![]() |
|
Amie i jej prawnuki <33 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Śmietnik (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Śmietnik (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=40) +--- Wątek: Amie i jej prawnuki <33 (/showthread.php?tid=1404) Strony:
1
2
|
Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 19-06-2011 Hej <33. Dziś postanowiłam wam przedstawić Amie która niedawno się wykluła ![]() Ups, zrobiła kupkę x33. Ale najpierw jej zdjątka :33 : ![]() dziewczynka : DD Zjadła dwa hamburgery i dwa ciastka i natychmiast zabrałyśmy się za prymitywną grę CLIMB ^.^. Tylko 50 GP ( zagapiłam się...(sorki ale nie wiem czemu zdjęcie nie chciało się załadować) Ok teraz zachorowała... uff... dostała lekarstwo i po wszystkim . Główka ją bolała ^.^. Oj głodomorek znowu głodny ... =,= zjedz rybę i galaretkę dobrze?? - Agguugugu :33. - Nie mówi się z pełnymi ustami x3! Dobrze... znowu zagrałyśmy w chmurki i znowu 50 gp =,=. I znowu kupa xDD... dobra kończę bo jak widać mało przebojowo -,-... ~~~~~~~~ Rebusik x333 !!!! ![]() To mój ulubiony tamek w v4+ :33. Podpowiedz : Chłopiec. Do wygrania 2GP. Pozdrwaiam :** Taciara i Amia. RE: Amie i jej prawnuki <33 - Sonami - 19-06-2011 Odpowiedź na rebus to Ura kutchipatchi. ![]() Fajny pamiętnik, szkoda ,że zdjęcia niewyraźnie. ![]() RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 19-06-2011 Tak odp. to ura kutchipatchi !!! 2gp leci ^.^!!!Dzięki . Nom wiem że zdj. niewyraźne ;(... robione komórką bo aparatem pikseli nie widać.~~~~~~~~~~~~~ Co do Amie ewoluowała w ... Kuribotchi . Oto zdj. (sorki za oświetlenie)![]() Nabyłam dla niej kokardkę za ,,ciężko" zarobione pieniądze ;D. Oto opis Amie : Hungry : XXOO Happy : XXXX X-pełne O-puste Traning : | Punkty : Zabawność 2 Uroda 8 Uprzejmość 4 0 yr 17 lb NAME AMIE GARDENER GIRL GEN. 1G POINT 200p USER NAME TACIA Uff... sorki że nieczytelne :U ~~~~~~ Zagadka ![]() ![]() Do kogo należy te ,,uszko"?? Do wygrania 1gp .Pozdrawiam. Taciara i Amie. EDIT : Saku chyba wysłałam do ciebię dwa razy 2gp :O! Amie w przedszkolu - Dzień dobry! Nazywam się Woolotchi i będę twoją przedszkolanką. - Uuuu... - Zaczerwieniła się Amie. - No to chodźmy! *w przedszkolu* - Oto twój plecaczek Amie. - Powiedziała pani podając jej malutki plecak. - Baw się dobrze! - Ojejku. Dziękuję. - Uśmiechnęła się Amie. Poszłyśmy do przedszkola z Amie. Taniec wyszedł jej dość dobrze za pierwszym razem przyjemnie się kiwała ale za drugim skakała jak baran xD.Zadowoliłyśmy się grą w chmurki i kupiłyśmy spagetti .To tyle :3! Do jutra! Taciara i Amie.
RE: Amie i jej prawnuki <33 - VoiceOfQueen - 19-06-2011 Hm... To uszko może należeć do Ufotchi, albo UraZukyutchi. Mają podobne uszka. RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 20-06-2011 Tak, to ufotchi ![]() 1gp leci D!!!PS. Jak będę w domu to wkleję zdjątka i coś napiszę. Bo teraz piszę z komputera ze szkoły ._____________ EDIT : Ok jestem w szkole ale co tam :F!!! Zagadka !! ![]() ![]() Do kogo nalezy TO coś xDD. 1gp do wygrania !
RE: Amie i jej prawnuki <33 - Midlana - 20-06-2011 Należy do Makiko? : O Fajny pamiętnik, szkoda, że tak mało zdjęć. :< RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 20-06-2011 Nie, nie do Mikako : (. Zaraz dam zdjątka... EDIT : Już oto kilka zdjątek :![]() (niewyrażne sorki ;[) Zawieszka z Littlest Pet Shop ![]() ![]() Gra w Chmurki ![]() ![]() Tamek w swoim pudełeczku :U! ![]() ![]() Zagadka trwa :F!!! Pozdrawiam Taciara i Amie ;** EDIT : No proszę : miałyśmy z Amie 910GP a król dał nam 900 !!! Mamy 1810GP ^3^!!
RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 21-06-2011 Hejka <33 Dziś Amie mnie trochę zaskoczyła... W szkole ewoluowała w UraYoungYattatchi !!!Kupiłyśmy jeszcze parasolkę .To tyle... później dam zdjątka! Pozdrawiam. Taciara i Amie. EDIT : Uf.. już ^3^ ![]() 1 zdjątko :]. Amie z bliska :*. Dodam jeszcze że kupiłyśmy parasolkę :U. Pozdrawiam. Taciara i Amie. PS. Zagadka nadal trwa!!! RE: Amie i jej prawnuki <33 - Tarjei - 22-06-2011 Łi. UraYoungYattatchi jest słodka. ;3 Na zagadkę nie odpowiem, bo nie znam odpowiedzi. ;P RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 22-06-2011 Amie Ci dziękuje Ecco ^3^. Dobrze oto poprawiona wersja na której więcej widać : ![]() 1gp do wygrania O3O!!! EDIT : Oto Amie myjąca ząbki :U ^3^ : ![]() ;D RE: Amie i jej prawnuki <33 - Dogz - 22-06-2011 To jest Pycnkotchi. RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 22-06-2011 Tak Gp już wysłane
RE: Amie i jej prawnuki <33 - Sonami - 22-06-2011 Amie wyrasta na prześliczną dziewczynkę! Mała księżniczka... Czekam na jej dalsze losy! RE: Amie i jej prawnuki <33 - OsuMesu - 22-06-2011 Fajny pamiętnik, prowadź dalej, chociaż szkoda, że zdjęcia troszeczkę niewyraźne, ale to nic. ;33 RE: Amie i jej prawnuki <33 - Taciara - 25-06-2011 Ojejj... dzięki ;**. Amie jeszcze śpi ale jak jej powiem że nasz pamiętnik tak się wam podoba ... :O! Amie mnie zaskakuje ale wy jeszcze bardziej . Oczywiście postaram się robić lepsze zdjęcia i więcej zagadek i rebusów !Pozdrawiam. Taciara i Amie. ... o_o // Inka EDIT : o.o" Przypomniało mi się moje tama, zajżałam i... Amie ewoluowała w UraDebatchi *.* Wii !!! Mój naj !!! Później dam zdj. .![]() cziis ![]() Pozdrawiam. Taciara i Amie ;* EDIT : Z powodów technicznych będę kontynuowała pamiętnik od 27 czerwca. Przepraszam za problem. |