natalie26
Niezarejestrowany
Witam. Jestem całkowicie nowa w tym temacie i mam problem z uruchomieniem tama.
Wyjęłam blokadę i chciałabym zacząć opiekować się zwierzątkiem, ale nie wiem w jaki sposób. Cały czas słyszę melodię i gdy resetuję nic się nie dzieje tylko cały czas ta melodia? Jak tę zabawkę uruchomić?
W ten sposób Tama się uruchamia.
Poczekaj chwilkę, zaraz zobaczysz na ekranie niemowlaka. ; )
Liczba postów: 1,231
Liczba wątków: 69
Tamagotchi: v2, v3, v4, v4, v5, v5,5, MS, EnTama
A, no i jeszcze, jak pojawi się jajo, trzeba będzie ustawić godzinę. Czyli, jeśli masz europejskie TMGC, to dzień/miesiąc/godzinę/minuty, a jeśli amerykańskie, to miesiąc/dzień/godzinę/minuty. Jak ustawisz godzinę, musisz chwilkę poczekać, i wykluje się niemowlak.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Najpierw trzeba ustawić czas,datę potem kiedy się ma swoje własne urodziny i swoje imię i jak Tamek się wylkuje możesz jemu nadać imię.
natalie26
Niezarejestrowany
czy tą datę, godziny i imię to za każdym razem muszę ustawiać.. zaczyna mnie ta zabawka denerowować bo nie potrafię jej rozgryść
natalie26
Niezarejestrowany
a jakaś instrukcja online jest dostępna?ok. Po ustawieniu daty godziny imienia jaki następny ruch mam wykonać? mam wersję v4
Pojawia ci się jajo. Po minucie wykluwa się dziewczynka/chłopczyk. Później pisze name i wprowadzasz imię. Gdy wprowadzisz karmisz je ( druga opcja) i wybierasz meal a później snack. Gdy zrobi trójkąt naciskasz na kibelek.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Musisz poczekać chwile...A potem jajko zacznie się wykluwać i będziesz mogła się nim opiekować
Pozdro... :*
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Jak już ustawisz datę godzinę itp. to Tamek wykluje się po jednej minutce.