Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[v4] uruchomienie tama
Witam. Jestem całkowicie nowa w tym temacie i mam problem z uruchomieniem tama.
Wyjęłam blokadę i chciałabym zacząć opiekować się zwierzątkiem, ale nie wiem w jaki sposób. Cały czas słyszę melodię i gdy resetuję nic się nie dzieje tylko cały czas ta melodia? Jak tę zabawkę uruchomić?
Odpowiedz
W ten sposób Tama się uruchamia.
Poczekaj chwilkę, zaraz zobaczysz na ekranie niemowlaka. ; )
Odpowiedz
A, no i jeszcze, jak pojawi się jajo, trzeba będzie ustawić godzinę. Czyli, jeśli masz europejskie TMGC, to dzień/miesiąc/godzinę/minuty, a jeśli amerykańskie, to miesiąc/dzień/godzinę/minuty. Jak ustawisz godzinę, musisz chwilkę poczekać, i wykluje się niemowlak.
Odpowiedz
Najpierw trzeba ustawić czas,datę potem kiedy się ma swoje własne urodziny i swoje imię i jak Tamek się wylkuje możesz jemu nadać imię.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
czy tą datę, godziny i imię to za każdym razem muszę ustawiać.. zaczyna mnie ta zabawka denerowować bo nie potrafię jej rozgryść
Odpowiedz
a jakaś instrukcja online jest dostępna?ok. Po ustawieniu daty godziny imienia jaki następny ruch mam wykonać? mam wersję v4
Odpowiedz
Pojawia ci się jajo. Po minucie wykluwa się dziewczynka/chłopczyk. Później pisze name i wprowadzasz imię. Gdy wprowadzisz karmisz je ( druga opcja) i wybierasz meal a później snack. Gdy zrobi trójkąt naciskasz na kibelek.
Odpowiedz
Pełny opis TAMAGOTCHI V4 JinSei instrukcja PL
TAMAGOTCHI V4 JinSei instrukcja PL
[Obrazek: 7f5c5053fb0580ac.jpg]
[Obrazek: 530a25c9569e6ae9.jpg]
[Obrazek: e4c96c5d73ae0c16.jpg]
[Obrazek: 7f44f9a92f0a8b1f.jpg]
[Obrazek: df21f9c0caaa1260.jpg]
[Obrazek: 72cdacc3d9c73eb0.jpg]
[Obrazek: 261aec01ad2b0d53.jpg]
[Obrazek: ddaf74398d23fa7e.jpg]
Po polsku
Odpowiedz
Musisz poczekać chwile...A potem jajko zacznie się wykluwać i będziesz mogła się nim opiekować Oczko

Pozdro... :*
Odpowiedz
Jak już ustawisz datę godzinę itp. to Tamek wykluje się po jednej minutce.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz