Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co na początek
Mam nadzieję, że w tym dziale będzie moje pytanie odpowiednie Uśmiech Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś elektronicznego zwierzaka, ale szczerze mówiąc to oryginalne Tamagotchi mało mnie interesuje, bardziej coś w rodzaju Dinkie Dino czy tego typu. Co możecie polecić na początek, niezbyt drogiego i w miarę oldschoolowego? UśmiechMoże macie zaufanych sprzedawców na jakiś aukcjach w necie?
Odpowiedz
Bardziej pasowałoby do działu elektronicznych zwierzątek innych firm. Oczko
Elektroniczne zwierzątka to temat rzeka i tak naprawdę to każde jest inne, ciężko będzie trafić w konkretnie Twój gust, bo właściwie niezbyt wiemy, co może Ci się spodobać. Niemniej Dinkie Dino jest dobrym wyborem, albo jakieś Nano.. chociaż są to drogie rzeczy. Hmnh, może jakieś Gyaoppi, ostatnio tanio są na eBayu.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Michu, dobrze Uśmiech

Ralveyn, czyli jednak. A tak z ciekawości zapytam, czy to co sprzedają na Ebayu to są zabawki, które zostały z lat ich świetności czy są po prostu nadal produkowane? Bo wiele z nich jest w nowych opakowaniach, często sprzedawane wręcz bym powiedział hurtowo, tak jakby wciąż były produkowane Język
Odpowiedz
Te starsze nie są już produkowane, po prostu sprzedaje się egzemplarze jeszcze nie otwarte które zostały komuś tam w jakiś sposób.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Tak jest że jak zabawka się nie sprzeda a firma jej nie chce z powrotem to sklep który miał dużo niesprzedanych egzemplarzy ma pózniej pełno pudeł tej zabawki, niektórzy je niszczą (bez sensu wg mnie) a drudzy sprzedają kolekcjonerom, dlatego tyle zabawek w pudełku jest. No i niektórzy kolekcjonerzy ich w ogóle nie wypakowują i tak sprzedają ofc.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jest na allegro dinozaur w typie nano: http://allegro.pl/oryginalne-tamagotchi-...46089.html
Bardzo fajne są tego typu zwierzątka. Ja mam takiego pieska.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzięki Wam za odpowiedzi!

Michu w sumie przed kupnem na Ebayu trochę mnie powstrzymuje i cena i bezpieczeństwo. Nigdy tam nie zamawiałem, boję się, że dałbym ponad 200 zł za takie cacko i bym go nigdy nie zobaczył.

Ja sam w dzieciństwie miałem to: http://www.ebay.com/itm/Gigapet-Nanopet-...2a4fd36043
Dokładnie to samo, identyczne opakowanie tylko moje jajko było jak dobrze pamiętam szarobłękitne i miało przyciski żółte. Uwielbiałem go i właśnie zastanawiam się nad kupnem tego Duży uśmiech

Dogz ta aukcja jest wystawiona przez mojego kolegę ;p Kiedyś się tym dinusiem bawiłem, był fajny, ale wiem że był problem z odpadającym elementem przy bateriach, przez co się resetował. Ponoć naprawił to.
Odpowiedz
Ebay jest bardzo dobry jeżeli chodzi o prawa kupującego. Sam PayPal ma opcje otwarcia sprawy jeżeli jest jakiś problem, ale system ebayowy raczej starczy.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości