![]() |
|
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też. (/showthread.php?tid=1073) |
- Inka - 25-01-2011 No więc tak. Jechałam po liście użytkowników, żeby o nikim nie zapomnieć. XD Hazey - Za wszystko. Za iscribble, za gitarę, za to, że mogłam Cię męczyć hasłem, itd. c: Lyree - Za nasze rozmowy przez telefon, za wielkiego jenota, za nasze liczne fora i jakże zawaliste forum dzieki któremu miałam trojana... XD Za wytłumaczenie mi procentów, za pocieszanie mnie, za konferencje na GG które były u Ciebie ciut... dziwne (XD), za to, że mogłam być skrzynką pocztową i za nasze walentynkowe plany 8D, za flety, no ogólnie za wszystko. Yas - Za esemesy, konferencje, za pierniki i inne takie. (: Hilla - Nie umiem wymienić. :c Na pewno za IMVU (jak patrzę w archiwum gg to większość naszych rozmów zaczynała się od "IMVU? : D" XD). c: Tamaaga - Nie wiem, tak jakoś. XD Czuję, że powinnam Ci podziękować, chociaż nie wiem za co, ale ok. XD Silvera - Za nasze rozmowy na gg, spotkania na Music City, za wymienianie ile to my mamy wspólnego, za naszą przyjaźń ogólnie. c: Michu - Również za gg, za ddm, ddd, za nasze rozmowy na tama-zone "Tobie też nie działa TW? :c". XD Soda - Za OSU!, za poszukiwania owocków, za naszą rozmowę jak zapomniałam hasła/loginu (nie pamiętam jak ona wyglądała, ale pamiętam że o mało nie udusiłam się za śmiechu. XD). : D Bella - Za rozmowy na "Leposach" (XDDDDDDD), no, za DDD, itd. c: Toto - Za gg, za te różne castingi, za rozmowę o remoncie, za wszystko. 8D Half - Za skype, gg, za nasze jakże inteligentne rozmowy przez telefon, za rozmowę w sylwestra, za WiFi, Pokemony, Kuroshitsuji i tak dalej. : DD Agaciek - Za nasz wspólny sklepik na starym TW! : DD Ex - Nie wiem. :c Ale dziękuję. :3 Czer - Jak wyżej. XD Za rozmowę o misiach i ogólnie za esemesy. c: Ejtis - Za sylwestra, esemesy, gg, skype, za naszą wytwórnię modelinowych... rzeczy. XD Za wszystko. :3 Dis - Za napad na Empik w DDD. :3 Za wszystko. :3 Cheerful - Za poszukiwanie kocy! : D Lime - Za nasze kłótnie, rozmowy o chomikach, i tak dalej. Chociaż i tak tego nie przeczytasz, bo Cię już nie ma, no ale. XD Shiro - Po raz kolejny mam to wszystko wypisywać? DDD: Za skype, za listy, za esemesy, za gg, za biwaki, za kłapouszka, za keczup (i tak był mój), za kurnik, za wszystko, no. :3 Zacytuję Ciebie - "Żeby było ładnie - Za to, że jesteś". Susi - Za gg, za kłótnie, za "Jestem w Bydgoszczy". : D Ann - Za naszą rozmowę na skype, za gg, za esemesy, za te anime które mi poleciłaś, za mangi, za to, że mnie pocieszałaś, no i że ja też miałam szansę pocieszyć Ciebie, za wszystko. :3 Mugi - Za czat, ddm, za to, że można na Tobie polegać, za wszystko. :3 I mam nadzieję, że się nie jest Ci przykro. :c Pseplasam. :c Dziękuję wszystkim za wszystko, no. c: No i jeszcze jednej niewymienionej powyżej osobie za naszą daawną przyjaźń. - Bella - 25-01-2011 Inka napisał(a):Bella - Za rozmowy na "Leposach" (XDDDDDDD), no, za DDD, itd. c:Ta, te Leposy... XD Nie ma za co. c: - Diamond - 26-01-2011 Half - za skype i Pokemony i Wifi też. : D Susi - fajnie się na GG gada i jeden temat na GG był dziwny trochę. XD Toto - muahuahuahua, za GG. xD Hilla - tya, za GG. Ura - matko, za skype ale i tak byłem na cb. wkurzony przez tydzień i za gadanie o Bieberze, ale jestem miły to wybaczyłem. XD Lime - za nasze rozróby na GG, dawno było to. XDD (i częściowo za Skype). ;p Osu - za GG i za Pokemony. c: Elektra - za sylwester na kurniku. XDDDD Cheerful - za sylwester na kurniku. XDDDDD Alexi - za GG i za... lepiej nie mówić. XDDDD Wszyscy. c: - Elektra - 26-01-2011 Color napisał(a):Elektra - za sylwester na kurniku. XDDDDDziękuję. ;> Inka napisał(a):Jechałam po liście użytkowników, żeby o nikim nie zapomnieć. XDSzkoda, że o mnie zapomniałaś, bo chyba się przyjaźnimy... - Freya - 26-01-2011 Inka napisał(a):Silvera - Za nasze rozmowy na gg, spotkania na Music City, za wymienianie ile to my mamy wspólnego, za naszą przyjaźń ogólnie. c:Wzajemnie o3o A ja dziękuję: Ince-za podziękowania,za rozmowy na GG,za spotkania na Music City oraz miło spędzone chwile oraz za kupno Goczka Elektrze-Za to że mieszka w Białymstoku i za to że się nie wkurzyła za mój profil w Vocaloidach D: sajmonowi-Za fajnego nicka o3o mijam-Za fajny pamiętnik i za te kłótnie na SB (Fochnęłam się kiedyś na Ciebie) Herbacie-Za to że kupiła ode mnie Goczki Midlanie-Tak samo jak u Herbaty Totoszowi-Za to że jest kozak o3o Lubię twoje rozmowy z sister Czery xd Michu-Za to że jest takim fajnym modem,miłą i przyjazną osobą ![]() Juls-Za kupno Goczka,za to że się ze mną ożeniłaś na Pet Party,za spotkania w Music City i za rozmowy na GG o3o Lyree-Za rozmowy na GG <3 blue-Za to że mnie zaprosił na g-g.bee.pl smeg-Za to że jest fajną adminką o3o Osu-Za to że jesteś fajną osobą o3o Hilla-Za nauki z dziedziny Vocaloidów na voca-world xd - Inka - 26-01-2011 Cytat:Szkoda, że o mnie zapomniałaś, bo chyba się przyjaźnimy...Omg, nie ma Cię? T_T Jak wysyłałam byłam pewna, że jesteś. :c Przepraszam. :c *idzie edytować posta* - Duff - 26-01-2011 Chii. napisał(a):Totoszowi-Za to że jest kozak o3o Lubię twoje rozmowy z sister Czery xd Kwaśne deszcze i te inne piełdołniki? 8D Dzięki wszystkim. : D - Elektra - 26-01-2011 Inka napisał(a):Omg, nie ma Cię? T_TNie ma sprawy. ;> Każdemu może wylecieć z głowy. Inka napisał(a):Mugi - Za czat, ddm, za to, że można na Tobie polegać, za wszystko. :3 I mam nadzieję, że się nie jest Ci przykro. :c Pseplasam. :cDziękuję również. ^^ Chii. napisał(a):Elektrze-Za to że mieszka w Białymstoku i za to że się nie wkurzyła za mój profil w Vocaloidach D:Chii, też Ci dziękuję. ;> - Duff - 26-01-2011 Lista musi być uaktualniona wielce chędogo. c: Michu - Dzięki za wszystko. Za to, że wspierasz, za to, że mogę się wyżalić ze wszystkiego, że nie zabijasz mnie dlatego, że Cię tak męczę ciągle, za wszystko, wszystko dziękuję. ![]() Sister Magda - Jesó, krejzolu dziękuję Ci za wszystko. o3o Za te pjertolniki na sms, za gadanie z łazienki, za to, ze mnie budzisz smsami, za to, że piszesz ze mną ze szkoły i pamiętaj... o3o Jak będzie wysoki rachunek to Twoja wina. o3o XDDDD TENK JU FOR AL! c: Lofam normalnie. o3o Brader Kamil - Jesó, z Tobą nigdy nie można się nudzić. Pieprzenie na gg to nasza specjalność. Chodzi oczywiście o rozmowy. Nie kojarzyć sobie! :C Dzięki za wszystko. c: Za ciszę na gg, za to, że czasami ze śmiechu się dławię. 8D Za wszystko. 8D Sister Marta - Nie no dziękuję Ci za wszystko. 8D Czasami gadamy o takich debilnych rzeczach, że po prostu szok. XDDD Nie lubię za dużo gadać, więc dziękuję za wszystko i lofam jak rodzinę. o3o Aduuu - Beeejbeee. XDDDD Dzięki za wszystko. Za to, że pokazujesz mi w necie ludzi, którzy Ci się podobają, a ja nie wiem co odpisać. XD Za Twą sweetaśność. XD Dzięki za wszystko. c: Elektra - Syl, normalnie dziękuję Ci z całego serca za życzenia, za smsy i za kalambury na kurniku! Nigdy tego nie zapomnę (i zapewne znów się komuś czerwona lampka zapali xD)Inka - Jesó, dzięki za te gadanie o pokojach, za demoty i za te castingi. XDDDD Zgłaszasz się? : D XD Color - Nie no, pierdzielenie z Tobą na gg to mistrzostwo. XDDDD 0118 999 881 999 119 7253 XDDD Osu - Jezu, Twoje poczucie humoru mnie czasami zabija XDDD I to IT CROWD hahahahaha XDDDDD Hazey - Hahahahaha, gadanie z Tobą zawsze wiąże się ze szczaniem pod biurko! Uwielbiam Cię za to! XDDDDDNatalia - Nie no. XDDD Jako szwagierka (XD) jesteś nie do opisania. XDDDDD Czasami jak się z Tobą pisze, to po prostu klękajcie narody. XDDDD UWielbiam. ![]() Chii - Jesó. o3o Krejzolo Ty, pogromca... Eee... Nie wiem czego. 8D W każdym razie pogromca. XDDDD Uwielbiam Cię. o3o Hilla - Za to, że wkurzasz mnie i to nieźle, ale co tam. c: I tak Cię lubię. XD Soda - Twojego pieprzenia prawdziwy stoik nie zniesie, hahahaha XDDDD Uwielbiam Cię za te rozmowy na Skype. ![]() Lyree - Za to, że Cię uwielbiam. o3o Czasami SB bez Twojego wariactwa jest jak kostnica. 8D Dis - Za telewizor, którego nadal nie mam XD, za rozmowy i za Disco Polo na Vive. c: XDDD magnes - Nie gadamy zbyt wiele, ale wiedz, że bardzo, bardzo Cię lubię. : D Justin - Dzięki Ci za to, że mnie wkurzasz Bimbrem i mam ochotę Cię czasami zabić. :c XDDD Kolejność przypadkowa. ![]() DZIĂ?ÂKUJĂ? WSZYSTKIM! :3 - Lyree - 26-01-2011 Inka napisał(a):Lyree - Za nasze rozmowy przez telefon, za wielkiego jenota, za nasze liczne fora i jakże zawaliste forum dzieki któremu miałam trojana... XDProszę. <3 Wielki Jenot rządzi. XDDDDDDDDDDDDDDDD A ten trojan to nie wiem skąd się wziął. XDDDDDD Chii napisał(a):Lyree-Za rozmowy na GG <3Nom. : D Jesteś osobą, z którą najczęściej piszę na GG. XD <3 Toto napisał(a):Lyree - Za to, że Cię uwielbiam. o3o Czasami SB bez Twojego wariactwa jest jak kostnica. 8DCzemu miałam wrażenie, że w ogóle mnie nie lubisz? XD W każdym razie fajnie. Też lubię swoje głupawki. : D - Duff - 26-01-2011 Lyree napisał(a):Toto napisał/a: No czy Ciebie rozrzutnik do gnoju przejechał?! >: Ja Cię zawsze lubiłem. o3o - Lyree - 26-01-2011 Ale fajnie. : D XDD Miałam wrażenie, że np. Ty, Cherry, Bella i takie tam, to grono tych fajnych, a ja należę do tych, którzy fajni być próbują. A w ogóle to dziękuję, że przy tych wymienianiach o mnie pamiętacie. Bardzo miło się czyta o sobie na liście podziękowań. âÂ?ÂĄ - Duff - 26-01-2011 Lyree napisał(a):Ale fajnie. : D XDD Miałam wrażenie, że np. Ty, Cherry, Bella i takie tam, to grono tych fajnych, a ja należę do tych, którzy fajni być próbują. Weź się tato... XDDDD Jasne, że tak nie jest. c: Jesteś bardzo, bardzo, bardzo fajna. : D - Soda - 26-01-2011 Dziękuję. ;3 Toto napisał(a):Soda - Twojego pieprzenia prawdziwy stoik nie zniesie, hahahaha XDDDD Uwielbiam Cię za te rozmowy na Skype.Coś czułam, że tak napiszesz. XDDD Inka napisał(a):Soda - Za OSU!, za poszukiwania owocków, za naszą rozmowę jak zapomniałam hasła/loginu (nie pamiętam jak ona wyglądała, ale pamiętam że o mało nie udusiłam się za śmiechu. XD). : DTo była jedna z lepszych rozmów. XD Prawie się posikałam. XDDD A ja nie wiem za co dziękować. Ktoś mi pamięć zjadł. :c Więc tak do wszystkich: Jesteście zajibiszci. o3o - Lyree - 26-01-2011 Toto, to bardzo, bardzo, bardzo się cieszę i naprawdę bardzo, bardzo, bardzo mi miło. : D Dzisiaj postaram się przygotować listę moich podziękowań, oj długa będzie. XD |