Forum Tama-World
Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Dział: Literacka (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+---- Wątek: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne (/showthread.php?tid=1712)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Tarjei - 27-12-2011

Okej, żeby nie było perfidnego nabijania to zaraz przepisuję i dam tam do rozdziałów. D:
I koniec mojej aktywności tu. XDDD
EDIT: Yay, 666 post.

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Scalee - 27-12-2011

Skomplikowane, nie mogę powiedzieć, bo sens rozdziału zniknie. XD A jak chcesz tak starsznie wiedzieć, to ci powiem, ale nie tu. XDD

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Chell - 27-12-2011

No to w takim razie dodam może w sobotę ^^".

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Vollmer - 27-12-2011

Ale, przecież te rozdziały i tak nie mają ze sobą nic wspólnego, więc każdy może dodać kiedy chce, chyba... xD Przynajmniej jak dla mnie mogłoby tak być, że np. tylko tutaj się zgłasza, mówi że ma, a jeśli będą szły jakoś po kolei to wtedy chyba będziemy ustalać, tak? xD Na razie chodzi tu tylko i wyłącznie o numer rozdziału.
Edit. LadyTama, chyba możesz już dodać rozdział ; D. Ja chyba wezmę się za pisanie ; ).

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Scalee - 27-12-2011

Ale niby mogły się nie wiązać, a są kompletnie różne, oprócz Anju i Samotnej i moich i Ecco. XD

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Vollmer - 27-12-2011

W takim razie, skoro ja jestem samotna, to LadyTama poznamy swoje postacie? ; D

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Tarjei - 27-12-2011

O, o, Neo, uratujesz mnie jak będę palona/w jakiś inny okrutny sposób zabijana przez mojego niedoszłego chłopaka? owo

Oczywiście, akurat wtedy cię znajdę ; D. xD
Edit. Mam rozdział, mogę dodać, prawda? <dodaje>

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Imaginary - 28-12-2011

Eeeeeeeeeeeeee... Dziewczynyy? Nie macie wrażenia, że niektóre nasze notki są całkiem niezwiązane ze sobą? xD Bez urazy, ja też wiążę sobie tylko postać Anju, ale wydaje mi się, że w powieści wszystko powinno być ze sobą powiązane, a tu każdy żyje własnym światem. No więc.... jak wy to widzicie?

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Vollmer - 28-12-2011

To może zróbmy jakieś grupy, że te kilka osób poznaje swoje postacie i mają powiązane, potem następna, następne kilka osób. Co o tym myślicie?
Edit. Albo wszystkie spotkają się w jakimś mieście np. na jakimś przyjęciu? Tylko żeby nie było tak, że wszystkie się lubią.

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Tarjei - 28-12-2011

A ja powiem, że mi się takie nielogiczne podoba. XD Oczywiście pomysł Neomi jest dobry, więc może zrobimy tak, że niektóre postacie się spotkają, niektóre nie i akcja będzie w XVII wieku (pasuje?). I już jakoś jest połączone.

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Vollmer - 28-12-2011

To może podobieramy się wiekami? A jak cię będą palić na stosie do się przeniosę w czasie xD.
Edit. Ja chce autobusy, wieżowce i samoloty! I telewizory i komputery ; P.

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Anju - 28-12-2011

Może gdzieś tak później się znajdą... No wiecie. Tak jak Leslie i Anju siem spotkały...

RE: Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne - Imaginary - 28-12-2011

No ale przecież.... ja pisałam notki dziejące się w naszym wieku. No to sorry, ale tego już nie mogę zmienić. I naloty bombowe, antydemoniczne.... Mi się wydaje, kochana Anju, że to powinno się dziać w XXI w.

Ja też pisałam w naszym. Jak dla mnie to może być tylko XX i XXI w.
A tak a propos, pisze ktoś dzisiaj?