Forum Tama-World
Gotchi-gotchi! - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Gotchi-gotchi! (/showthread.php?tid=2624)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 12-09-2014

Nie wiem, ale tamte tylko karmisz i kupy sprzątasz i nie masz wyrzutów sumienia, że nie korzystasz z tylu wspaniałych opcji, jakie tamagoczi ma do zaoferowania xD

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 10-05-2015

^No w sumie racja xD

Anony mają już potomstwo... Są to dwie dziewczynki. Szkoda :c
Tymczasem w 15th wyrosła mi... Melodytchi D: Szkoda :c Ale no w końcu i tą postać musiałam mieć prędzej czy później. Zdobyłam już 3 znaczki. A kiedy poszła spać...
[Obrazek: p1060110.jpg]
Odłożyła czapeczkę na bok! Urocze *-*
(Przepraszam za bałagan, ale to się zrobiło od razu jak poszła spać xD)

Edit: Jak tak teraz patrzę... to ona ma kolczyki w policzkach xDDDD

Szukałam czegoś na komputerze i znalazłam notatkę z kodem do v5. I nagle zachciało mi się włączyć v5. Ale nie miałam go w szufladzie, a do pudełka mi się nie chciało iść to włączyłam v4.5. FAAAD z dzieckiem, brak punktów życiowych, super xDDD
I tak zaczynałam mecz Ligi Legend, więc właściwie nie wiem czy tego czasem jutro nie wyłączę xDD
UWAGA, DOBRE ZDJĘCIA Z TELEFONU
[Obrazek: wpwqlsx]
[Obrazek: klfjavo]

Tak właściwie to mam nawet ochotę na Tamagotchi pikselkowe, ale jakieś, w którym nie znam postaci... Może jutro przełożę baterię do v3... O ile odkręcę to tutaj ;x Po pomalowaniu niezbyt się dało ostatnio.

Ok. Moje tamcie są znowu włączone. Znaczy jedno. No nieważne.
Wyciągając z szuflady nożyczki w oczy dziabnęło mnie opakowanie nowiutkich bateryjek zakupionych specjalnie na wakacje. No to, używając kolokwializmu "yolo", postanowiłam włączyć iD L przed maturą z chemii. Chciałam włączyć po, nie dlatego, że odciągałoby mnie od nauki, tylko, bo nie chciałoby mi się wyciągać baterii na 3 godziny egzaminu xD
Tak czy inaczej... Madonnatchi zniechęciła mnie, ale jutro się jej pozbędę (dzisiaj nie chce mi się xD).
Mam ochotę na chłopca w końcu ><
I oto ona:
https://instagram.com/p/2gQamiiB2Y/?taken-by=_katechi
Mam wrażenie, że mój stać na więcej, ale zdjęcie robiłam nie odłączając ładowarki, więc warunki oświetleniowe 7/10.

RE: Gotchi-gotchi! - Ralveyn - 10-05-2015

Yaaay, fajnie że włączyłaś jakieś tama. ^^

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 10-05-2015

Jest, ale nie jak się ją ma po raz któryś z rzędu ^^' w roku szkolnym niezbyt udawało mi się pilnować rozwój tamków ^^'

Może jeszcze v3 włączę, ale to pooootem ^^

Zaraz chyba przestawię godzinę, bo nie chcę aby mnie budziło x: (minusy Tamagotchi w weekendy - wieczorem zaniedbujesz, a potem rano nie dają spać; jak wolne do października to można zaszaleć z przestawieniem godziny, hihi)

Dzisiaj przyszło do mnie Music Star *u* Kolejne marzenie spełnione. Rebelska obudowa, Dexterowi i Peppie się spodoba XD
[Obrazek: 5xrt7n.jpg]
Już na start przypomniałam sobie, że przecież nie mam baterii Uśmiech))))) (Na wakacje zakupiłam tylko paluszki ;;; A u mnie w mieście takie baterie są drogie :C) W sumie może jutro pójdę do chińskiego sprawdzić, bo nigdy nie patrzyłam .3.
Ale wykopałam baterię z EnTama (która pewnie padnie za pół godziny) i włączyłam, no bo ile mam jeszcze czekać XD
[Obrazek: sbo8oq.jpg]
Szczerze to się nastawiałam, że nazwę mojego pierwszego tamka w tej wersji Mitch, no ale nie przewidziałam, że ZNOWU dziewczynka stanie na mojej drodze XD Tak więc dostała cudne imię Erica, na cześć "żebraczki" z filmu Barbie.
:"D
[Obrazek: 4x96fo.jpg]
Nie spodziewałam się, że to Tamagotchi jest tak bardzo inne od poprzednich. No i gry są fajne. Strasznie mi się podoba użycie ostatniego klawisza Duży uśmiech To znaczy: używa się go w grze, ale w trakcie animacji rozpoczynania i kończenia można po prostu wyjść z gry Duży uśmiech I już wiem, że tej drugiej (ze spadającymi nutkami) nie lubię Uśmiech)
No to tyle takiej refleksji, nawet śmieszkowo nie było ani fabularnie, no ale XD

I muszę kurzki pościerać ;;;;;

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 26-11-2015

Włączyłam 15th w przypływie emocji, chociaż po głowie od jakieś czasu lata mi v5... Niestety jak jestem w domu to mi nie lata, a w Warszawie mam tylko to, więc tak wyszło.
Oczywiście zastałam list po uciekinierze, więc musiałam rozpocząć wychowywanie kolejnego zbrodniarza wojennego.
[Obrazek: plbqhojwsilkgyiwaijgxupjwaqalgrjgnggybsp...bikerijkjw]
Ma on super zdolność, potrafi być w kilku miejscach na raz. (Tak naprawdę to jest po prostu super szybki.)
[Taka teoria mnie naszła: tamcie nie mają płynnych animacji... bo może są takie szybkie, że nie zauważamy jak się przemieszczają, tylko jak już wykonają konkretny ruch XD]
[Obrazek: jtxhcqrhnnrvgtzkhixmskucsqbjitcuqdacuerc...wddktmvfjl]
Wyrósł na jakiegoś lalusia i pojawił się problem - nie mogę robić mu zdjęć. Tło na ikonki robi się białe, tak jak i postać, kiedy aparat jest ustawiony normalnie. Jedynie po skosie JAKOŚ wychodzą ;; Pomocy.
[Obrazek: vzddzpulotgbhxkxpfvirtmdflvovvelljbgvkba...hegabcerzt]
Mały zbrodniarz wyrósł na postać z Ligi Legend - Teemo. Ubrałam mu więc jeszcze bardziej pasującą czapkę.
[Obrazek: eja1d3.jpg]
GDYBYM MIAŁA COŚ Z PODCZERWIENIĄ ;---; Bym mu zrobiła tło z nową mapką, a nie, że musi mieć ze starą. I ubranka bym porobiła ;-;

RE: Gotchi-gotchi! - Carol - 26-11-2015

Oh god 'kochany' przez wszystkich Teemo. XD

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 26-11-2015

Mi on jest całkowicie obojętny XD Jakoś nieczęsto gram z naprawdę dobrym Teemo, więc kompletnie nic nie mam do tej postaci xD Bardziej mi się kojarzy z noobami- XD
Dzisiaj znowu mój Teemo prawie umarł, bo zapomniałam o nim po zajęciach z chemii xD
[Obrazek: edawvmjawiztxkvlwcsrvrkulpiworsxfsblsjjj...wlvtnbrfzn]
Fajny ten i temek, ta gitarka <3
Porobiłabym tyle rzeczy do TMGC ;________; A więc mówicie, że nie opłaca się kupować podczerwieni na USB? :c No bo niby niektórym działa, jak to jest? :ccc

RE: Gotchi-gotchi! - Viktor - 26-11-2015

I tak te podczerwienie na USB często są w podobnej cenie jak właśnie taki używany telefon, totalnie się nie opłaca.
Teemo słodki.... jak na Teemo, ofc. XD Tapeta z SR nawet fajnie wygląda.

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 07-12-2015

Mama dała wczoraj fałszywy alarm, że niby w jednym z jej starszych telefonów z blutuczem i kartą jest też podczerwień, ehh... xD

Dzisiaj właczyłam v5, bo zostało mi jeszcze troszkę bateryjki po v6 :3
Moja wspaniała rodzina MAFIA znów ujrzała światło... no nie dzienne, ale lampy. (Czemu ja resetowałam tego tamka w ogóle? @@)
Generacja 9 z francuską mamuśką i ojcem-naukowcem... Znaczy on po prostu nosi biały garnitur. No wiecie. Mafia, swag i te sprawy.
Jako, że zbliżają się święta, handel nielegalnymi substancjami odbywa się pod hasłem "Dziewczynka z zapałkami". Dzieci z rodziny zostają wysłane w ustalone wcześniej miejsca, gdzie sprzedają zapałki, a po usłyszeniu odpowiedniego hasła (jest tajne, więc go tu nie podam), zamiast pudełka zapałek dają takie samo pudełko, lecz z inną... zawartością. Nikt nie zwróci też uwagi na to, że za takie pudełeczka płaci się grubą kasą, bo dzieci pytane o cenę odpowiadają "Co łaska". No i można też płacić kartą.
[Obrazek: rnagmepnrbtzpajzratrqagmxhwbpzbtvsdbsasw...ufroowiqub]
Super jakość jak zawsze.

RE: Gotchi-gotchi! - Ralveyn - 07-12-2015

Halo halo policja, proszę przyjechać na forum! >:C

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 07-12-2015

Pięknie ta wypowiedź pasuje do Twojego avatarka xD
Dzwoń se dzwoń, nie masz dowodów >:C *zakrywa swojego poprzedniego posta*

RE: Gotchi-gotchi! - Ralveyn - 07-12-2015

Skąd wiesz, że moi agenci już nie mają dowodów? >: )

RE: Gotchi-gotchi! - Carol - 07-12-2015

Tak bardzo pragne miec znowu to v5... ;(
Slicznosci. Oczko

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 08-12-2015

Jeśli miałeś agentów to już ich nie masz >: )

To v5 ma super wzorek, szukaj, może na tablicy ktoś wrzuci jakieś Duży uśmiech

Wczoraj, kiedy maluszki zostały odwożone czarnym BMW do swoich miejsc pracy, wpadły do księgarni. Znalazły bardzo fantastyczną książkę o przyjacielu rodziny (XDDD)
[Obrazek: murztccnikgptvnftdevnewzocaxpkrovjsrvefu...tesntizulx]
(Płakałam jak robiłam zdjęcie XD Swoją drogą muszę sobie przypomnieć o co chodziło z tym Louisem dokładnie XD)

RE: Gotchi-gotchi! - Katechi - 08-12-2015

...czuję się coraz dziwniej jak mi tak wszystko znika
._. Poprawię jak wrócę do siebie.