![]() |
|
Kisiel Mówi! - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Kisiel Mówi! (/showthread.php?tid=1191) Strony:
1
2
|
Kisiel Mówi! - TamaMario - 02-04-2011 Dołączam do zabawy!
Cesc! Nazyfam sem kisel i bende tutai opisyfal swoie zyce.Gdy sem wyklulem bylem baaaldzo guodny. ![]() - *cmok, cmok* ![]() - *Nom om om*... Mmmm...tatusu! to jest psepysne! - Wiem ^.^ *Parę minut poźniej* - Tatusuu! Zabeses mnie na plas sabaf? - Dobrze Malutki, ale daj rączkę. *Następnych parę minut poźniej* - Zaglam sobie f musycne blocki, dobze tatusu? -Dobrze, tylko uważaj, aby nie spaść. *Następne parę mi...Łeeechhh...* ![]() ![]() -Uiii! Wyglauem 8 punktuf olyginalnosci! *Po powrocie do domu* - Chcesz iść ze mną jeszcze do sklepiku koło naszego domku zobaczyć co przywieźli? - Taaak! ![]() *W sklepie...* ![]() ![]() ![]() ![]() -Łeee...nie ma nic ciekawego. -No wlasne. *Po powrocie do domu* -Zobaczmy...Ile ty ważysz? - Ne wem, chocmy do lazenki na wagem. *W łazience* ![]() ________________________________________ Na razie tyle. Papa! RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 03-04-2011 Daję komix zrobiony wczoraj :3
RE: Kisiel Mówi! - magnes. - 03-04-2011 Trochę nieczytelny ten komiks ![]() Ale za to wzorek MS świetny <3 RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 03-04-2011 Na komiksie pisze: -tato!ja chce miec dziewczyne! -ale po co ci dziewczyna? -bo chce z kims byc,a nie ...no wiesz... -a nie co?! - nie chce byc starym piernikiem na wieki wiekow...tak jak ty... Sory za brak polskich znakow i pisanie z malej litery,ale z komorki pisze RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 03-04-2011 ![]() Kolejny komiks. Konkursik: Jaką muzykę gra Kisiel? Na zwycięzce czeka niespodzianka. RE: Kisiel Mówi! - sPinka - 04-04-2011 Eee... Hip-hop? xD RE: Kisiel Mówi! - Rin - 04-04-2011 Classical Music? :3 Czy jak to się tam pisze. >.< RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 05-04-2011 Nieee. :3 Próbujcie dalej. Podpowiedź: Kapela Kiss ma coś z tym wspólnego. RE: Kisiel Mówi! - Scalee - 05-04-2011 Rock'n'Roll? :3 RE: Kisiel Mówi! - Rin - 05-04-2011 Hmmm... Pop?
RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 07-04-2011 Tak Scalee! To Rock'n'roll! Otrzymujesz 15 gp :3 RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 09-04-2011 Dzisiaj opis jego życiątka bez zdjątek 3: Mały kisielek zasnął, widać zmęczył się trochę po spacerze tu i tam :3 Gdy się obudził zrobił kwaśną minę... -YyyYyJuUjuJu...PuPu! I zrobił mi kupkę na podłogę ![]() -Żesz kurze, muszę lecieć do netto po pampersy, żeby mały mi nie srał...Mama przed chwilą myła podłogę D:-pomyślałem Potem mały ewoluował w Kuribotchiego. :3 -Uiii! Chciałbym Ewoluować w yyy....tego...eee... Kuramametchiego! Pomyślał :3 _____ Narazie tyle i...Konkursik Wiadomo, że Kisieluś chce wyewoluować z nastolatka w doroslego w Kuromametchiego...A z dziecka w nastolatka w kogo chce się przemienić? Nagroda to 10 Gp i niespodzianeczka :3 RE: Kisiel Mówi! - TamaMario - 13-04-2011 No dalej... ![]() _______ BONUSOWY KONKURS! W jakiej pracy z wymienionych niżej kisiel chce pracować? Rockman, Nauczyciel, Informatyk, Hacker, Kolekcjoner, Kucharz, Obibok ![]() Nagroda to 30 GP + sygna/av RE: Kisiel Mówi! - Agaciek - 23-04-2011 Oczywiście Rockman. PS.Ten SMS jeszcze ważny? RE: Kisiel Mówi! - Tarjei - 23-04-2011 Hinotamatchiego? A ta druga to... hacker? XD |