![]() |
|
[COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ (/showthread.php?tid=1333) |
RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - MyTamagotchi - 14-05-2011 Tsaa~~ I co halfi będziesz odpinać ,,moher'' bo gorąco ? ^^ RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 14-05-2011 Ej. Nadal offtopujecie. :c RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 14-05-2011 NIE RÓB MI TEGO. No może być Tokio. Hmm dobra to jako, że nie wiadomo, czy każdy będzie mógł to podam swoje 3 propozycje na miejsce spotkania: -Jarosławiec -Gdańsk -Warszawa ( nie jest to pewne, na jakieś 50% będę mogła) Co do dat to jeszcze obgadamy, bo ja sama mam tygodniową wycieczkę z ośrodkiem gdzieś nie wiem gdzie w wakację, więc wiecie. RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Rin - 14-05-2011 Uhuhu. :<<< No chyba musisz skreślić. Ale ja bym bardzo chętnie wzięła udział, aczkolwiek nie miał by mnie kto zawieść na miejsce. T_T Strasznie mi przykro. ,_. Alee że w Gdańsku? W Gdańsku tym bardziej. #.# EDIT: Uahah, Warszawa całkiem prawdopodobna. :3 Iż mam tam ciotecię, z resztą to wcale nie tak daleko. :333 * ale nic nie obiecuję * RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - halfi - 14-05-2011 Ej jakbym nie dała rady ze strojem, to mogę tylko tak sobie do was przyjechać? XD Nieee, mam na myśli moher w sensie, że beret. XD RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 14-05-2011 Ale co tymbardziej? Że tymbardziej tak, czy nie? No mi też przykrroo nuu :<<<<. Halfi - Taak~ . I sama sobie noś bereta XD. RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - halfi - 14-05-2011 No co? Wyobrażasz sobie Gila w berecie? XD Jak nie, to jedyna i niepowtarzalna szansa, żeby to zobaczyć! XDDDD RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 14-05-2011 Bwahahah XD To będzie piękne, ale ja nie założe mohera D: RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Rin - 14-05-2011 (14-05-2011, 20:15)Mine-chan napisał(a): Ale co tymbardziej? Że tymbardziej tak, czy nie? W sensie że jak w Warszawie to prawdopodobnie, będę mogła, ale jak już mówiłam to niczego nie obiecuję. ; ) RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 14-05-2011 Mhm rozumiem. to po prostu dopisze, że Ty na 50% XD. No dobra to proszę o napisanie kto gdzie może, bo muszę to wiedzieć XD. RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 15-05-2011 Ja do Warszawy raczej nie bardzo (4 godziny drogi i rodzice mnie samej nie puszczą. ==), Jarosławiec ok, ale tylko od któregośtam z ostatnich dni bodajże lipca, do jakoś 8-9 bodajże sierpnia. XD I Gdańsk też nawet ok, ale też tylko któregoś tam września albo w wakacje. D: A może się ktoś pofatyguje do Bydgoszczy? XD Bo na razie to ja naobiecywałam że poprzyjeżdżam, a do mnie to nikt nie ce. :c RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - MyTamagotchi - 15-05-2011 Bydgoszcz ??? :[ Mnie tam nie ciągnie , raczej nie pojadę tam z rodzinką ... Ale do gdańska pojadę ^^ RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Rin - 15-05-2011 A ja ni do Gdańska, ni do Bydgoszczy; musiała bym przejechac 1/3 Polski. x.x To może znajdziecie innego Ozaa? RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lawenda - 15-05-2011 Ja bardziej do Gdańska/innych nadmorskich miejscowości. Nigdy nad polskim morzem nie byłam, więc to byłby dobry pretekst do wyjazdu, bo do Gdańska mam jakieś 600-700 km. D: Mogłabym być Abyss, bo mam pomysł na strój, Echo by za trudna była. :c RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - MyTamagotchi - 15-05-2011 Aż tyle kilometrów Cheer ?! ~ x3 |