![]() |
|
Tama iD L! - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Tama iD L! (/showthread.php?tid=1229) |
Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 Z Mijam na gg wymyśliłyśmy właśnie taka grę. XD Pozdro, skarbie. <3 No bo każdy wie, że iD L ma bardzo dużo postaci. W tej grze chodzi o to żeby wcielić się w jedną z nich. Każdy może sobie wybrać jedną. Dołączyć można kiedy chcecie, ale nie można brać Tamków, które ktoś już sobie zajął. W tym wątku będziemy prowadzić naszą grę. XD Możemy używać kolorków swoich postaci. XD Tu macie character charty. XD Lista uczestników: Osu - Watawatatchi Mijam - Moriritchi Saku - KuroMametchi RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() Sialalalala* idzie se na piwo co z tego że powinnam być urocza <3* RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() *Jaka ja jestem słodka. <3* RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() *Macha* Awww<3 Witaj Watawatatchi !! Jak się masz ? RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() *biegnie* Moriritchi! Niech ja Cię.. *potyka się* RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() *zong* *podbiega do niej* Nic ci nie jest? Trochę się pobrudziłaś! *pomaga jej wstać* RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() Cała się połamałam. D: Tak to jest jak jest się z waty. XD RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() Czy ty siebie słyszysz? Nie gadaj tyle tylko cho[b]dź ! Co porobimy? Milejdi<33??? Wiem wiem Zróbmy bal![/b] // Inka RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() Ok. <3 Ale co same? Chodźmy sobie kogoś poderwać. XD RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() Nie no zróbmy tutaj ogłoszenie że powiedzmy za kilka dni! A teraz trza kupić sukienki!!!! A na podryw? To najlepiej w sklepie 8D *troll face* RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() Ok, no to chodźmy. XD *dochodzą* Patrz jaki seksi ten sprzedawca. <3 O, patrz! Ja biorę tamtą Lovelutchi, a Ty Meroditchi! XD RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() Hohoho! Zakład że poderwę też tą Uwasatchi !? *podchodzi do Meloditchi* RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() *po jakimś czasie* Ej, ta Loveltchi nie chciała mnie, ale ukradłam jej syna, patrz jaki słodki Kilalatchi. XD RE: Tama iD L! - mijam - 17-04-2011 ![]() *dziwne spojrzenie* Co ty sobie myślisz?! Z tym dzieciakiem żaden chłopak ani laska do nas nie podejdą!!! Mam dość idę ! Pogadamy jutro jak przestaniesz kraść dzieci sexi kobitkom ! *idzie w stronę domu* RE: Tama iD L! - OsuMesu - 17-04-2011 ![]() Ale on jest takim słodkim rodzynkiem. >: Moriritchi, wracaj! >: Pójdziemy na koncert Lovelin? >: Nie, siedź cicho, idziemy do mnie, tam zrobimy jeszcze lepszy koncert. XD Ale.. >: Oj dobra, pojedziemy. D: Chodź. Słodki jesteś, jak ja. XD Dziwne, że Twoja matka nas nie goniła. Jakaś dzika jest. XD Ale to nie była moja matka, to moja dziewczyna. : D Ale jak będziesz lepszą niewolnicą niż ona to mogę ją rzucić dla Ciebie. : D Zobaczymy, idziemy na koncert, cicho! XD |