Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[v4,5 i v3] Miłość
Czy związek małżeński v3 i v4,5 jest możliwy?? Bo ja łączę tamki i nic. Mój v3 kocha na zabój v4,5, a v4,5 kocha na zabój v3, lecz jak je łączę to gdy v3 idzie do v4,5 wyświetla się białe serduszko (puste) chociaż powinno być czerwone. W v3 wyświetla się pęłne, lecz nie ma ślubu. Obie postacie są dorosłe.
1. Musisz wybrać opcje present przy łączeniu.
2. Jeżeli to nie pomoże to próbuj łączyć jeszcze.
3. Jeżeli TO nie pomoże Spróbuj zrestartować oba tamagotchi. I potem łącz do skutku.
4. Jeżeli nic nie zadziała to znaczy że nie da się zeswatać tamagotchi v3 i v4,5.

Mam nadzieję że pomogłem.
damianbakowski napisał(a):1. Musisz wybrać opcje present przy łączeniu.
Przecież to trzeba na others ==" .
A są dorosłe?
Spróbuj im dać może eliksir miłości. ;)
Unhappy Junhyung is unhappy.
Łącz, łącz, łącz aż do skutku. Może nie są wystarczająco długi czas dorosłe, czy coś takiego. Jak nie dzisiaj, to jutro, jak nie za 2 godziny to za 5. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
halfi napisał(a):A są dorosłe?
Coffe napisał(a):Obie postacie są dorosłe.
halfi napisał(a):Spróbuj im dać może eliksir miłości. Oczko
Dawałam aż 5 razy D: .
Inka napisał(a):Może nie są wystarczająco długi czas dorosłe
v3 ma 5yr a v4,5 2 yr dziś się zmienił w dorosłego ;D .
A obydwa mają w pełni sprawną baterię?
Unhappy Junhyung is unhappy.
v4.5 dopiero zmieniony? O ile wiem, bez eliksiru trzeba czekać, aż znajdzie pracę. A jak nie, to pewnie musi jeszcze trochę poczekać. Jutro, pojutrze spróbuj.
musi mieć 5- 6 YR. jak v3 będzie mieć 6 yr to je zapauzuj i czekaj aż v4.5 będzie miało 6 yr. Bo v4.5 jest za młode...
Przepraszam za problem ale tamki dziś rano weszły w związek malżeński i mają chłopców :3. Temat do zamknięcia.
v4,5 dostał wczoraj pracę i ma 3yr.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości