Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v4.5 nie wykluwa się
Kupiłam używane tamagotchi v4.5, wsadziłam nowiutką baterię, pojawiło się skaczące jajko i... to wszystko. Powinno się wykluć po ok minucie ale ono tylko skacze. Resetowałam, wsadziłam inną, również nową baterię ale bez zmian. Czy może być po prostu zepsute czy może jest jakiś sposób na to, żeby zaczęło działać? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
Odpowiedz
A próbowałaś klikać którykolwiek z przycisków? W tamagotchi, przed wykluciem jajka trzeba ustawić dzisiejszą datę, godzinę, datę urodzenia, oraz wpisać swoje imię/pseudonim.
Odpowiedz
Jasne, że wciskałam, wszystkie, w różnych kombinacjach, przytrzymywałam, NIC. Nie pojawia się nic do ostawienia, po prostu wkłądam baterię, pojawia sie skaczące jajko i to wszystko.
Odpowiedz
Hm, dziwne, nie powinno się tak dziać. o.O
Baterie masz nowiusieńkie?
Odpowiedz
Tak, drugą kupiłam nawet ale nic nie pomogło.

Odpowiedz
Właśnie, Michu! Przecież to mogą być przyciski!
Możesz spróbować MEGA DELIKATNIE rozkręcić tama i przetrzeć przyciski i blaszkę z programem wacikiem do uszu lekko zamoczonym w spirytusie - ja tak czyszczę KAŻDE używane zwierzątko elektroniczne jakie kupię. Nie uwierzysz ile tam się syfu może zebrać...... -___-"
Odpowiedz
PODZIAŁAŁO. To rzeczywiście były przyciski, dziękuję Wam bardzo!

Mam jeszcze jedno pytanie - gdy się odkręca obudowę, to ta prawa górna śrubka nie jest w jakiś sposób wtopiona w ten plastik? Bo to już drugie tama, w którym musiałam rozwalać śrubkę by rozkręcić. No i tu to konkretne pytanie - przez to, że zniszczyłam tę śrubkę, to obudowa nie jest dobrze dociśnięta i mam taki mały, pionowy pasek bez pikseli, jak przytrzymam palcem obudowę to widać wszystko. Czy mogę dokupić śrubkę czy jest jakiś bardziej "domowy" sposób na to, żeby trzymało?
Odpowiedz
Haha, też rozkręcam podróby żeby mieć zapas śrubek. ^__^ Ale ostatnio mi się skończyły, jak przyszła mi ta przesyłka z sześcioma zwierzakami. ;>
No, ale taka prawda - musisz z czegoś wykręcić śrubkę. Jeśli masz jakąś starą podróbę to z niej, a jeśli nie - może jakiś zegarek? Albo inne, zepsute, małe elektroniczne urządzenie. Oczko
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości