![]() |
|
Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? (/showthread.php?tid=21) |
Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Lyree - 24-02-2011 Chodzi o wygląd. ![]() Nigdy nie byliście ciekawi, jak bez świadomości tego, jak wyglądacie, wyobrażają sobie was inne osoby poznane na forum? ; D Mnie ciekawi często, dlatego jest ten temat. XDD Zaczynamy. : > Tylko opisujcie dokładnie. XD Wszystkim będzie milej, jeżeli powiemy coś więcej niż tylko "ładna." XDD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Bella - 24-02-2011 Średni wzrost, ciemne blond włosy, niebieskie oczy, szczupła. Ja sobie ludzi po avkach czasami wyobrażam. XD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - mijam - 24-02-2011 Kurde kojarzysz mi się z brunetką z starą twarzą . XDD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Sajmon - 24-02-2011 Niska brunetka, o ładnym nosie i ładnej buzi. (po zdjęciu na tt) Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Lyree - 24-02-2011 Bells, ja też po avkach kojarzę. XD I trafiłaś u mnie wszystko. XD Czyli jestem podobna do Saber! XDD Ciekawe, czy też bym tak ślicznie wyglądała w zbroi. :3 The sajmon. Dosyć niska (sry XD), ale ładna z twarzy, ciemnowłosa. Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - mijam - 24-02-2011 Ładna : ** lyre zbroja pogrubiaaa ~ Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Lyree - 24-02-2011 Pogrubia? ;c A już zamówiłam... _-_ Mijuuuś. Też niska. XD Ale łaadna, blondyneczka o brązowych oczach? : D Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Sajmon - 24-02-2011 Lyree napisał(a):Dosyć niskaCzemu każdy uważa, że jestem niska? XD TS. EDIT: hm, ciemna blondynka, średniego wzrostu, o ładnej twarzy i niebieskich oczach. Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - mijam - 24-02-2011 Zamówiłaś gdzie ? XDD error : (( mam brązowe włosy zielono.niebieskie oczy i jestem malutka nie niska > ![]() Sajmon tak jak wygląda XDD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Bella - 24-02-2011 Mijam, no bez jaj. XD Serio tak sobie mnie wyobrażasz? XD Sajmon... Średni wzrost, ciemne włosy średniej długości, zielone oczy, taka "fajna" w szkole. Mijam - mała, brązowe włosy. Nigdy nie myślałam nad Twoim wyglądem. XD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Lyree - 24-02-2011 Bella - tak, jak widziałam. XD Mijam, nie zdradzę. <3 A co, też chcesz zamówić? ;D Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Cherry - 24-02-2011 Blond włosy do ramion, niebiesko szare oczy, zadarty nos. *u* Czemu zawsze wszystkich wyobrażam sobie z zadartym nosem? XD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Lyree - 24-02-2011 Cherry. Wysoka, szczupła, jasne włosy, duże oczy. Już Ci kiedyś opowiadałam, pamiętasz? XD Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Sajmon - 24-02-2011 Bella - ja o zielonych oczach, fajnie by było. : D Ale wolałabym niebieskie no. TS. :3 Re: Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? - Lyree - 24-02-2011 Ts, saj. ; D |