![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 27-01-2015 Dogz, lubią tą postać. Chociaż w P's wygląda właśnie niezbyt korzystnie..Monika, wystarczy chyba jedno sześć razy zresetować i połączyć. Nowy reset = nowe tmgc. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 15-02-2015 Zobaczcie jakiego mam słodziaka w v4 po raz pierwszy. Zawsze starałam się o tą postać Dzisiaj mi rano urosła nazywa się OlaA w v4 drugim mam taką: Nazywa się Harry. Niedługo Pyonkotchi i Debatchi ożenie je ze sobą o ile bateria w białym v4 mi nie dednie bo podczas łączenia na podczerwień ekran miga. A zdobyłam te postacie, że zaniedbałam je trochę miały puste serduszka, ale ani razu nie zachorowały.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - ArrianeAvenge - 15-02-2015 Cudne postaci Dogz . Masz ustawiona normalna datę i pada śnieg?
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 15-02-2015 Tak na 15 stycznia ta animacja pojawia się jak Tamek jest dorosły. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 15-02-2015 Mamy luty. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 15-02-2015 A sorki mam na 15 lutego ustawioną datę. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - ArrianeAvenge - 15-02-2015 O to fajnie ,dzięki bardzo. Uroczo to wygląda ☺ RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 20-02-2015 Udało mi się dopiero ożenić dopiero teraz Pyonkotchi i Debatch mają dziewczynki. Wczoraj w v4 mi bateria padła i przez to nie mogłam ich ożenić. A w v6 znowu mam Kuchipatchiego drugi raz: Właśnie jury przepuściło mój zespół! I bardzo rzadko ćwiczyłam z zespołem: Przez 4 generazje mam samych chłopaków w v6. EDIT: W obu v4 mam postać Ringotchi w jednym planuję mieć Mimitchi a w drugim v4 Maidtchi. A w EnTama mam Sebiretchi a w UraTama mam Shitekitchi. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 23-02-2015 A w obu v4 mam nadal jabłuszka słodkie XD Statystyki v4 białe: Hungry: ♥♥♥♥ Happy:♥♥♥♥ Traning: IIIIIII Punkty inteligencji: 53 Punkty szyku: 40 Punkty uprzejmości: 27 2 YR 80 LB Imię: Julia Gen: 9 GP: 4475 v4 błękitne: Hungry: ♥♥♥♥ Happy:♥♥♥♥ Traning: IIIIIII Punkty inteligencji: 28 Punkty szyku: 54 Punkty uprzejmości: 22 2 YR 91 LB Imię: Darla Gen: 9 GP: 780 EDIT: W Tamagotchi v4 białym mam Mimitchi a w drugim v4 mam Masktchi bo mi raz zachorowała jak była Ringotchi Mimitchi ma pracę w kwiaciarni i dzisiaj odebrała wypłatę 1000 GP. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 23-02-2015 Też bardzo lubię Mimitchi. Aktualnie w EnTama i UraTama mam niemowlaki ze specjalnej rodziny. W EnTama jest w kształcie znaku zapytania a w UraTama w kształcie wykrzyknika. Sorry, że bez zdjęcia, ale bateria mi się rozładowała prawie. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Thom - 24-02-2015 Fajne bliźniaczki Ringotchi! ^^ A co do Mimitchi, też ją bardzo lubię
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 25-02-2015 Właśnie w EnTama oraz UraTama mam przedszkolaki ze specjalnej rodziny oto jak wyglądają. ![]() ![]() W ID L i ID mam już kolejną generację w ID mam Hoschitchi a w ID L mam Rolutchi. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 25-02-2015 Dogz, a jak się zdobywa te specjalne rodziny? Właśnie one najbardziej w tych wersjach mi się podobają.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 25-02-2015 Wchodzisz w program enwarehouse i wpisujesz kod i dostajesz item w EnTama ten item nazywa się Hatena, a w Ura nazywa się ten item Bikkuri używa się go i przychodzi siatka Tamek żeni się z zasłoną i jest bobas ze specjalnej rodziny.. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 25-02-2015 Dzięki wielkie, podrzucisz ten kod? Przyda się na przyszłość.
|