![]() |
|
Pamiętnik Diamonda - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Pamiętnik Diamonda (/showthread.php?tid=3169) |
RE: Pamiętnik Diamonda - Abstrakt - 24-04-2018 Szkoda, że zawodzą ci, którzy te niezawodne prezenty dostają. XDD RE: Pamiętnik Diamonda - Diamond - 24-04-2018 Ten tama wygląda jak taki mały skaczący ziemniaczek. XDDDDD Z tym prezentem król mógł się bardziej postarać, może jak Karol będzie mieć córkę to jej się przyda. D: RE: Pamiętnik Diamonda - Lyree - 24-04-2018 Może dokładnie przez to że "wygląda jak ziemniak" to dostał zestaw do makijażu. Wiesz, taka aluzja, zrób coś ze sobą, ziemniaku jeden. RE: Pamiętnik Diamonda - Abstrakt - 24-04-2018 Swoją drogą, ten ziemniak to chyba jedna z pierwszych postaci w ogóle, pochodząca z którejś wersji vintage. NACZYTAŁEM SIĘ O STARYCH WERSJACH, TO SIĘ TERAZ CHWALĘ SPECJALISTYCZNĄ WIEDZĄ. XD A ten król to w ogóle musi być dziwny, skoro daje makijaż dzieciom, które nie potrafią jeszcze używać ołówka. That's weird. RE: Pamiętnik Diamonda - Bella - 24-04-2018 Wy się śmiejecie, a może Karol po prostu pragnie zostać znanym jutuberem i po to mu ten mejkap. :/// DAJCIE MU PODĄŻAĆ ZA MARZENIAMI RE: Pamiętnik Diamonda - Diamond - 24-04-2018 Abstrakt Ty Tamagoczowa encyklopedio wiedzy. D: Nawet w ziemniaku można znaleźć piękno, mu nie potrzebne są żadne make upy. ((( NIECH KAROL ZNAJDZIE INNĄ DROGĘ DO SŁAWY NA JUTUBIE
RE: Pamiętnik Diamonda - Diamond - 05-05-2018 Dzisiaj będzie wpis poświęcony głównie Music Star. Poznajcie kolejnego ziemniaka. D: Zastanawiam się nad tym czy zmienić tytuł pamiętnika na "Pamiętnik Ziemniaków". D: Różnica jest tutaj w tym że to wygląda jak kaczko-ziemniak. Generalnie nie mam fajnego miejsca w pokoju gdzie mógłbym robić zdjęcia Tamagoczom, a w ręce to wygląda tak sobie. D: Ale postaram się zrobić fajne zdjęcia. Nad tamkiem są dwa prezenty jakie dostał na samym początku gry. Jest tutaj kaczucha i mikrofon, w sumie mikrofon fajna sprawa przynajmniej rozwija on swoje umiejętności wokalne a chyba w Music Star o to chodzi prawda? XD Może i jest ziemniakiem, wygląda jak wygląda ale jest moim ziemniakiem. Wyrośnie z niego pewnie przystojniak i wszystkie dziewczyny w TamaTown będą się za nim uganiać. Jeszcze w dodatku bogaty będzie bo całkiem sporo GP idzie z takiej kariery muzyka. ![]() Tamek gustuje tylko w dobrym jedzeniu, omlet jest bardzo spoko ale baby food też nie pogardzi. Pewnie gdy już dorośnie będzie miał większe wymagania względem diety. Będą też koncerty a trzeba trzymać formę! Samo skakanie po klockach to nie wszystko! Poza tym ziemniaczek lubi hip-hop, oby zmienił zdanie jak już będzie starszy. D: ![]() ![]() Ale żeby osiągnąć sukces trzeba trenować i ziemniaczek to wie. Dużo czasu spędził na skakaniu po klockach na przykład. Lubi też chodzić do przedszkola, skakanie na skakance chyba dość lubi. Jego rówieśnik długo go chciał pokonać jednak w ziemniakach siła i ostatecznie wygrana należy do mojego Tamka! ![]() ![]() Warto wspomnieć też o tym że przyszedł król z GP i popatrzcie jaki bogacz!! ![]() Ekipa ziemniaków, urocze prawda? XDDDDD
RE: Pamiętnik Diamonda - SilviosLinda - 05-05-2018 Ja nie wiem co Ty chcesz Diamond. Dobry ziemniak nie jest zły xD Ja sobie np nie wyobrażam obiadu bez ziemniaka XDDDDDD RE: Pamiętnik Diamonda - Lyree - 05-05-2018 Ekipa ziemniaków. XD Fajny ziemniakowy skład, ale dla mnie to akurat bliżej kaczki, mimo że z kartofelka też coś ma. RE: Pamiętnik Diamonda - Dogz - 05-05-2018 Fajne Kuchitamatchi i Tamatchi. Moje ulubione Tamki. A mi Kuribotchi ten brązowy przypomin mi bardziej ziemniaka, albo takie ciastko czekoladowe.
RE: Pamiętnik Diamonda - Viktor - 05-05-2018 Kuribotchi to kasztan, w Japonii się je kasztany. Ja tam lubię Kuchitamatchiego, po prostu głowa kuczka, czego tu nie kochać, żaden ziemniak. XD RE: Pamiętnik Diamonda - Diamond - 06-05-2018 Na chwilę zostawiamy wszystkie ziemniaki i kaczko-ziemniaki. XD Więc dzisiejsza notka będzie o troszkę zapomnianym iD! Może mało kto pamięta ale nadal w iD mam Chamametchi. ![]() ![]() Czas na poranne mycie jak zawsze. Czysty tamagocz to radosny Tamagocz! ![]() Dużo czasu poświęciliśmy z Chamametchi na różne gry. Zbieramy GP na dalszy remont jej domu, główny pokój już wyremontowany i kuchnia. W swoim czasie również pora na inne pokoje. ![]() Niestety, pogoda dzisiaj nie dopisuje. Wcześniej padało teraz zachmurzenie. Na szczęście już nie pada. ![]() ![]() Gry to również dużo kasy więc pora poszaleć i powydawać GP w sklepie. Postanowiłem kupić jej zabawkowy traktor. XD Przestało padać więc nic nie stało na przeszkodzie aby wypróbować nową zabawkę. ![]() ![]()
RE: Pamiętnik Diamonda - Diamond - 22-05-2018 Krótka notka bo nowy nabytek już jest. Nowy w pudełku. ![]() Jakie to TMGC jest ogromne! :O
RE: Pamiętnik Diamonda - Lyree - 22-05-2018 Jak duże jest? Większe niż kolorowe Tama/Friends, że mówisz że takie ogromne? RE: Pamiętnik Diamonda - Diamond - 22-05-2018 Ten tył ma bardzo duży. Od kolorowych dużo grubsze od Friends też trochę bo właśnie porównałem. :O Jajo gigant. XD |