Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na czym polega zabawa z Hexangotchi? ;D
Nie wiem, ale na przykłąd na TZ wypisywali listę tych, które mogą się łączyć. Mam problem, bo nie ma na niej moich dwóch starych telefonów z podczerwienią. Być może, że kupię iD i nie wiem czy będzie działało łączenie xD
Odpowiedz
To jak normalne łączenie telefonu z telefonem. Powinno działać, CHYBA że masz coś nie tak z podczerwienią, to wtedy to logiczne że nie powinno.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Wiem, że to odkop sprzed 4 lat, ale.... mam zamiar jakoś przed świętami kupić sobie Colorka, a Hexagontchi wiadomo, tańsze. Tylko, że pojęcia nie mam, na czym to w ogóle polega. Dlaczego jest o wiele tańsze od +C? Jakaś dobra duszyczka mogłaby mi to wytłumaczyć? :>
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ja bym tam kupiła hexagontchi, ma o wiele fajniejsze postacie według mnie, a ten quiz wcale nie jest taki trudny, podobno niektóre pytania to typu ile to 1+1. Gdzieś na którymś anglojęzycznym forum jest spis pytań i odpowiedzi.

Większym problemem jest raczej jedna z gier, gdzie musisz ułożyć jakieś tam słowo ze spadających literek, nie wiem czy nie po prostu "TAMAGOTCHI", ale wiadomo, w krzaczkach.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz