![]() |
|
TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. (/showthread.php?tid=2460) |
TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Martha - 31-01-2014 Sprzedam lub wymienię się .Moja cena - 60 zł + wysyłka priorytetem 9 zł. Tmgc ma się świetnie, zero rys na ekranie, wzorki nie starte ![]() "funkiel nówka, nie śmigana.." ![]() ![]() ![]() Jeżeli masz ochotę się wymienić - układ jest taki: - wymiana na tmgc o równowartości mojego tmgc friends; - wymiana z dopłatą z mojej lub Twojej strony .Zapraszam ! Na pewno się dogadamy ![]() W tajemnicy powiem że wolałabym się wymienić.. ![]() (Jeśli ktoś byłby chętny na kupno, ale otrzymam jakąś ciekawą ofertę wymiany, zastrzegam sobie prawo do odmowy kupującemu lub na odwrót.) RE: TMGC Friend - sprzedaż lub wymiana. - Carol - 31-01-2014 A za co się chcesz wymienić? ;> RE: TMGC Friend - sprzedaż lub wymiana. - Martha - 03-02-2014 Jestem otwarta na propozycję.. ![]() _______________________________________________________________________ [Update] Hop hop. Nikt nie ma ochoty kupić ani wymienić się? Mogę dla kogoś je zarezerwować lub coś. W środę wyjeżdżam za granicę i dopiero po 17.02 będe mogła je wysłać._______________________________________________________________________ [Update] Darmowa wysyłka !
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Carol - 10-02-2014 To ja zaklepuję. ;3 Jeśli można.
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Martha - 10-02-2014 Pewnie Carol
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Ralveyn - 11-02-2014 Umn.. nie wiem czy tak można, ale jeżeli Carol by się rozmyśliła czy cuś, to ja chętny w kolejce by kupić.
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Martha - 16-02-2014 To zaklepane dla obojga ! Do 17.02. - jeśli Carol się rozmyśli, przeskakuje do Maciejo ![]() W zasadzie to już 18.02 bd mogła wysłać paczuszkę ![]() _____________________________________________________________________ Jutro wracam do Polski, więc tmgc mogę wysłać we wtorek już Carol jak tam, kupujesz?
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Carol - 16-02-2014 Muszę poczekać na kasę. ![]() EDIT: Ja na razie rezygnuję jednak. Potrzebuję pieniędzy. Ale jak Ci się nie sprzeda / nie wymieni, to się po nie na pewno zgłoszę. :3 RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Martha - 16-02-2014 Kurdę ale lipa. Maciejo też już mojego nie kupi bo Ty zaproponowałaś mu swoje w zamian za to że moje kupisz Ty
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Carol - 19-02-2014 Wiem, sorry, ale po prostu muszę tą kasę w co innego włożyć, nie robię Ci tego na złość. A nie interesuje Cię nic z mojego tematu wymiany??? EDIT: Ostatecznie kupuję do końca tego tygodnia.
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Martha - 20-02-2014 Do zamknięcia ! Sprzedane
RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Carol - 20-02-2014 Moje. :3 RE: TMGC Friends - sprzedaż lub wymiana. - Inka - 20-02-2014 Carol, twoja wypowiedź była już niepotrzebna. ^^"" |