![]() |
|
[TAMAGOTCHI]Sprzedam. Nowe, oryginalne, prosto z Japonii. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [TAMAGOTCHI]Sprzedam. Nowe, oryginalne, prosto z Japonii. (/showthread.php?tid=356) |
[TAMAGOTCHI]Sprzedam. Nowe, oryginalne, prosto z Japonii. - Guest - 17-12-2010 "Wysyłam człowieka do Japonii". No dobra, bez jaj. D: Szef mojego brata i jego dziewczyny (hahaha, japończyk. :'D) jedzie do Japonii. Dlatego... może chciałby ktoś zamówić nowe oryginalne japońskie tmgc, prościutko z Tama Depa? Jak ktoś chce, to gadać. Mam czas na wysłanie prośby do poniedziałku, więc wiecie. - Dogz - 17-12-2010 A ile to by kosztowało? Np: Tama ID? - OsuMesu - 17-12-2010 *ZGŁOSZ : DDDD* A cena? A można jakieś inne rzeczy z Tama Depa? :3 :3 - Guest - 17-12-2010 Cytat:A ile to by kosztowało? Np: Tama ID?Nie wiem. Musiałabym zapytać szefa brata i jego dziewczyny, która by mi to przełożyła na złotówki. Osu - Cena - nie wiem. D: Sądzę, że inne tak. :3 - Viktor - 17-12-2010 Ja bym może chciała tamasuku, ale nie wiem jeszcze. Nie powinno być drogie, jak na ebayu po 14 dolarów idzie... Jak tam będą, to niech powiedzą ceny. - Guest - 17-12-2010 Nie wiem, czy powiedzą. D: Nie mój brat jedzie, a jego szef. No i może coś kupić. D: Mam do poniedziałku wysłać bratu emaila jakie tama ma jego szef sprowadzić. Nie wiem, czy poda cenę. D: Btw. Hilla, Tama Suku to school, nie? - magnes. - 17-12-2010 Też interesowałaby mnie cena iD. Bo chyba byłoby ciut taniej niż na ebay? ;D A nie wiem, np. te wielkie przytulanki po ile by były? Zależy od cen, może byłabym chętna.
- Guest - 17-12-2010 magnes. napisał(a):Bo chyba byłoby ciut taniej niż na ebay? ;DNie wiem. == To zależy po ile byłyby w Tama Depa. - Viktor - 17-12-2010 Czy ja wiem? W tama depa iD są droższe niż na ebayu. - Guest - 18-12-2010 Mogłabym wziąć jakieś iD, ale wiecie, żeby nie było tak, że wydam kasę i nikt nie kupi.. XD Sobie kupuję pluszaka Lovelitchi (omg, dziecinnieję z wiekiem), chciałby ktoś może? To bym dwa wzięła. Hilla, jeśli TamaSuku to School, to wtedy mogłabym kupić, bo ja też bym chciała school. XD Tylko nie mogę znaleźć żadnej strony z ceną school w TamaDepa. - Dogz - 18-12-2010 Ja teraz nie kupię ID ponieważ jeszcze mam mało kasy 10 zł przeznaczyłam na ID. Muszę dalej zbierać, a to potrwa. - Viktor - 18-12-2010 Inka napisał(a):Hilla, jeśli TamaSuku to School, to wtedy mogłabym kupić, bo ja też bym chciała school. XDTa, school. A sprawdzałaś ceny na stronie TD? - Guest - 18-12-2010 Hilla napisał(a):A sprawdzałaś ceny na stronie TD?No. Nie znalazłam na niej school. D: O, ale ja school kupuję jak mi nie za dużo wyjdzie za nano, pluszaka, smycz i breloczek.. XD - Guest - 18-12-2010 A ile pluszak kosztuje Inka? ^^ - Guest - 18-12-2010 1,890 yenów. XD Nie wiem ile to na złotówki wyjdzie. D: 67,34 w przeliczniku mi wyszło. Wiesz, jeszcze ja bym coś musiała z tego mieć.. XD |