Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Tamagotchi: v3, v4, v4, v5, v6, Tama-Go
Na Allegro zobaczyłam, że ktoś wystawił używane Tamagotchi Id L za 130 zł. Jest napisane, że ma tylko małe rysy od użytkowania. Czy warto kupić, czy nie?
Dodam, że od dawna szukałam japońskiego tama z kolorowym wyświetlaczem na allegro, a to chyba jedyna aukcja.
Czy ktoś może kupował tama od tej osoby i czy jest zadowolony?
http://allegro.pl/tamagotchi-id-l-i3815117077.html
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Przecież to Carol sprzedaje z naszego forum.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Tamagotchi: v3, v4, v4, v5, v6, Tama-Go
(27-12-2013, 18:22)Dogz20 napisał(a): Przecież to Carol sprzedaje z naszego forum.
Och, nie wiedziałam :O... To w takim razie chyba się opłaca...
Chantal
Niezarejestrowany
Ogólnie to iD L jest super

Ma dużo fajnych opcji, uroczą grafikę, przyjemne dla ucha dźwięki. Łatwe w obsłudze. Nie mam innych kolorowych, więc może nie mam porównania. Mimo to wolę je o wiele bardziej od moich czarno białych. Ja tam zakupu nie żałuję

.Następne jakie kupię pewnie też będzie kolorowe.
Jasne, że warto kupić to Tamagotchi, Serduszko. c: Gwarantuję Ci, że szybko się tym Tamagotchi nie znudzisz. Ja postanowiłem zbierać już tylko i wyłącznie japońskie wersje elektronicznych zwierzątek, bo teraz mam porównanie i wydają mi się one o wiele lepsze. (>^^<) Polecam iD L, ale od ZAWSZE mam problem z otwieraniem klapki na baterie. Dzisiaj właśnie mi się baterie wyczerpały i walczyłam godzinę by ją otworzyć. Mam za mało siły w dłoniach i nie umiem dobrze przycisnąć (nawet wykałaczką czy innym patyczkiem) tego guzika do otworzenia. Jednakże bardzo polecam to Tamagotchi. c: