![]() |
|
x/y? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: x/y? (/showthread.php?tid=965) |
RE: x/y? - Ralveyn - 03-05-2016 Zelda. No bo.. rozumiem, że chodzi o wybór fandomu? Chyba, że chodzi jednak o gry, ale nie wiem, którą Zeldę mam porównać, bo jest kilka słabszych tytułów.;;; Kirby czy Mario? RE: x/y? - Iwko - 04-05-2016 Mario ;P Tamagotchi Id\4u RE: x/y? - Ralveyn - 05-05-2016 Omg, a jaka surówka?XD Ale chyba surówka, bo ma więcej możliwości.;;;; Zelda czy Link? RE: x/y? - Iwko - 06-05-2016 To te same uniwersum ale link taki no wiesz...Super. 1mln złoty teraz\50% na wygranie 100mln zł? RE: x/y? - Ralveyn - 06-05-2016 No to chyba było dosyć klarowne, że chodzi mi o wybór konkretnej postaci, skoro mieszczą się w jednym uniwersum. Omg, ja bym wybrał Zeldę, nawet bym się nie zastanawiał, Link zdecydowanie nie jest super.XD Milion teraz. Skull Kid czy Zant? RE: x/y? - Lyree - 25-01-2017 Nie mam pojęcia XD pomarańcze czy mandarynki?? RE: x/y? - Bella - 20-07-2021 Z dwojga złego to mandarynki, ale w ogóle nie przepadam za cytrusami. Ser czy szynka? RE: x/y? - Scalee - 20-07-2021 ...XD Tak generalnie to szynka zawsze, jeśli chodzi o jedzenie, ale... mam ochotę wybrać ser, bo mi się śmiesznie kojarzy, mimo że go nie lubię aż tak. Idąc tym tropem. Toster czy opiekacz? RE: x/y? - Bella - 20-07-2021 Jeśli toster to ten co wyskakuje, a opiekacz to ten co robi trójkąty, to opiekacz. XD U mnie na oba mówiło się toster, lol. XD No to… Tosty czy gofry? RE: x/y? - Viktor - 20-07-2021 Raczej tosty, chociaż dobrym gofrem nie pogardzę. Lalki czy figurki? RE: x/y? - Abstrakt - 20-07-2021 Figurki <3333 lalka mi się nigdy żadna bardziej nie spodobała Serial czy film? RE: x/y? - Scalee - 20-07-2021 Bella - u mnie też się mówiło na obydwa toster, a ten lepszy, to wiadomo, że ten z trójkątami. Ale wolałam rozróżnić pytanie. XDD Film!! Bo seriali nigdy nie umiem dokończyć, a filmy są dużo bardziej przyswajalne. Zima czy lato? RE: x/y? - Abstrakt - 20-07-2021 Najtrudniejsze pytanie świata, bo uwielbiam obie za co innego. Chyba jednak latooo??? chociaż zimą są święta, cudny klimat, widoki i zapach piernika. Ale niech będzie lato! (lol to pytanie mi się przyśni chyba XDD i zima mnie ochrzani) Masło orzechowe z kawałkami orzeszków czy kremowe? RE: x/y? - Lyree - 20-07-2021 (20-07-2021, 16:30)Bella napisał(a): Jeśli toster to ten co wyskakuje, a opiekacz to ten co robi trójkąty, to opiekacz. XD U mnie na oba mówiło się toster, lol. XD cooo, oczywiście że oba to tostery!!! w moim słowniku nie ma czegoś takiego jak opiekacz ://// Chyba kremowe, ostatnio kupiłam takie dobre firmy basia basia. XDD Polecam!!! Ja używam z dżemem truskawkowym od babci i mega dobre połączenie. <3 ryż czy kasza? XD RE: x/y? - Bella - 20-07-2021 RYŻ all the way!! Kasza jest gorsza, i tak cud że w ogóle nauczyłam się jakieś jeść (mama za dzieciaka mnie faszerowała gryczaną i ją znienawidziłam). Herbata czarna czy zielona? |