![]() |
|
Naprawiamy sny - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Naprawiamy sny (/showthread.php?tid=1163) |
Naprawiamy sny - Rin - 27-03-2011 Ta gra polega na tym że: Ktoś "nade mną" napisał swój sen, który źle się potoczył ( sny oczywiście zmyślamy!). I ja poprawiam ten sen/dodaję szczęśliwe zakończenie i w tym samym poście pisze swój zmyślony, zły sen. np. Wiśniowy_soczek_ah_sweet : Mój żółw nadgryzł moją żyrafę. ![]() ------------------------------------------------ Ja:Ale nic jej się nie stało, bo żółwie nie mają zębów. LUB: ale ją nie bolało i oddała żółwiowi, ale jej nie bolało. XDDD Serce utopiło w wannie notebooka. ------------------------------------------------ I teraz ktoś naprawia, sen, osoby której sen jeszcze nie został naprawiony. Ja zaczynam...: Brat popsuł mi moje tmgc. RE: naprawiamy sny. - Scalee - 27-03-2011 Wcale, nie, bo nie było w nim baterii. Oczywiście w bracie. XD Brat nie mógł się poruszyć. --------------------------------------- Moja siostra pożarła wszystkie muffinki! RE: naprawiamy sny. - Rin - 27-03-2011 Ale później wypluła. ------------------------- Bieber wypuścił kolejną płytę. ;/ RE: naprawiamy sny. - Scalee - 27-03-2011 Ale ochroniarz wywalił ją do śmieci. XD -------------------- Straciłam komputer. XD RE: naprawiamy sny. - Bou7 - 27-03-2011 Ale rodzice kupili Ci jeszcze lepszy. xd _______________ Ujrzałem mordkę Bieber'a . :< RE: Naprawiamy sny - TamaMario - 27-03-2011 Ale tak naprawdę, to była tylko jego fanka w peruce ._____________________________ Znalazłem się na scenie z Michaelem Jacksonem bez broni D: RE: Naprawiamy sny - Kyane - 09-06-2011 Ale Michael Jackon wącha kwiatki do dołu, a Ty stanąłeś na scenie teatralnej o jego życiu. Michael to jakiś aktor ![]() Mój Tamek zamienił się w wielkiego dinozaura xD RE: Naprawiamy sny - Mine-chan - 09-06-2011 Ale był bardzo miły i woził Cię na swoim grzbiecie. Nigdzie nie mogłam kupić pepsi twist. RE: Naprawiamy sny - VoiceOfQueen - 10-06-2011 Ale po pewnym czasie pojawiła się Neste Tea, a ją też lubisz. Zgubiłam kolczyki [nie noszę kolczyków xd]! RE: Naprawiamy sny - Sonami - 10-06-2011 Ale poszłaś smutna do sklepu, gdzie miła p0ani dałsa Ci śliczne, złote kolczyki ładniejsze nawet od tych poprzednich ![]() ________ Prawdziwy sen!: Grzyb ukradł mi tmgc c+ i nie chciał oddać a jak się na to wydarłam, to poszła do Kapcia i się poskarżyła, a ja musiałam resztę dnia szorować c+ D:<. RE: Naprawiamy sny - VoiceOfQueen - 10-06-2011 I wreszcie jest czyściutkie! Ktoś przed chwilą zapukał do twoich drzwi i dał ci nowe +C, pomarańczowe . Pączek zjadł moje buty! RE: Naprawiamy sny - Sweetie - 10-06-2011 Mama kupiła ci nowe, 100 razy lepsze. _______________________________________________________________________ Dostałam iD L, a ono wpadło do kanalizacji, gdy na nim grałam... RE: Naprawiamy sny - Tarjei - 10-06-2011 Ale kanalizacja cię przeprosila i oddała iD L nienaruszone. xd ___________________________________________________________________ Przez przypadek ogoliłam kota. XD RE: Naprawiamy sny - Kyane - 10-06-2011 Ale ten kot to był tylko pluszak. XD ________________________________________________________________ TMGC mojej przyjaciółki zostało przejechane przez rower. XP _____________________________ RE: Naprawiamy sny - Tarjei - 10-06-2011 Ale nic mu się nie stało bo było w futerale. ________________________________________________ Komp mi się powiesił. |