![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Viktor - 25-02-2015 Maciek, ten kod to po prostu kod do e-tamago który w ikonce łączenia jest. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 25-02-2015 Dzięki Hilla! Myślałem, że to jakiś super specjalny kod..
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 27-02-2015 W EnTama I UraTama specjalne postacie właśnie są nastolatkami. Tak wyglądają jak się zbliżą: ![]() Postać Tamka kibelka w UraTama mnie rozbraja. XD RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Katechi - 27-02-2015 Jakie śliczne one są ;o; Chyba sobie kiedyś sprawię któreś z nich. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 01-03-2015 Wreszcie w EnTama i UraTama ma dorosłe postacie: A tak wyglądają jak je się przybliży: ![]()
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Katechi - 01-03-2015 Genialne xDD Uwielbiam postacie w tych wersjach. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 05-03-2015 EDIT: Dzisiaj w ID L urosła mi postać jest to Spacytchi. Moja ulubiona postać.Aktualnie zdobył 3 happy symbols I niedługo będę mieć 8 stempelków postaci i id blokuje mi się nowa lokalizacja i tło pod ikonka jabłuszka! RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 14-03-2015 W EnTama i v4 mam Mametchiego A w v4 błękitnym mam Pyonchitchi naprawdę fajna z niego myszka. W UraTama mam UraMametchiego W EnTama I UraTama właśnie mam dzieci ze specjalnych rodzin RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Katechi - 14-03-2015 Ale fajnie wyglądają z tymi dziećmi *u* RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 16-03-2015 W EnTama i UraTama rodzice odeszli od maluchów i zaczęłam nową generację. ![]() RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 16-03-2015 Ale słodki! Uwielbiam te postacie.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 17-03-2015 Też je uwielbiam te postacie z tego Tama Deco Pierca. Jestem zadowolona, że go kupiłam. Mogę tama urozmaicić. ![]() EDIT: W v4 białym wreszcie do Mametchiego przyszła swatka i przyprowadziła Mametchiego do mojego Mametchiego nie żartuję facet z facetem XD. Ożeniłam ich i urodził się chłopczyk. A w v4 błękitnym swatka do Pyonchitchi przyprowadziła Sebiretchi i urodziła się dziewczynka. Zdjęć niestety nie zrobiłam bo smartfon mi się rozładował. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 17-03-2015 Tamagotchi są za legalizacją związków homoseksualnych. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Viktor - 17-03-2015 To bug jest niestety, tak samo jak ślub z nastolatkiem. Btw, ożenić to się może ktoś z kobietą, w tym przypadku wyszli za mąż. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 17-03-2015 No nie wiem, czy niestety? Tamagotchi to jednak zwierzatka, a naturze nie zaprzeczysz, rozmnazaja sie osobniki zenskie z meskimi. A tu wlasnie chodzi o poczecie nowej generacji. // koniec offtopu |