![]() |
|
~Scal's Tama Diary~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: ~Scal's Tama Diary~ (/showthread.php?tid=1184) |
RE: ~Scal's Tama Diary~ - Scalee - 27-06-2011 Julian Junior rlz. XD JJ pokaże wam jutro kilka fajnych opcji. Dzisiaj był pierwszy dzień z iD L'em i trudno było mi pokazać coś ciekawego, bo jako niemowlę ma się mało do roboty. Teraz JJ jest dzieckiem i są dostępne nowe opcje, które Wam jutro pokażę. :33 RE: ~Scal's Tama Diary~ - Sweetie - 27-06-2011 Zagadka: Futuborusutchi(Jak to się pisze)lub Kaubotchi. RE: ~Scal's Tama Diary~ - Bou7 - 28-06-2011 (27-06-2011, 19:25)Scalee napisał(a): Bou, tam nie pieką chleba. XD No ale jak oglądałem fotki z iD L to tam było jak chleb robiąDDDDD: RE: ~Scal's Tama Diary~ - Tarjei - 28-06-2011 O, dawno mnie tu nie było! Przepraszam. c: Zrób zdjęcie iD L'a na tle innych tamków. ;33 RE: ~Scal's Tama Diary~ - Scalee - 28-06-2011 Dzisiaj nie będzie notki z trzech powodów: 1. Bateria w aparacie siadła, 2. Tak czy siak jest już trochę za ciemno na robienie zdjęć, 3. Na początku wolałabym rozwiązać problem z podczerwienią. Jutro notka będzie na pewno. :3 EDIT: Bou, a na jakich zdjęciach? Chciałabym zobaczyć. XD RE: ~Scal's Tama Diary~ - Bou7 - 30-06-2011 Mam! XD http://tamagotch.channel.or.jp/toy/tamago_idl/images/kinou_02.png No widzisz, chlebek piekąxd RE: ~Scal's Tama Diary~ - Inka - 30-06-2011 Bou, na tym zdjęciu Lovelitchi jest po prostu w sklepie z chlebem, bułkami i tak dalej. XD RE: ~Scal's Tama Diary~ - Bou7 - 30-06-2011 Ahahahahahahahahahahaha XDDD . To wtedy przepraszam, mój błąd XD RE: ~Scal's Tama Diary~ - Sweetie - 02-07-2011 Scal, kiedy notka? Chcę dowiedzieć się co u JJ. EDIT:2oo Post! RE: ~Scal's Tama Diary~ - Scalee - 02-07-2011 JJ już pa pa. XDDDDD Już synek. ._. Dam dzisiaj notcię, tylko zdjęcia zrobię. :3 RE: ~Scal's Tama Diary~ - Żeleczka - 20-09-2011 Pamiętnik super, a czy będzie taki jak MS? (czyli z fabułą :3) Oceniaaaam... *werble* 10000000000[...]0000000/10. <3 RE: ~Scal's Tama Diary~ - Angelikan - 27-09-2011 Super pamiętnik! Pisz dalej, bo naprawdę interesująco wszystko opisujesz.
RE: ~Scal's Tama Diary~ - Scalee - 14-12-2011 Wielka reaktywacja~! Kto się cieszy? XDDD Przez kilka dni wyłącznie perypetie właśnie włączonego iD L'a, potem dołączy v3. c: I wszystko w wersji opowiadań, ofc. Ta notka dedykowana jest Ecco i Osu, naszym solenizantkom. ~ Srebrzysty śnieg spowijał każdą najdrobniejszą część TamaTown, a na jego obrzeżach, w ogromnym lesie stała mala niebieska kulka w żółciutkiej czapeczce. Jej czarne oczy próbowały ogarnąć piękno całego świata, rozszerzając źrenice coraz bardziej i bardziej, choć zarazem bardzo się bały. Z każdych stron było słychać nawoływania, jakby ktoś kogoś szukał. Błękitne stworzonko przeciskało się pomiędzy grubymi korzeniami drzew, lecz po chwili upadło z brakiem sił do dalszej wędrówki. ~*~ Przyjemne ciepełko, ogień... jakim cudem w środku lasu?! Maluszek podniósł powieki. Znajdował się w przytulnej chatynce rozgrzewanej ciepłem kominka. Ściany były obwieszone cudownymi obrazami, a zapach farb unoszący się w powietrzu nadawał izbie tajemniczości mieszający się z delikatną wonią ciasteczek. Zasnął by ponownie, gdyby w drzwiach nie pojawiła się wysoka postać. Makiko w błyszczącej diamentami sukni zbliżyła się do niego i delikatnie musnęła ręką jego policzek. Cicho mruknęła coś do siebie i rozpłynęła się we mgle wdzierającej się do domku przez okno. Zaczęła ogarniać go ogromna senność i ponownie zamknął oczy unosząc się myślami w świecie marzeń i snów. Tylko tyle na dzisiaj, jutro postaram się dodać coś nowego. c: RE: ~Scal's Tama Diary~ - Princess - 14-12-2011 Ja się ciesze . Post mi się podobał, ale jest troszkę za krótki. Czekam na dalsze posty. Weź postaraj się na jutro dać ^^.
RE: ~Scal's Tama Diary~ - Tarjei - 14-12-2011 Opowiadanie. *___* Podoba mi się, że nie przynudzasz, i to jak ładnie wszystko opisujesz. Dziękuję za dedykację. <3 |