Forum Tama-World
Co teraz robisz? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co teraz robisz? (/showthread.php?tid=1081)

RE: Co teraz robisz? - Lawenda - 09-06-2011

Zastanawiam się...
Patrzę przez okno.

RE: Co teraz robisz? - Yasai - 09-06-2011

Piję wodę, poprawiam posty.

RE: Co teraz robisz? - Lawenda - 09-06-2011

Sprawdzam czy Yasai nie poprawiła mojego poprzedniego postu, idę nalać sobie soku.

RE: Co teraz robisz? - Inka - 09-06-2011

Piję, dobijam się błędami użytkowników (nie na tym forum. XD) i właśnie skończyłam jeść obiad. XD

RE: Co teraz robisz? - Sajmon - 10-06-2011

Inuś, a myślałam, że moim "Bydgoszczem". Duży uśmiech

Słucham Fenomenu, piszę na gg i siedzę na forum.

RE: Co teraz robisz? - Rin - 10-06-2011

Zaraz idę do kina.
Myślę że mi się nie chce iść do tego kina. Piszę na forum, męczę Skarlet żeby skończyła pisać tą notkę, bo się doczekać nie mogę. Słucham muzyki.

RE: Co teraz robisz? - Scalee - 10-06-2011

A ja nie skończę nigdy. Buahahahah! Nie odchodź! Nie idź do kina! XD Kupka ze złota Cię wykończy! XDD
-------
Na serio, to piszę dogrywkę do konkursu od godziny i nie wytrzymuję tej presji. XD Jeszcze z dwie godziny. D:

RE: Co teraz robisz? - Inka - 10-06-2011

Słucham Nany Kitade, czytam posty.

RE: Co teraz robisz? - Sonami - 10-06-2011

Słucham Czesia :3 (Mozillek <33333 ahhh, kochany) oraz pikam na c+,v4 i v3 Duży uśmiech.

RE: Co teraz robisz? - Yasai - 10-06-2011

Przeglądam demoty.

RE: Co teraz robisz? - Sajmon - 10-06-2011

Słucham Grubsona, piszę na zapytaj.

RE: Co teraz robisz? - Rin - 11-06-2011

(10-06-2011, 17:21)Scalee napisał(a): A ja nie skończę nigdy. Buahahahah! Nie odchodź! Nie idź do kina! XD Kupka ze złota Cię wykończy! XDD
-------
Na serio, to piszę dogrywkę do konkursu od godziny i nie wytrzymuję tej presji. XD Jeszcze z dwie godziny. D:

Przez całą noc mnie ta kupka ze złota prześladowała. :< Zua jesteś. * bu, fe, ble :c *

Słucham Gumi, <3 nie chce mi się przebierać z piżamy, leń jestem. :o Oglądam komixxy.

RE: Co teraz robisz? - Lawenda - 11-06-2011

Przeglądam komixxy. Ziewam.

RE: Co teraz robisz? - Sweetie - 11-06-2011

Drapię się w gardło XD

RE: Co teraz robisz? - Scalee - 11-06-2011

(11-06-2011, 09:39)Kladie napisał(a):
(10-06-2011, 17:21)Scalee napisał(a): A ja nie skończę nigdy. Buahahahah! Nie odchodź! Nie idź do kina! XD Kupka ze złota Cię wykończy! XDD
-------

Przez całą noc mnie ta kupka ze złota prześladowała. :< Zua jesteś. * bu, fe, ble :c *

Słucham Gumi, <3 nie chce mi się przebierać z piżamy, leń jestem. :o Oglądam komixxy.

Nie mogła. XD I nie skończę. XDDDD

~~~~~~~~~~

Piszę dogrywkę do konkursu. ;33