![]() |
|
[Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce (/showthread.php?tid=3012) Strony:
1
2
|
[Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 17-06-2015 Wymienię tego pierce'a: na Tamagotchi Angel, mogę dopłacić ewentualną różnicę. Pierce jest praktycznie nowy, jedyne co z nim zrobiłam to podpięłam pod Tamagotchi i odłożyłam do pokrowca i tak leży od miesiąca. Żadnych wad nie ma, będzie zapakowany w oryginalne opakowanie. Za kilka godzin dodam zdjęcia.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Carol - 17-06-2015 A nie chcesz moze innego pierce'a po prostu?
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 17-06-2015 Niekoniecznie Ewentualnie mogę ten sprzedać.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Dogz - 17-06-2015 A za ile chcesz sprzedać? RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Carol - 17-06-2015 Ja bym Ci mogla na przyklad moje lalki pod repaint zaoferowac, monsterki, bys je mogla sobie potem sprzedac po przerobieniu.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 17-06-2015 Carol chciałam za to mieć coś z Tamagotchi Nie samą lalką człowiek żyje.Dogz 65zł z wysyłką, czyli tyle ile sama za niego zapłaciłam. ![]()
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Dogz - 24-06-2015 Nie chciała byś się wymienić za Tama deco pierce dream coffret za nie? RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 24-06-2015 Przepraszam, ale wydaje mi się, że mój pierce jest więcej warty niż ten, który mi proponujesz. Nie chciałabym
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 24-06-2015 Ja jakoś nie mam serca do tych pierce-ów. Trzeba się nakombinować, żeby coś fajnego się stało Mi się podoba jeszcze Baby Change i Fairytale (?) ale to nie wiem, czy dam im szansę, jakby co to sama sobie kiedyś kupię.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Viktor - 24-06-2015 Tak czy siak nie opłaca się wymieniać go za Coffret, bo ten jest limitowany (pewnie wiesz) no i moim zdaniem śliczny. Chętnie bym kupiła albo się zamieniła, ale nie mam kasy tyle na tę chwilę no i zaraz do babci jadę, ale może jak wrócę to się zastanowię... RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 24-06-2015 Ja bym go wolała za coś wymienić Jakby co to na razie czekam na odpowiedź od Carol więc jakby co to teraz daję jej pierwszeństwo.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Carol - 24-06-2015 Rha, a nie chcialabys sie moze za cos na szydelku wymienic? Bo jakis czas temu przeciez chcialas kupic ode mnie, ale nie moglas sobie na to pozwolic.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 24-06-2015 Nie właśnie, chciałam jakieś Tamagotchi za to Taki model którego nie mam.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Carol - 24-06-2015 No to nie bardzo, przepraszam.
RE: [Wymienię] Tamagotchi P's Ribbon Pierce - Rhaenys - 24-06-2015 Okej, rozumiem
|