Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P's - pytania i odpowiedzi.
Ok, pewnie też zależy od konkretnej pracy, poszukam jeszcze raz gdzieś w Internecie.

Skoro można wyjść to jak to zrobić? Chciałam powrotu tamka że szkoły, klikalam wszystko i nic ;;
Słaba ta opcja w takim razie. W sensie praca ok, bo dostaje się itemki potem, ale szkoła bez sensu :c
Odpowiedz
Chyba nie ma znaczenia co do rodzaju pracy, musisz po prostu te prace odblokować aby się pokazały. I tak, masz z ich itemki jak i chyba kasę.
A aby wyjść to albo musisz wcisnąć C i cośtam wybrać albo kliknąć na ikonkę drzwi, nie pamiętam.
A co do szkoły to bardziej taka opcja jest aby tamka wysłać tam wtedy kiedy akurat prawdziwe dziecko by do szkoły poszło, i akurat jakby wróciło to by tamek też "wrócił", i może by był głodny ale by nie zachorował ani nie nałapał care missów. A sam głód chyba wolniej spada. Japoński Bandai ogólnie był przeciwko pauzom w tamkach jak widać z resztą po tych wszystkich wersjach, żadna Japońska nie ma prawdziwej pauzy, może oprócz v5. Nawet w M!Xach te całe opiekunki czy zostawianie u rodziców chyba też mało robią, bo tamek smutny jak się go tam za długo zostawi. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Dzisiaj miałam dziwną sytuację. Jakoś po 8 wysłałam tama do pracy a on jeszcze przed 9 wrócił. Posłałam go znowu do parku i ziomeczek z pośredniaka powiedział, że nie ma żadnej roboty do zrobienia czy coś. Poszłam drugi raz i już był wybór i siedzi w pracy aż do teraz @@ ktoś tak miał?

EDIT: Właśnie znowu tama wrócił, ale chyba wiem czemu. Przed wyjściem miał jeden punkt głodu, no a teraz ma 0, więc może wypuszczają go z pracy, kiedy straci siły życiowe? Wciąż nie wiem czemu wtedy za pierwszym razem nie chcieli go znowu przyjąć, ale może posłałam go nienakarmionego.
Odpowiedz
Gdy widzą, że przychodzi do pracy taki wymizerowany, to się litują i mu mówią, że może iść do domu bo nie ma nic do roboty. XDDDDD A serio to nie wiem, chyba nigdy mi tak od razu nie wracał.
Odpowiedz