![]() |
|
magiczne bagno skala - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: magiczne bagno skala (/showthread.php?tid=452) |
RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Arisu - 03-05-2013 Dzięęęki ^^. Toooo ja proszę: Renderu ładnego z nią nie umiem znaleźć, ale chodzi o Koizumi Risę z Lovely Complex, dalej takie pastelowe tło (zależy od koloru ubrania itp. ^^"), tak żeby nie było bałaganu w sumie i z napisem "Arisu", albo bez żadnego jak nie wlezie/nie będzie pasował/whatever. I tak, jestem wredna, i zostawiam większość twojej inwencji. ;P RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Scalee - 04-05-2013 Arisu~ c: ![]() Ciężko było znaleźć jakikolwiek render, więc trochę oczojebny. Mam zapisane w psd, więc mogę usunąć napis czy coś zmienić. I... tam tara ram.... Inuś~! <3 ![]() Mdłe jak rzygi, ale chciałam coś ci dać. Bo właściwie to dawałam Eko, Lyr, a tobie jakoś nie. <3 I wiem, że tego nigdzie nie pokażesz, bo wygląda po prostu jak kupa. XDD RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Arisu - 04-05-2013 Obie genialne. W mojej nic a nic nie trzeba zmieniać, dzięki. ^^
RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Inka - 04-05-2013 Awwwwwwww. ;_; Dziękuję. <3 Idę ustawić sobie. Taigaaaaaaaaaa. ;wwwwww; RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Carol - 04-05-2013 Ładnie tak przeklinać na forum? Mogłeś to zupełnie inaczej napisać, a nie tak zaczepnie i niemiło. ;/ RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Francio30 - 05-05-2013 Ja i tak cię podziwiam że umiesz coś takiego zrobic bo ja nie umiem ani w prawdziwym świecie, ani w programach takiego czegoś narysowac o.O RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Lyree - 05-05-2013 Franek, ale wiesz że ona tego nie rysuje..............? RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Carol - 05-05-2013 Właśnie chyba nie wie... ^__^ RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Scalee - 26-07-2013 Uwaga. SKAL NARYSOWAŁ FACETA, APOKALIPSA. I do tego failowo pokolorował w photoshopie. I dłonie nie wyszły. Ale łapcie, bo łeb mi się podoba. XD
RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Chell - 27-07-2013 Yay, śliczne <3 A coś jeszcze wstaawisz? :3 RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Scalee - 27-07-2013 Wiesz, że wstawię. 8D ![]() Yuri, yuri się szerzy. ;_; Dla niepowiadomionych, to z lewej to Skal, to z prawej to Eko. RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Chell - 27-07-2013 Znasz już moją opinię XDDD *fangirluje nad rysunkiem SkalxEko* RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Scalee - 27-07-2013 Dzięki. <3 Za fangerlowanie też. LUDZIE. SKAL CZUJE SIĘ NIEDOWARTOŚCIOWANA I JEJ SERCE PĘKA (NO NIE Z TEGO POWODU, ALE KIJ) I ty Eko! MOŻE KTOŚ SKOMENTOWAĆ CO ZROBIŁAM ŹLE/DOBRZE LUDZIE BŁAGAM!? XD RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Scalee - 27-07-2013 Okej, czyli jak na pierwszą próbę narysowania chłopaka nie jest źle. XD A czekaj. Tu chodzi o mnie. Co, za chude? XDDD RE: ~Scalowe Bagno Galeriowate~ - Scalee - 27-07-2013 Nieważne. XDD Hahaha, Michu, rozwaliłaś mnie teraz. XD |