![]() |
|
Losy "rodziny" Tamagów - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Śmietnik (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Śmietnik (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=40) +--- Wątek: Losy "rodziny" Tamagów (/showthread.php?tid=1543) |
Losy "rodziny" Tamagów - Even - 22-08-2011 Tutaj będę dodawała napisaną przeze mnie wcześniej historię o rodzinie Tamagów. Pochodzą oni z mojego v5. Występują w nim Tor(najstarsza), Mausey(średni), Mama, oraz Bell(naaaaaaaajmłodsza). A więc o to 1 część: Tor - Bell! Chodź tu! Bell - OMG! WTF? Tor - Bell! Co ty odwalasz? Bell - Heeej! łaacch... obudziłaś mnie i na dodatek..... Tor - ...zgniotłaś budzik swoim wieeelkim pupskiem, tak wiem no chodź! Bell - Czym? Tor - A co? Na słuch Ci padło? Bell - Nie! Ale nasza Mama mówi, że ja nie mam pupy! Tor - Hahahahahahaha!!! Ale dobree hahahahaha! Bell - :'(Mama - EJ! Bell - ? Tor - ? Mama - CO SIĘ TU WYRABIA?! Bell - łeeee bb bo oona mówi łych że ja mam wielki zadek! Tor - Ty! Ja nie jestem łych tylko Tor! Mama - TOR! Masz karę! Idź do pokoju! ______________________________________ 5 minut później przy tv: Bell - ooo mamuuu a pojedziemy na wakacje? Mama - Dobrze TV - Aby pojechac na wakacje, trzeba wysłac darmowego (akurat) sms-a o treści JEMDŻEM pod nr. 123456789098765432112345543216789098760 RE: Losy "rodziny" Tamagów - ѕкαтє_gιяℓ - 22-08-2011 Bardzo śmieszny ten dialog. Powalił mnie. Ja się podobnie z siostrą kłócę XD. Oby tak dalej! RE: Losy "rodziny" Tamagów - Even - 22-08-2011 Na prawdę Ci się podoba? No to muszę Ci powidziec, że ten jest najnudniejszy. Zaraz dodam drugi.
RE: Losy "rodziny" Tamagów - Ejtis - 22-08-2011 Nie jestem w stanie tego ogarnąć więc wklejam zdjęcie kota przemierzającego wszechświat na keybordzie: ![]() to jest po prostu głupie i nieśmieszne. Hahaha, uff haha- genialna jesteś haha ufff ///Michu RE: Losy "rodziny" Tamagów - Even - 22-08-2011 Dzięki za szczerośc. Teraz 2: Tor - Cześc rykso! Mama - TOR! Tor - Ok ok...wielki zadku! Mama - !. Tor - Dobra luzik Mousey - Mega luzik i arbuzik xD Tor - XD Bell - yhh Tor - Co Bell? Pieluchy się skończyły?! Bell - ej ale z ciebie.. Tor - a z ciebie? Bell - lalalala Tor - słuchaj jak mówie Bell - kvjfjhsdjsiskg Tor - blalblalblalbvla ______________________________________ Mousey rozmawia z kumplem na czacie...: Mousey - ...no i wieesz..te dziewczyny to są głupie Kolega - racja Mousey - ej Kol. - co??? Mousey - powiedziec ci dowcip? kol. - oook Muosey - ma tytuł babskie peplanie kol. - xD Mousey - Bla bla bla mam nową sukieneczkę bla bla bla w biedroneczki bla bla bla i majteczki bla bla bla w kropeczki xddd kol. - Hahahahaha Mousey - xD Tor (podsłuchiwała)- O ty głupi &%#$^%$%^! I tak oto Mousey trafił do szpitala... ___________________________________________________ W szpitalu...: Mousey -Łeech...łeeeeech...łeyyyych Tor - Co! Mousey - Próbuję dosięgnąc do picia...może mi podasz??? Tor - Nigdy! Bell - Cieśc, cio tiam u sibi? Tor - Mówi się cb a nie sibi! Bell (płacze) - łeche che che che Mousey - Co ty jej zrobiłaś najlepszego!? Tor - Ouuu mam wymieniac? A więc .................. __________________________________________ 2h później: Tor - ...i wydoiłam ją przez sen.Ufff koniec Mousey - :/ Tor - no co? Mousey - ... Tor - Pięlęgniarka!!!!! Mój brat ma ADHD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________________________________ EDIT: Błędy w tekście są celowe RE: Losy "rodziny" Tamagów - Inka - 22-08-2011 (22-08-2011, 20:09)Ejtis napisał(a): Nie jestem w stanie tego ogarnąć więc wklejam zdjęcie kota przemierzającego wszechświat na keybordzie:Popieram. RE: Losy "rodziny" Tamagów - Even - 22-08-2011 A kto mówi, że to miało być śmieszne? RE: Losy "rodziny" Tamagów - Scalee - 23-08-2011 Według mnie po prostu bezsensowne. I popieram kota latającego na keyboardzie. RE: Losy "rodziny" Tamagów - Even - 23-08-2011 Jak sobie chcecie. Ja sie meczyc nie bede. Mozna usunac ten temat. PS Cos mi klawiatura szwankuje RE: Losy "rodziny" Tamagów - Inka - 23-08-2011 (23-08-2011, 09:53)kami591 napisał(a): Ja sie meczyc nie bede. ![]() Idzie do śmieci w takim razie. |