![]() |
|
[SPRZEDAM] LPS, TMGO - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [SPRZEDAM] LPS, TMGO (/showthread.php?tid=2559) |
[SPRZEDAM] LPS, TMGO - Inka - 21-03-2014 Robiłam dzisiaj porządki i je znalazłam, więc pomyślałam że może ktoś będzie chciał przygarnąć. Dodatkowo mogę zrobić maślane oczka i powiedzieć, że zbieram na legowisko dla psa. XD ![]() ![]() ![]() ![]() Stan: Bardzo dobry, tylko jest trochę zakurzone. XD Ma działającą (jeszcze) baterię. Cena: Chciałabym za nie 55 zł z wliczoną wysyłką priorytetem. 2. Kotek ![]() ![]() ![]() ![]() Stan: Bardzo dobry Cena: 30 zł z wlicznoną wysyłką priorytetem. Ceny podane w przypadku płatności przelewem, gdyż ponieważ taką właśnie preferuję~ I na koniec takie pytanie - byłby ktoś zainteresowany niebieskim Tama-Go RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 Michu, jestem w stanie trochę zejść, ile mogłabyś za nią dać? ^^ Szczerze to nie wiem ile są warte, tak tylko rzuciłam okiem na allegro i tablicę. Za figurkę 10 zł, tylko nie wiem jak to zrobić żeby się opłacało, bo wysyłka wyjdzie droższa niż sama figurka... :x RE: [SPRZEDAM] LPS - Carol - 21-03-2014 Inuś, ja bym chciała bardzo tego kotka, mogę go kupić zaraz na początku kwietnia? Chyba, że mi dodatkowa kasa ze sprzedaży wpadnie, to szybciej, bardzo by mi zależało.
RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 Pewnie, nie śpieszy mi się. ^^ EDIT: Wyjęłam przed chwilą baterię i włożyłam inną, ale nadal jest na ekranie ten kotek. ;__; Nie wiem czy da się to jakoś naprawić, boję się je rozkręcać i grzebać, więc... ;___; RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 To wtedy pasowałoby Ci 30 za pandę, 10 za figurkę i ok. 13 za wysyłkę? Czy raczej miałaś na myśli trzy dychy razem z wysyłką"? Bo trochę się zgubiłam. XD RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 To możemy się umówić na równe 50 za wszystko, co Ty na to? ^^ RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 Okej, nie śpieszy mi się. ^^ RE: [SPRZEDAM] LPS - Caremay - 21-03-2014 Kurcze, bardzo chciałam tą figurkę kupić. No trudno.
RE: [SPRZEDAM] LPS - Carol - 21-03-2014 (21-03-2014, 12:35)Inka napisał(a): Pewnie, nie śpieszy mi się. ^^ A zresetowałaś go? Wiem, głupie pytanie. xd RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 ...a da się? XDDDDDDDD EDIT: ZRESETOWAŁAM! XDDDD Zabijcie mnie, ale nie widziałam tego przycisku... XD W takim razie wszystko ładnie działa, nawet na tej starej baterii. ^^ RE: [SPRZEDAM] LPS - Carol - 21-03-2014 No pewnie, z tyłu jest taki mały przycisk reset. XD Ale byś musiała wykałaczką, bo to serio małe jest. Po lewej stronie, między głośniczkiem a klapką, z tego, co widzę. RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 Za późno edita napisałam, znalazłam przycisk i dałam radę ołówkiem. XD RE: [SPRZEDAM] LPS - Carol - 21-03-2014 I naprawiło się? ^^ RE: [SPRZEDAM] LPS - Inka - 21-03-2014 Tak tak, napisałam, wszystko działa. ^^ Chociaż i tak pewnie dobrze byłoby wymienić baterię, bo skoro tak się zawiesiło to pewnie znaczy że już jest dość stara i zbyt długo nie pociągnie. XD RE: [SPRZEDAM] LPS - Carol - 21-03-2014 Spoko, spoko! Ja go chcę na 100%, tylko, tak jak mówię, muszę na kasiurkę poczekać, a możliwe, że dopiero przelew od mamy na początku kwietnia dostanę. Ale jak mi się coś sprzeda, to kupię szybciej.
|