![]() |
|
[SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. (/showthread.php?tid=3163) Strony:
1
2
|
[SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 02-01-2016 Sprzedam prawie całą moją kolekcję tamagotchi. Sprzedaję jako zestaw, nie schodzę z ceny, która i tak moim zdaniem jako zestaw jest opłacalna. Rozdzielam tylko wtedy jak znajdą się chętni na wszystko. ![]() Apollo 8in1
![]() ![]() ![]() Tamagotchi V5
![]() ![]() ![]() Tamagotchi V5
![]() ![]() ![]() ![]() CD. Tamagotchi idL 15th Anniversary
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektroniczne zwierzątko LPS - Iguana
![]() ![]() ![]() Elektroniczne zwierzątko Pikachu
![]() ![]() Cena za cały zestaw 200zł + kw. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 02-01-2016 Ja bym kupiła to v5 te pierwsze to działające w Iealnym stanie, ale ![]() Nie wiem czy Carol nie będzie chciała kupić tej obudowy przyznam się to moja ulubiona obudowa. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 02-01-2016 Jak jest tyle chętnych to mogłabym się zastanowić. Ewentualnie za to idL bym chciała 100zł, za V5 50zł. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 02-01-2016 Poczekam czy Carol odpowie czy będzie chciała kupić to v5 bo wiem, że ta obudowa jest też jej ulubioną. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 02-01-2016 Tak tak bardzo bym chciala to dobre zielone v5!!! RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Inka - 02-01-2016 Dogz, jeśli chciałabyś je kupić, skoro to twoja ulubiona obudowa i tak dalej, to mimo wszystko byłaś pierwsza i w ogóle. :c RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 02-01-2016 Dziękuję Inka bardzo bym chciała to zielone v5 w dobrym stanie.
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 02-01-2016 Coz, jestem wdzieczna dogz za to, ze sie tak milo zachowala, bo szukam tej obudowy od 3 lat. Sama powiedziala, ze wie, ze jej szukam, ale tez sie nie zamierzam z nikim przepychac. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 02-01-2016 Ja akurat zawieszke mam. Super, to jesli masz i bys sie chciala dogadac to sie wycofam stad.
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 02-01-2016 Chociaz w sumie to posypane v5 by mi sie na czesci przydalo tak swoja droga.
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 02-01-2016 Dorzuce Ci je za darmo. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 02-01-2016 Ok, w kwestii dobrego v5 decyzja nalezy do dogz - jesli go nie wezmie, to ja biore na bank, od razu.
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 02-01-2016 Ja v5 biorę. Rhaenys mogę kupić to v5 dopiero na początku lutego?
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 03-01-2016 Jakby co to tutaj to wszystko czeka na Was. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 03-01-2016 O! Dziękuję Rha. ![]() EDIT: A Pikachu elektroniczne zwierzątko u mnie też ma słaby kontrast, Carol go kiedyś miała, ale go sprzedała i go jak rozkręcała i przeczyściłą go i też był słaby kontrast. Myślę, że ten model tak ma Jest to piesek MGA.
|