![]() |
|
Pamiętnik OsuMesu i Mijam - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Pamiętnik OsuMesu i Mijam (/showthread.php?tid=125) |
Pamiętnik OsuMesu i Mijam - mijam - 24-01-2011 Więc, pamiętnik mój i osu. I go. Zaczynamy!!! ......3 ! .....,............2! ...............................1! ..............................................0! Go ! Go ! Go ! Przedstawiam wam moją kochaną Sharoon! ![]() Moje maleństwo, codziennie wychodzi na dwór i sprawdza czy śnieg już stopniał. Czeka na swoją ulubioną porę roku - wiosne! ![]() Codziennie idziemy wspólnie do cukierni. Kupujemy tam najróżniejsze przyszności! Sharoon ma słabość do słodyczy! ![]() Dziś w cukierni kupiliśmy pięknego pączka z cudownym kremowym cukrem. Nie mogliśmy się powstrzymać. Sharoon bardzo szybko go zjadła! ![]() Przed wyjściem nie możemy zapomnieć o karcie stałego klienta! ![]() Oho! To już trzeci raz!!! A to oznacza iż dostaniemy gratisowego smakołyka! Sharoon tak szybko go zjadła że nie zrobiłam nawet zdjęcia. ![]() Muszę ją pochwalić iż ślicznie śpiewa! Jest prawdziwą gwiazdą gdy wchodzi na scenę. Może kiedyś zostanie kimś sławnym? ![]() Jeszczę chwileczkę na obejrzenie ulubionego programu, i musiałyśmy iść do Emily - mojego tamagotchi Color+ ![]() I teraz pytanie do was - Co Sharoon dała w prezencie Emily? : )) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I na zakończenie Emily podczas spaceru w deszczu. ![]() ![]() >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Piszę to już trzeci więc wybaczcie że tak krótko. : ) Jutro dam zdjęcia TamaGo oraz dalesz losy Sharoon. Pozdrawiam Mijam! XD - Dogz - 24-01-2011 Świetny pamiętnik czekam na dalsze wpisy! Śliczne jest zielone ID jednak kupię fioletowe. - Lyree - 24-01-2011 Fajne Tamagotchi. Gratuluję. Miłego prowadzenia pamiętnika. A w ogóle, jak zrobicie to, że będzie wspólny? Po prostu opisujecie osobne Tamagotchi w jednym temacie? - Herbata - 24-01-2011 Piękny pamiętnik! No, daj jakieś przykłady do tych prezentów. - mijam - 24-01-2011 blue napisał(a):Wy się znacie na żywo?Nie ale jesteśmy tak fajne że telepatia starczy : < ... I wiesz one one one : < Lyree napisał(a):Po prostu opisujecie osobne Tamagotchi w jednym temacie?Cytuję osu - "I Lajri odpisz w temacie, że każda z nas prowadzi swoje, że to nasz wspólny pamiętnik. " : )) I dziekuję za miłe komentarze. <3 ! - Midlana - 24-01-2011 Świetny pamiętnik. Czekam na dalsze wpisy. :3 mijam napisał(a):Co Sharoon dała w prezencie Emily? : ))Muchę. XD - mijam - 24-01-2011 : O To takie oczywiste? XDDD No tak Muchę, to jest taka boska animacja jak ta mucha ucieka! Chyba podładuję kamerkę i zrobi filmik al'a Bella ~ ! - Bella - 24-01-2011 mijam napisał(a):filmik al'a Bella ~ !Nowe określenie? XD Jak narazie dobrze się zapowiada. : D - mijam - 25-01-2011 Wpis 2 : Tamagotchi ID - Sharon Moja Sharoon urosła mi gdy byłam w szkole <3 !! ![]() Uroczo jej <3 Gdy z rana wyszłyśmy na dwór... ŚNIEG STOPNIAŁ! Sharoon była wniebowzięta! Niestety spadł ponownie. Na pocieszenie wybrałyśmy się na plac zabawa , gdzie spotkaliśmy trójkę naszych przyjaciół. ![]() Zaproponowali nam wspólną zabawę !! Pomimo swojego wyglądu są bardzo uprzejmi. ![]() Po długiej zabawie takiej jak wspinnie się na czymś co przypomina drabinki , pozostało nam się tylko pożegnać. ![]() Sharon była bardzo zmęczona po tej zabawie, więc poszła odpocząć i odmawiała pozowania do aparatu : ) ! Tamagotchi GO - Rose ![]() A oto i moja Rose! <3 Jest naprawdę śliczna <333 Tak na szybko dane techniczne: ![]() ![]() ![]() Rose jest bardzo lubiana przez rówieśników jak i przez osoby starsze i młodsze. Jest bardzo przyjacielska! To jej najlepsza cecha. ![]() Do tego jest bardzo zwinna i odważna. Nie każdy umie w końcu skacze bez zastanowienia,nad przepaścią. Nawet jeśli jest to tylko zabawa. (Na zdjęciu poniżej , jest zdjęcie z gry która automatycznie jest w TMGC , skacze się tam przez przepaść.) ![]() Spójrzcie tylko jak strzela do celu! Trzeba przyznać iż ma bardzo dobry wzrok. : )) ( Na tych dwóch też jest gra, strzela się tam do tych kaczuszek , jest ona automatycznie w TMGC) ![]() ![]() Następnie poszliśmy do Ichigotchi. Mamy tam możliwość wybrania jedenj z dwóch gier. Rose zdecydowała się zagrać w " Candies" ![]() Wybrałam partnera do gry, była to Ichigotchi. ( przy okazji w fajnym kapeluszu) ![]() I gra się rozpoczeła !!! Rose chyba się wczuła : ) ![]() ![]() Jak szybko się rozpoczęła tak szybko się skończyła , no cóż. To pewno z presji : ) Ichigotchi musiała się zdenerwować nic dziwnego cały czas ją fotografowałam! ![]() Na dziś to koniec, : ) Ale powiem że właśnie o 19.09 Rose się przemieniła! Jeeeej <333 Zaraz spróbuje zrobić jej zdjęcie i wrzucę ponownie. : )) I na koniec takie porównanie... ID oraz TamaGO )![]() Mijam... - Lyree - 25-01-2011 O matko, jakie ogromne jest to Tama-Go, jak leży obok innego. - OsuMesu - 25-01-2011 Brawo, to takie słodkie. :3 Faktycznie ogromne. XD A, zapomniałam, moją notkę dam dzisiaj/jutro, bo muszę naładować baterie do aparatu i zdecydować się od czego mam zacząć. :3 - Herbata - 25-01-2011 Ale dobrze się je trzyma i mijam tobie też wydaje się takie leciutkie? a figurka jak wyjmujesz jakby meme miała się oderwać? I jaką postacią jest Rose? - Midlana - 25-01-2011 Ciekawy wpis. :3 Ile dałaś za to Tama-Go i za figurkę? C: - mijam - 25-01-2011 Lyree napisał(a):O matko, jakie ogromne jest to Tama-Go, jak leży obok innego. OsuMesu napisał(a):Faktycznie ogromne. XDMnie też to boli! XDD Midlana napisał(a):Ile dałaś za to Tama-Go i za figurkę? C:Za TamaGo z figurką i wysyłką równo 215. : > Kupowałam od Smeg na allegro. Herbata napisał(a):Ale dobrze się je trzyma i mijam tobie też wydaje się takie leciutkie?Trzyma się je wspaniale <3 !! Jest tak duże że idealnie w łapce leży : ) ale żeby leciutke? Chyba jak wszystkie tamki : > Herbata napisał(a):a figurka jak wyjmujesz jakby meme miała się oderwać?Nie bardzo : O , ale lekko sie rusza. Herbata napisał(a):I jaką postacią jest Rose?Dobre pytanko! Jest Shelltchi tak się złożyło że zamieniło się gdy wstawiałam ostatnie zdjęcie : ) ![]() ![]() Mijam ! <3 - kurolove - 26-01-2011 mijam napisał(a):Trzyma się je wspaniale <3 !! Jest tak duże że idealnie w łapce leży : ) ale żeby leciutke? Chyba jak wszystkie tamki : >A ja mam złamanego palca i je zpauzowałam, bo przez szynę usztywniającą nie mogę go złapać. |