![]() |
|
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Elektroniczne zwierzątka innych firm (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=72) +--- Wątek: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka (/showthread.php?tid=2245) |
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 12-04-2014 Jejujeju Carol, zazdroszczę. <3 Podświetlenie Aquapalz umożliwia zabawę wieczorami? : D ![]() Działa! W sumie nie wiem, czy kiedyś nie działało, ale owszem - połączenie baterii czymś co przewodzi prąd pomogło. Nie mam pojęcia, ile z tym wytrzymam - guziczki są zakurzone, a dinozaur mimo, że słodki to strasznie irytujący. XD RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 12-04-2014 Słodziakowy. ;3 A jeśli jest zakurzony, to go rozkręć i patyczkiem do uszu umoczonym lekko w spirytusie salicylowym przetrzyj płytkę i guziczki i generalnie wyczyść tym cały środek (ja zazwyczaj zużywam z 4-5 takich patyczków) i nie będziesz miał problemów. ![]() No, jak świeci, to tak. XD Światełko, na szczęście, da się wyłączyć, ja mam cały czas wyłączone ze względu na baterie. A poza tym ona i tak chyba o 20:00 chodzi spać, więc nie potrzebuję światełka do zabawy wieczorem. XD RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 13-04-2014 O, dziękuję! W sumie już się guziczki trochę wyrabiają, ale chyba tak zrobię, bo jeszcze momentami nie łapią. :v RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 13-04-2014 Ojejku. ;3 Jaki słodki! ;D EDIT: Wygrałam aukcję z Pikachu Color! ^o^ RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Dogz - 14-04-2014 Gratuluję Carol miałam licytować Pocket Pikachu Color, ale przemyślałam i odpuściłam ponieważ bardziej mi zależy na Piesku Anipalz. Może kiedyś będzie jakaś okazja z tym pieskiem to kupię. Normalnie Pocket Pikachu Color kup teraz to kosztowało 100 zł. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 14-04-2014 Pokemon Pikachu Color kosztują między 200 a 400 zł. ![]() Więc utrafiłam na serio po prostu ucho od śledzia, bo w innym wypadku bym się musiała niesamowicie wykosztować... RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 17-04-2014 Oww, Carol, nie wiem ile z tym frajdy, ale cieszę się, że Ci się udało. ^^ ![]() Kupiłem jedno, a przyszły dwa (XD), ale coś czuję, że jednak nie mam siły na ten moment tego włączyć. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 17-04-2014 Mój chłopak w tajemnicy przede mną dokonał zakupu na allegro. Przyszło wczoraj. ![]() Trochę mi głupio, bo wiem, że Maciejo miał na to oko, więc w sumie sorry za to, mam nadzieję, że się nie gniewasz. :<
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 17-04-2014 Hah, ale Ci się prezent trafił! Nie, no co Ty! Będę polował na kolejne. ^^ Urocze jest!
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Dogz - 21-04-2014 Mam zamiar kupić LPS zwierzątka elektroniczne pieska i chomika.
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 23-04-2014 Dzisiaj: ![]() Wczoraj:
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Dogz - 02-05-2014 W czwartek kupuję Anipalz Dog za 50 zł facet będzie miał nowego już w następny czwartek i wystawi na allegro. ![]() EDIT: Facet będzie miał Anipalz Dog 16 maja. A ja właśnie zapłaciłam dzisiaj za dwa LPS chomika i pieska 36 zł z przesyłką. Teraz czekam, aż mi dojdą
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Rhaenys - 02-05-2014 Na allegro kupowałaś? RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Dogz - 02-05-2014 Przez OLX dawniej Tablica.pl. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 03-05-2014 O jaaaa, ale Ci teraz zazdroszczę, mam to na wishliście już od jakiegoś czasu. ;___________; |