![]() |
|
[SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U (/showthread.php?tid=3010) |
[SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 14-06-2015 Witam wszystkich po długiej nieobecności ![]() Postanowiłem, że sprzedam swoje Tamagotchi 4u tylko z jednego powodu. Mianowice brak kompatybilnego telefonu lub tabletu. Stan 4u oceniam na bdb+ jedyne do czego można się przyczepić to bardzo drobne ryski na ekraniku (myślę że przy pomocy displexu znikną ^^) Cena tamagotchi to 190 zł + przesyłka. Możliwa zamiana na Tamagotchi IDL z dopłatą dla mnie. ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Dogz - 14-06-2015 Miło Cię widzieć po długiej przerwie. Na pewno chcesz sprzedać 4u nie będziesz tęsknić za tą wersją? A takie ryski są normalne po jakimś czasie użytkowania. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 14-06-2015 Myślę że dopłata będzie wynosić 40-50 zł ![]() RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Carol - 14-06-2015 Tylko iD L Cię interesuje? RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 15-06-2015 Raczej tak :> chyba że IDL 15 th EDIT: Oferta jeszcze aktualna ![]() EDIT 2: Możliwa zamiana na P's z piercem (już bez dopłaty) RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 16-06-2015 Szkoooda ![]() Również powiększyłem zdjęcia, delikatne ryski jak napisałem w opisie są. Aby nikogo nie odstraszyć te kropki na ekraniku to tylko kurz. Może ktoś inny się skusi ?? ^^ EDIT: Michuuu ! Przemyślałem całą sprawę. Bez dopłaty byś się wymieniła ? Bardzo mi na tym zależy bo jednak chciałbym mieć choć jedno tamagotchi z kolorowym ekranem które da się urozmaicić bez tego całego nfc. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Carol - 16-06-2015 Ibisz, wlasnie mi sie przypomnialo, ze przeciez po ostatnim updacie androida wiecej telefonow dziala z 4U, wiec sobie zrob update systemu i sprawdz z ta angielska apka od MstrBlinkiego zanim sie go pozbedziesz na dobre.
RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 16-06-2015 Jak na złość mamy 2 Samsungi Galaxy s5 w domu na androidzie 5.0 i na żadnym nie działa W dodatku na xperii V oraz Lg G2 też nie działa :<Ja mam chyba jakąś klątwę na te Nfc nałożoną XD RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Carol - 16-06-2015 Moze w zlym miejscu przykladasz? RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 16-06-2015 Do baterii bo w baterii jest nfc na 100% nie działa. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ralveyn - 16-06-2015 NFC w baterii? Na klapce przy baterii jak już, poszukaj dokładnej instrukcji, Michu wspominała, że wystarczy o centymetr źle przyłożyć i już się nie chce załączyć. RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ibisz - 16-06-2015 To ktoś chętny ? ^^ RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Ralveyn - 16-06-2015 Przepraszam, ale kto przy zdrowych zmysłach wpadł na pomysł wpakowania nfc do baterii? XDDDDD RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi 4U - Carol - 21-06-2015 A nie chcialbys nowego TF? Niedostepne dla Europy na chwile obecna, a ceny sa wysokie za nie obecnie. |