![]() |
|
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517) |
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 04-04-2015 No cóż, to faktycznie źle brzmi, ale ten dzień wydał się... koszmarem. Obyś nigdy nie musiała się tym zajmować.XD Piona Carol.. D: Nadal nie wiem kto dał okejkę by to wypuścić... :/ RE: Maciejowa gromadka. - Viktor - 04-04-2015 Ha, ja wymieniłam moje Friends na P's! XDD Ma się farta. Twoje +C wygląda jakoś tak lepiej na zdjęciach niż moje, bo takie samo mam. :c RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 04-04-2015 No, a ja moje na Umino, a Michu na iD. XD Skorzystało się na tym, że Polska je miesiąc przed premierą miała... XDDDDD Bożeee, to niebieskie iD L... Muszę sobie niebieskie i żółte kupić... ;___; RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 04-04-2015 Zazdro wymian. ;_________; Hilla, może czas je przywrócić do życia? :p Carol, ja właśnie mam rozterkę, czy kupić sobie żółte iD L, czy P's. Ale jak tylko będziesz miała okazję wziąć sobie niebieskie, to się nie zastanawiaj, serio jest cudowne!
RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 04-04-2015 Ja wiem, bo miałam niebieskie, Michu je teraz ma.
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 07-04-2015 Carol patrz jaką uroczą kluskę mam. ![]() ![]() A w P's mam Kuchipatchiego, dziwnie wyszło, bo pierwszy raz, a to już 16 generacja i nigdy wcześniej się nie trafił.. ![]() ![]() W iD L mam to takie drzewo, nie pamiętam jak się nazywa, nic specjalnego raczej, więc bez zdjęć. ^^" RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 07-04-2015 Omggggg móóój oddaj! ;__; <333 RE: Maciejowa gromadka. - Bella - 07-04-2015 To białe P's wygląda przepięknie. ❤️ RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 12-04-2015 Carol, możemy się nim wymieniać! > ![]() Bella, dzięki! Też je uwielbiam, P's ma w ogóle super kolory, takie pastelowe i nawet ten biały ma coś w sobie. ^___^ ~ Mam obecnie włączoną Mothrę, v3 i niebieskie iD L. Bez zdjęć Mothry na ten moment, bo mam tylko robaka. XD Serio uwielbiam ten pokoik, a w połączeniu z nowym tłem pod ikonki, to się zakochałem. ^^ ![]() v3 nadal oczekuje na ewolucję, bo w sumie przed chwilą je włączyłem. Dziwny jest ten zegar, nigdy go nie używałem, a on chyba jak pauza działa, hmnh. ![]() W tym tygodniu powinno mi przyjść Morino, to pewnie v3 i iD L trafią do pudła, ale jeszcze niech sobie skaczą po ekranie.
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 12-04-2015 Dziękuję. ^__^ Itemki w v3 w ogóle szuper są! RE: Maciejowa gromadka. - Dogz - 12-04-2015 Ten zegarek np. powisi wybije godz np. 16:00 i zniknie. ![]() W v3 jak tamek zapozna się z maskotką lwem to zaśnie z pluszakiem.
RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 12-04-2015 Nie do końca. Pluszak jest dla dziewczynek, a dla chłopców jest robot. Jak chłopcu pokażesz pluszaka to będzie zawiedziony. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 21-04-2015 Generalnie mam obecnie tylko Morino włączone, dzisiaj wyłączyłem P's bo chciałem wyhodować nową postać i zostawić by czekało na pierce'a (jak to odmienić, help XD). Mam serio nadzieję, że przyjdzie przed weekendem, mega bym się cieszył. ;u; Niestety nie mam numeru śledzenia, więc mogę tylko mieć nadzieję, o. O Morino nie mam co zbytnio pisać, myślę że Józio (bądź Rózia, jeżeli Józio jednak nie jest chłopcem, hah), jest obecnie zajęty. Jeszcze ostatnio wydawał się zajęty pełzaniem.. ![]() Ale teraz, cóż.. ![]() Józio ma swój świat, trzeba to uszanować, tak. ![]() Wygląda trochę jak fasolki wszystkich smaków, nie?XD RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 21-04-2015 Pamiętaj, żeby go nie zamrozić ani nie ugotować w tym kokonie, temperatura nie może być ani za wysoka ani za niska! RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 21-04-2015 Tak, tak, cały czas zerkam, dziękuję. Wiesz może ile on w tym kokonie będzie siedział?
|