![]() |
|
Gra w "^ < v". - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Gra w "^ < v". (/showthread.php?tid=826) |
RE: Gra w "^ < v". - Carol - 13-01-2015 ^ Nienawidzę i cieszę się, że mam liceum z głowy, a do tego dobrze zdaną z tego maturę - święty spokój. <3 < My się zakumplowaliśmy z naszą babką od niemieckiego, do której z resztą długo bił mój tata... XD Dalej mają ze sobą kontakt i się kolegują. xD v Ile masz lalek? Jeśli masz
RE: Gra w "^ < v". - Bella - 13-01-2015 ^ 3 Bratz, 2 MyScene, jedną Winx i te naście Barbie, więc pewnie koło 20. < Spadam spać, dobranoc. v Masz plany na weekend? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 13-01-2015 ^ SPAĆ < SPAAAAAAAAAAAAAAAĆ v Lubisz spać? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 13-01-2015 ^ Uwielbiaaaam. < Ale ostatnio słabo sypiam. W ogóle trudno mi się wstaje. : / v Chodzisz na jakieś kółka? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 13-01-2015 ^ Wzajemnej adoracji chyba. XD < Nie mam na to czasu ani ochoty ![]() v Masz fioła na punkcie jakiegoś aktora / wykonawcy / serialu / serii / whatever? Czegoś? xD RE: Gra w "^ < v". - Viktor - 13-01-2015 ^ Nie powiem że mam "fioła", ale hmm, znowu uwielbiam tych parę postaci z LoLa co rpuję z ex, no i nadal kocham Dr Steela, a jeśli chodzi o gry, to obecnie wielbię Persony. <333 < Chyba zaraz znowu zacznę trenować w Personie 3. Ten Takaya mnie miażdży, a nie miałam pojęcia że jednak Plume of Dusk się kończą... D; Serio myślałam że każdego dnia w grze się odnawiają, a tu niespodzianka... 2 mi na Nyx zostały, uh. A jak szukam na necie czy mają jakieś tipy na easy mode to wszyscy od razu się rzucają że nie jesteś prawdziwym graczem o ile nie grasz co najmniej na hardzie.... Jezu, ja nie chcę spędzać godzin nad fuzjowaniem person, trenowaniu i walkach, ja chcę historię skończyć, czas na challenge mam później. ;/ v czy gra cię kiedyś frustrowała? XD RE: Gra w "^ < v". - Carol - 14-01-2015 ^ Nie zliczę moich podejść do Raymana 2... A i tak kocham tą grę i sobie obiecałam, że go w końcu na tym nowym kompie przejdę. xd < Pytam, bo moja House'owa obsesja wróciła xD v Na czym lubisz grać najbardziej? Tzn. jakaś konsola, komp, itd. RE: Gra w "^ < v". - Bella - 14-01-2015 ^ Zależy w co. Ogólnie wielbię swoje DSy, ale np. przygodówki takie jak Lego Marvel Superheroes czy Lego Harry Potter są lepsze na komputer. < Ja już byłam z psem, ubrałam się i zjadłam śniadanie, a jest 5.45. ;_; v O której wstałeś? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 14-01-2015 ^ Obudziłem się o 2 w nocy i spać nie mogłem. ;___; < Ale udało mi się zasnąć, no i wstałem po 6. (y) v Zbierasz na coś pieniądze teraz? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 14-01-2015 ^ Na spłacanie kompa ![]() < A potem na Tangkou xd V ulubiona potrawa? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 14-01-2015 ^ Makaron w każdej postaci. < O Boże, babka od biologii jutro wraca do szkoły i odda matury próbne z CKE. [*] Idę kopać sobie grób, bo umrę ze wstydu. v Lubisz budyń? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 14-01-2015 ^ Zależy... < Chyba tylko czekoladowy, ale daaawno nie jadłem. v Lubisz szpinak? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 14-01-2015 ^ Okazuje się, że mi nie przeszkadza. < Kiedyś myślałam, że jest ohydny, ale się przekonałam. v Lubisz biologię? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 17-01-2015 ^ średnio.. < zalezy jaki temat, niektóre bardzo lubię a niektórych nie i za cholerę nie mogę ich wbić sobie do głowy (a jestem na biolchemie lol XD) v na jakim profilu jestes? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 17-01-2015 ^ Studiuję filologię angielską, specjalność: tłumaczeniowa z językiem niemieckim ![]() < boże jaka długa nazwa... v Ulubiona wersja Tamagotchi? |