![]() |
|
Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. (/showthread.php?tid=1385) |
Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sweetie - 10-06-2011 Tak jak mówi nazwa, tu rozmawiamy o tama z kolorowym wyświetlaczem. Żeby nie było takich tematów jak: Co lepiej kupić, Co lepsze Itp. Mamy ten temat. Na początek mam pytanie: Gdy już kupię iD L, lepiej kupić iD L station czy zwykłe iD? RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sonami - 10-06-2011 Ja myślę że zwykłe iD jest lepsze od station dla iD L, ono jest brzydkie... Takie kolosalne, a ekranik mikroskopijny. Poza tym, co z nim robić, skoro będziesz mieć tylko jedno iD L? To chyba jest do łączenia kilku tama naraz, przetrzymywania gier, ciuchów + ma kilka swoich opcji (tak mi się wydaje). RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sweetie - 10-06-2011 O ile się nie mylę to będzie podobne do iD station, więc będzie można tworzyć itemki, i ciuszki. Jeszcze zastanawiam się nad Hexa, ale raczej nieee, japońskiego przecież nie znam XD RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - VoiceOfQueen - 10-06-2011 Ja chciałbym +C. ID L i ID też są świetne. Kurczę, ale jak je dostać, bo na eBayu - drogo i długo przesyłka idzie... -.- RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sweetie - 10-06-2011 Voice-iD i iD L lepsze, Zamiast Lucky Items Jest TaMaToMo, mają lepsze itemki i więcej postaci. Na twoim miejscu kupiłaby iD L. RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Rin - 10-06-2011 (10-06-2011, 18:53)Natinati napisał(a): O ile się nie mylę to będzie podobne do iD station, więc będzie można tworzyć itemki, i ciuszki. Jeszcze zastanawiam się nad Hexa, ale raczej nieee, japońskiego przecież nie znam XD Em, tak się wtrącę. ^^'... W iD L'u, tak jak w hexagontchi wszystko jest po Japońsku. A co do wyboru, to nie lepiej Entama? RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sweetie - 10-06-2011 Kladie-Ale w iD L`u nie ma quizów. RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Dogz - 10-06-2011 (10-06-2011, 20:05)Kladie napisał(a):(10-06-2011, 18:53)Natinati napisał(a): O ile się nie mylę to będzie podobne do iD station, więc będzie można tworzyć itemki, i ciuszki. Jeszcze zastanawiam się nad Hexa, ale raczej nieee, japońskiego przecież nie znam XD Do japońskiego się można przyzwyczaić. Ja mam ID L'a od 9 maja i się bezproblemowo połapałam z japońskim i innymi opcjami bo miałam do czynienia z angielskimi tamagotchi. RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sweetie - 10-06-2011 Dogz-Czy łatwo połapać się z iD L`em? RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Dogz - 10-06-2011 Tak łatwo się połapać. Ja się połapałam szybko z 1 dzień z tymi funkcjami. Tylko nie przesyłałam itemów przez podczerwień ponieważ nie mam jeszcze sprzętu z podczerwienią, który się łączy z komputerem przez USB. RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Sweetie - 10-06-2011 Ja też nie mam sprzętu :-) Jak dostanę to popróbuję z tymi opcjami. RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Kyane - 13-06-2011 Pomóżcie! Nie wiem po czym rozpoznać, czy to wersja prawdziwa czy podróba TMGC. Po czym poznać podróbę? Ogólnie, nie że jakiejś wersji podróbę. Dzięki
RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Inka - 13-06-2011 Jak nie ma loga BanDai na opakowaniu to podróbka. RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Katechi - 19-08-2014 Znalazlam coś dla nie lubiących tych kryształków z P's http://www.tamatalk.com/IB/topic/188223-how-easily-can-the-gems-come-off-the-ps/ RE: Ogólne rozmowy o Tamagotchi z Kolorowym Wyświetlaczem. - Carol - 19-08-2014 Nie polecam. Nie jest to łatwe, można łatwo coś połamać, np port na pierce'y, czy sam faceplate. No i trzeba pamiętać, że wartość takiego tmgc spada BARDZO. |