![]() |
|
[iD L] Happy Symbols - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Porady i tricki (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: [iD L] Happy Symbols (/showthread.php?tid=2665) |
[iD L] Happy Symbols - Carol - 21-05-2014 Agetchi • Owoce - Tama Cafe • Tiara - Tama Mori • Kosmetyczka - Tama Depa Bokutchi • Czapka szkolna - Tama Mori • Samochód sportowy - Tama Depa • Stek - Restaurant Chamametchi • Fuwafuwa Castella - Piekarnia • Skakanka - nasionka • Czapka ze skrzydełkami - Tama Mori Giragiratchi • Kiramori Scrunchy - Tama Mori • Ikura Don - Restauracja • Drzewko tamamori - nasionka Gozarutchi • Ochazuke - Restauracja • Zwój - Tama Depa • Łosoś z ryżem - Restauracja • Peruka afro - Tama Mori Guriguritchi • Paleta do malowania - Tama Depa • Kurumi-pan - Piekarnia • Czapka ze skrzydełkami - Tama Mori Hirotchi • Gitara elektryczna - Tama Depa • Ciasteczko - Tama Cafe • Garnitur - Tama Mori Kikitchi • Maska do nurkowania - Tama Mori • Sałątka owocowa - Tama Cafe • Samochód sportowy - Tama Depa Kuchipatchi • Pierożek - Restauracja • Serduszkowe ciasto - Tama Cafe • Cukierek-chmurka - Tama Depa Kuishinbotchi • Ogrodniczki - Tama Mori • Pierożek - Restauracja • Cukierek-chmurka - Tama Depa Kuromametchi • Curry - Restauracja • Gitara elektryczna - Tama Depa • Ogrodniczki - Tama Mori Madonnatchi • Kruchy placek - Piekarnia • Mikrofon - Tama Depa • Biały kapelusz - Tama Mori Maisutatchi • Eklerek - Piekarnia • Laska - nasionka • Garnitur - Tama Mori Makiko • Kosmetyczka - Tama Depa • Czwarte danie - Piekarnia • Tiramisu - Tama Cafe Mametchi • Kurumipan - Piekarnia • Roślinka - Tama Depa • Korona - Tama Mori Meloditchi • Serduszkowe ciasto - Tama Cafe • Kimono - Tama Mori • Ocarina - nasionka Memetchi • Paleta malarska - Tama Depa • Ciasteczko słonecznikowe - Piekarnia • Niebieska sukienka - Tama Mori Moriritchi • Sałątka owocowa - Tama Cafe • Chrupiący deser - Tama Mori • Drzewko tamamori - nasionka Nachuratchi • Kurumi Pan - Piekarnia • Okarina - nasionka • Kwiatowy kapelusz - Tama Mori Peintotchi/Paintchi • Ochazuke - Restauracja • Paleta malarska - Tama Depa • Ogrodniczki - Tama Mori Perotchi • Owocowa kanapka - Piekarnia • Kocie uszka - Tama Mori • Yosegi Kendama - nasionka Pichipitchi • Łosoś z ryżem - Restauracja • Słodki lód - Tama Cafe • Ocarina - nasionka • Tiara - Tama Mori Ponpontchi • Ciasteczko słonecznikowe - Tama Cafe • Kocie uszka - Tama Mori • Skakanka - nasionka Lavulitchi/Lovelitchi • Słodki lód - Tama Cafe • Sukienka księżniczki - Tama Mori • Serduszkowe ciasto - Tama Cafe • Mikrofon - Tama Depa Shigurehimetchi • Ochazuke - Restauracja • Kurumipan - Piekarnia • Zwój - Tama Depa Shinshitchi • Kapelusz studencki - Tama Mori • Stek - Restauracja • Latająca laska - nasionka Shutotchi • Ryba z frytkami - Restauracja • Peruka afro - Tama Mori • Sportowy samochód - Tama Depa Spacytchi • Stek - Restauracja • Tiramasu - Tama Cafe • Gitara elektryczna - Tama Depa Sunopotchi • Ochraniacz na twarz - Tama Mori • Ikura Don - Restauracja • Kawa frappe - Tama Cafe Uwasatchi • Ciasto - Piekarnia • Tiramisu - Tama Cafe • Niebieska sukienka - Tama Mori Furawatchi • Kruchy placek - Piekarnia • Kwiatowy kapelusz - Tama Mori • Yosegi Kendama - nasionka Watawatachi • Cukierek-chmurka - Tama Depa • Fuwafuwa castella - Piekarnia • Ciasteczko - Tama Cafe * Niektóre nazwy mogą brzmieć zabawnie, ale ciężko jest wymyślić czasem coś sensownego z angielskich nazw ^^" Źródło: Tama-Zone Tłumaczenie i korekta na potrzeby jezyka polskiego: Carol proszę nie kopiować bez mojej zgody
RE: [iD L] Happy Symbols - Ralveyn - 21-05-2014 Okej, a ja mam pytanie: kiedyś jak coś sobie wgrałem, to tamek też się cieszył i dostawał symbol mimo, że nie jest to tutaj wpisane. Czyli istnieją jakieś zamienniki, czy coś, tak? *zwątpiłem, ale mam nadzieję, że mogę tutaj zapytać* RE: [iD L] Happy Symbols - Carol - 22-05-2014 Tu są wypisane tylko te wbudowane. |