![]() |
|
[SPRZEDAM] Lagoona Blue OOAK Monster High - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Lagoona Blue OOAK Monster High (/showthread.php?tid=2905) |
[SPRZEDAM] Lagoona Blue OOAK Monster High - Rhaenys - 09-01-2015 Ostatnio coś ten dział atakuję postami ![]() Na sprzedaż: Tamagotchi V5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SPRZEDANE! Cena: 30zł Tamagotchi ma drobne ryski widoczne na zdjęciach. Jest w pełni sprawne. Nie polecałabym rozkręcania go, ponieważ ma rozgwintowane śrubki, co jest również pokazane na zdjęciach. Monster High zestaw Stwórz Potwora - syrena ![]() ![]() Cena: 20zł Zestaw był tylko otwarty. Nic nie jest zniszczone, wszystko jest kompletne. Jedyne czego brakuje to mocowań, do których były przyczepione produkty do pudełka w środku. Monster High zestaw dodatków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SPRZEDANE! Cena: 25zł Sprzedaję wszystko, co jest widoczne na zdjęciach. Dostałam te rzeczy jako dodatki do kupowanych lalek - zupełnie ich nie potrzebuję. Dodatki głównie pochodzą z zestawów Viperiny Gorgone i Lagoony Blue. RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Ralveyn - 09-01-2015 A dałoby radę zaklepać v5? ;v; RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Rhaenys - 09-01-2015 Jasne, że by dało Na ile?
RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Rhaenys - 09-01-2015 Nie chciałabym rozdzielać tego wszystkiego właściwie, bo zależy mi na tym, żeby tego nie mieć. Jeżeli byłabyś nadal chętna to mogłabym o 5zł obniżyć cenę. RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Ralveyn - 09-01-2015 Hmn, podejrzewam, że tak na tydzień, no max półtorej (ale mam nadzieję, że wcześniej)? Ale bankowo wezmę, po prostu teraz muszę wydać na telefon i dopiero jak sprzedam swój obecny, to będę miał... << RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - WalnutSprout - 09-01-2015 oooo szkoda że tamaś zaklepany :3 ja bym chętnie kupiła tego Kuchipatchi'ego (bez tamagotchi) ale pewnie sprzedajesz to razem. RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Rhaenys - 09-01-2015 Wolę razem, bo bez figurki uważam, że jest niepełnowartościowy jednak zastanawiam się nad sprzedażą innych więc jakbym się zdecydowała to na dniach wstawię zdjęcia. Ralveyn jasne, taka opcja mi pasuje
RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - WalnutSprout - 09-01-2015 Jakbyś sprzedawała figurki Tamasiów to mogę być chętna. Nawet mam fundusze XD RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Rhaenys - 09-01-2015 No figurek to nie mam Jakbym miała to sama bym je zostawiła na breloczki.
RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Viktor - 09-01-2015 Zastanowię się nad tymi dodatkami, ew. syreną. Ile przesyłka kosztuje? RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Carol - 09-01-2015 Dodatki - calosc 25 zl z przesylka? Jak tak to chce.
RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Rhaenys - 09-01-2015 Może być z przesyłką Wystawić na allegro?Hilla za syrenę jako, że jest w opakowaniu to muszę do czegoś większego ją spakować = droższa przesyłka, to chociaż 6zł dolicze. RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Viktor - 10-01-2015 Spoko, ale jeszcze pomyślę, bo korpusu nie mam do CAM. RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Rhaenys - 10-01-2015 Jasne ja swoje kupowałam używane na allegro
RE: Sprzedam kilka rzeczy (Tamagotchi, Monster High etc.) - Carol - 10-01-2015 Rha, mogę Ci zrobić po prostu przelew. ![]() Czyli co, 32 zł razem? |