Forum Tama-World
[COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ (/showthread.php?tid=1333)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lawenda - 15-05-2011

Ta. Mieszkam na południu. D:

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 15-05-2011

Ja bym z megachęcią pojechała do Bydgoszczy, ale niestety nie da rady. :c Kurde. I wiecie co, ja mam jeszcze trudniej, bo muszę taki wyjazd utrzymać w tajemnicy, a przynajmniej jego prawdziwy powód. XD I nie mogę mieć aż tak megawidoczniewyglądającegonacośpodejrzanego mieć tego stroju, więc niestety nie będę mieć takiego do końca jak trzeba. Ale kij z tym. Będę kombinować. 8D Bo najprawdopodobniej w Jarosławcu będę pomagać w sklepie takim nadmorskim z ubraniami i tam będę tylko ja i pracownica moich rodziców. To ona się nawet nie skapnie, jak gdzieś zniknę. I nikt się nie zdziwi jak potem powiem, że zgubiłam się idąc po lody. XDDDDD
Ej, tylko mnie tak jara ten temat, że jak o nim myślę i sobie to wyobrażam to nie mogę oddychać? XD

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 15-05-2011

Mnie też jara i też sobie wyobrażam, ale ja ogólnie praktycznie nie mogę oddychać. XD

Ja nie mogę oddychać tylko kiedy się czymś mocno podniecam. XD Pandora Hearts np oglądałam właśnie bez oddychania. XDD

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lawenda - 15-05-2011

Ja mam tak samo. Ciągle to sobie wyobrażam. XDD

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 15-05-2011

Ja też <3. Pojechałabym do Bydgoszczy, bo w sumie z 3miasta mam nie tak daleko, ale oprócz Jarosławca to raczej będę zaliczać jeszcze Warszawę, bo muszę kogoś tam jeszcze odwiedzić. To w sumie wychodzi, że robimy tylko morskie spotkania?

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - MyTamagotchi - 15-05-2011

Wiesz Mine nad morze to w wakacje dużo osób jedzie i pasuje wypad Język

Noo poza tym jak jest pretekst, żeby tam jechać to i rodzice się zgodzą XD. No okej to w sumie mogę oficjalnie ogłosić rozpoczęcie prac nad strojami?

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 15-05-2011

*nie zaczęła nawet jeszcze oglądać. XD*

A no to spoko poczekamy, aż będzie obejrznięte xD. No chyba, że ktoś chce już zacząć to proszę bardzo XDD.

Inka, czopie, oglądaj. XDD

:C
Ja już lepiej zaczynam, bo się nie wyrobię. XD

Haah XD. Ja jak już w miarę ogarnę cosplay mojego OC to też się biorę do roboty XD.

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lawenda - 16-05-2011

A może być spódnica biała długa i bluzka biała z takimi zwiewnymi rękawkami? : D Perukę jakoś się wykombinuje. XD
Nie jest to super podobny kostium, ale lepsze to niż kartka z napisem "Jestem Abyss", nie? XD
W razie czego mogłabym coś jeszcze uszyć, ale nie wiem. D:
*jeszcze nie zaczęła oglądać... XD*

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 16-05-2011

Sądzę że może Cheer. :3

RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - MyTamagotchi - 16-05-2011

A ja będę miała różową suknię i kokardę we włosach xd

Niczym Ada ;] A potem białą sukienkę niczym duża Ada ^^