![]() |
|
Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 (/showthread.php?tid=1526) |
Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - 4ro - 06-08-2011 Wymyśliłam coś fajnego, trochę do tego działu nie pasuje, ale OK. Dla tych, co nie rozumieją,wytłumaczę: Osoba pisząca post pisze: Dziękuję ...... (Nazwa użytkownika) Przepraszam ........(Nazwa użytkownika) Wybaczam ....... (Nazwa użytkownika) (Żeby nie było problemów, to piszcie "wybaczam" po tym, jak ktoś was przeprosił. (Przez GG itp..prywatnie,słownie i przez post)) Jeśli nie mamy za co przeprosić,podziękować osobie powyżej ,poczekać, może ktoś będzie miał ![]() Czekamy emmmm... No, jakiś czas:3 OK, ja zaczynam: Dziękuję Taciarze, że ocenia moje obrazki, przed tym,jak je dodam. Przepraszam Inkę, za to,że z przyzwyczajenia przed znakiem interpunkcyjnym dawałam spację, a ona to poprawiała ![]() Na razie nie mam nikomu co wybaczyć .Po znaku interpunkcyjnym rób odstęp. // Yas RE: Przepraszam,dziękuję,wybaczam :3 - Scalee - 06-08-2011 Dziękuję Cheer, za to, że mnie wspierała podczas pisania kilku części opowiadania i za wszystko. :3 No i wszystkim, którzy zrobili Squiba o moim nicku. :3 Przepraszam Taciarę, za to, że może czasami byłam zbyt ostra wobec niej. A co do wybaczania, to tak jak Kyaa. RE: Przepraszam,dziękuję,wybaczam :3 - ѕкαтє_gιяℓ - 06-08-2011 Dziękuje smeg, że otworzyła ponownie forum. Przepraszam Taciarę, Silver i Halfi z to, że byłam chamską dziewuchą. Wybaczam... sobie XD. RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Tarjei - 06-08-2011 Dziękuję Neomi i Scalee, że mnie w ogóle poznały. XDD Przepraszam wszystkich, którym się narzucałam, dennerwowałam ich itp. Nie mam komu wybaczyć. RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Inka - 06-08-2011 Dziękuję Lyr za nasze spotkanie~ Przepraszam Lyr za tekst o tym, że w S. jest głupio mieszkać. :< Pseplasam. :< Wybaczam Kyaa. c: RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Lyree - 06-08-2011 Dziękuję Ince za spotkanie, przepraszam hm nie wiem kogo nie mam kogo lol XDD, wybaczam Ince że powiedziała że w S. głupio się mieszka bo tu się głupio mieszka. < 3 RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Sajmon - 06-08-2011 Dziękuję Lyree, za to, że chociaż mam mały kontakt z osobami z TW z nią nadal gadam i mam dobry kontakt. ![]() Przepraszam wszystkich, których chociaż raz uraziłam. Wybacz... Nie wiem komu.
RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Taciara - 06-08-2011 Dziękuję tym, co mnie lubią i wymieniają mnie w tego typu grach słownych ; D (m.i. Scal i Kyaa 8D dzięki), bo wtedy naprawdę fajnie się czuję : D. Przepraszam Soph za moje beznadziejne zachowanie :C. Wybaczam Scal C: nie gniewam się ; D. RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - 4ro - 08-08-2011 Dziękuję... Już nie mam pomysłów... O! Mojej siostrze - Shoujo za przypinki, co mi kupiła na konwencie:3 Przepraszam Yasai za to,że nie dawałam przerwy po znakach interpunkcyjnych:3 Wybaczam... Eeee... Nie mam komu... RE: Przepraszam, dziękuję, wybaczam :3 - Freya - 09-08-2011 Dziękuję że poznałam tutaj wielu znajomych. Przepraszam że z nikim z tej strony się nie kontaktowałam (Inka,Lyr). Wybaczam...Hm? Komu? |