![]() |
|
x/y? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: x/y? (/showthread.php?tid=965) |
RE: x/y? - Scalee - 20-07-2021 Zielona, zawsze i wszędzie!! Czarnej nigdy nie lubiłam. Kawa czy herbata? XDDD RE: x/y? - Dogz - 20-07-2021 Kawka. ![]() Tamagotchi czy Giga Pets AR? RE: x/y? - Abstrakt - 20-07-2021 TAMAGOTCHI i niiiic innego. Prysznic czy wanna? RE: x/y? - Bella - 20-07-2021 Wanna chyba jednak, szybki prysznic też weźmiesz, a można robić super kąpiele z bąbelkami Nowoczesny apartament w centrum miasta czy dom z ogrodem na obrzeżach? RE: x/y? - Lyree - 20-07-2021 dom z ogrodem na obrzeżach!!! <3333 koza czy owca jako zwierzę domowe? xD RE: x/y? - Abstrakt - 20-07-2021 Ooooowca, bo można się do niej wtulić, a przynajmniej tak sobie to wyobrażam. Warszawa czy Kraków? RE: x/y? - Viktor - 20-07-2021 Kraków, mimo że w Wawie mieszkam. Lody czy sorbety? RE: x/y? - Bella - 20-07-2021 Lody, dzisiaj jadłam różane tam gdzie zawsze i omg ;___; Krówka sucha czy ciągnąca się? :> RE: x/y? - Abstrakt - 22-07-2021 Suche, kruche, te są najpyszniejsze! Płatki do mleka, czy mleko do płatków (kolejność)? RE: x/y? - Bella - 22-07-2021 Płatki do mleka. Tylko!!! Jak zagrzać mleko jak już masz płatki wsypane??? Czekolada gorzka czy mleczna? RE: x/y? - Lyree - 22-07-2021 Wtf, płatki do mleka to gwarancja rozpryskujacego się mleka. >:c Mleczna. Biała czy mleczna? RE: x/y? - Viktor - 22-07-2021 Marta, grzanie mleka do płatków nie jest "standardem" XD ale nie no, rozumiem - mama u babci mi zawsze grzała mleko do płatków chocapic i w sumie one na ciepło spoko były. Ale moje ulubione płatki to najzwyklejsze corn flakesy (wiem, nudny jestem) i je raczej wolę z zimnym mlekiem. Biała, ale DOBRA biała. Czekolada z owocami czy orzechami? RE: x/y? - Abstrakt - 22-07-2021 Mnie też karmili płatkami z ciepłym mlekiem w dzieciństwie, i po paru latach dopiero przełamałem mechaniczne grzanie mleka w mikrofali i zjadłem z zimnym i pomyślałem, że lol, są smaczniejsze. I od tamtej pory tylko zimne. XD Piona Viktor. A Corn Flakesy są pycha! Z owocami! Uwielbiam to jak owoce zgrywają się ze smakiem czekolady. <333 Mycie się w zimnej/chłodnej wodzie czy gorącej/ciepłej? RE: x/y? - Viktor - 22-07-2021 Ciepłej/gorącej, co jest dziwne bo ja ogólnie ciepłolubny nie jestem, ale nie umiem się myć w zimnej wodzie, od razu mnie pęcherz boli i mi dziwnie. Mamie na starość już się zmieniła odczuwana temperatura i zawsze jak leję wodę do wanny to się na mnie wydziera że "wrzątek" leję do wody, a woda ma tylko jakieś... 40C? Może mniej. A kiedyś było na odwrót, ona mnie do wrzątku kładła. XD Możliwe że mi się zmieniło po gorących źródłach w Japonii. Klawiatura mechaniczna czy membranowa? RE: x/y? - Carol - 22-07-2021 (22-07-2021, 22:26)Viktor napisał(a): Ciepłej/gorącej, co jest dziwne bo ja ogólnie ciepłolubny nie jestem, ale nie umiem się myć w zimnej wodzie, od razu mnie pęcherz boli i mi dziwnie. Mamie na starość już się zmieniła odczuwana temperatura i zawsze jak leję wodę do wanny to się na mnie wydziera że "wrzątek" leję do wody, a woda ma tylko jakieś... 40C? Może mniej. A kiedyś było na odwrót, ona mnie do wrzątku kładła. XD Mechaniczna, bo cudownie klikaja <333 Wieczorne ogladanie TV: przy swiatelku, czy po ciemku? |