Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Części do Tamagotchi
^ Zerknij, czy mi dobrze dane w ogóle podałaś, pierwszy raz mi się zdarzyło, że list zaginął, a już dużo wysłałem.. :/
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Tak adres swój dobry wpisałam.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(26-07-2014, 21:46)blue napisał(a): Jakiś polecony? Bo jak nie, to im się czasem nie chce donosić...

Prawda. Raz przyszedł do mnie nierejestrowany zza granicy, to się okazało po 2 tyg., jak się wkurzyłam i poszłam na pocztę zapytać, czy nic dla mnie nie ma, że sobie tam leżało...
Odpowiedz
(26-07-2014, 21:46)blue napisał(a): Jakiś polecony? Bo jak nie, to im się czasem nie chce donosić...
Hmn..
Dogz, to idź na pocztę zerknąć, bo do mnie tego nie odeślą, a jak tam nie będzie, no to klopsy dropsy, przepadło.
Odpowiedz
Miałby ktoś może do sprzedania przyciski do v6 i śrubkę od klapki do v3?
Odpowiedz
Niestety dzwoniłam do poczty głównej i przesyłka z przyciskami zaginęła. Smutny

Jakby ktoś mia0ł oryginalne przyciski do tamagotchi v4 proszę o kontakt na PW.
Odpowiedz
Nie kontakt na PW, wszystkie takie sprawy mają być załatwiane w temacie, do wglądu. Przez PW się tylko pod koniec dane do przesyłek / przelewów wysyła.

Cytat:5. Wszystkie negocjacje muszą być prowadzone w danym temacie, nie przez PW (Przez PW tylko prywatne dane potrzebne do wysyłki).

Z regulaminu.
Odpowiedz
Dogz, ja się proponuje jednak przejść, przykładowo Carol też chyba dzwoniła i nic, a jak już zawitała to się odnalazło..
Odpowiedz
(04-08-2014, 21:05)Carleesi napisał(a): Nie kontakt na PW, wszystkie takie sprawy mają być załatwiane w temacie, do wglądu. Przez PW się tylko pod koniec dane do przesyłek / przelewów wysyła.

Cytat:5. Wszystkie negocjacje muszą być prowadzone w danym temacie, nie przez PW (Przez PW tylko prywatne dane potrzebne do wysyłki).

Z regulaminu.

A to jak w regulaminie to można uzgadniać w tym temacie. OK.
Odpowiedz
(05-08-2014, 15:28)Dogz20 napisał(a): A to jak w regulaminie to można uzgadniać w tym temacie. OK.

Nie "można", a trzeba... -.-"

Radzę Ci się przejść na tą pocztę, bo u mnie już serio nie raz jaja były, że niby nigdzie nie ma, a jak poszłam i powiedziałam głupiej babie, żeby ruszyła dupsko z krzesełka i sprawdziła, to się nagle magicznie odnalazło.
Odpowiedz
Jeszcze dzisiaj byłam na poczcie głównej pytałam się czy jest przesyłka zwykła z Poznania niestety powiedzieli mi tam, że nie było do mnie listu. Smutny
v4 granatowe jest sprawne i nie mam zamiaru się go pozbywać. Nie wiem skąd wykombinuje przyciski.

EDIT:

Ma ktoś może śrubkę od klapki do baterii?
Bo jak kupiłam v3 na olx to jest bardzo zużyta ta śrubka jak widać na zdjęciu a nie mam zapasowej.
[Obrazek: 263hirl.jpg]
Odpowiedz
Dogz, zerknę, czy podróby nie mam jakiejś z taką śrubką, bo coś mi się kojarzy, ale nie pamiętam gdzie ją wrzuciłem.
Odpowiedz
OK. Uśmiech Jak znajdziesz to daj znać mi się nie śpieszy. Uśmiech
Odpowiedz
:<
Przepraszam Dogz, szukałem, ale mam tylko te takie mniejsze śrubki. Może spróbujesz pójść do jakiegoś sklepu z narzędziami, uszczelkami, śrubkami itp.? Pokażesz jakiej śrubki szukasz i pewnie znajdziesz pasującą.
Odpowiedz
OK. Pójdę do jakiegoś sklepu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości