Forum Tama-World
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915)

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 29-12-2017

Tbh ja bym się bardziej cieni bała, bo to jednak oko. Szczególnie przy perfidnych podróbkach, bo to i tak nie jest robione legalnie, więc cholera wie, czy w ogóle skład nie jest przekłamany.

Bilety pkp. :")

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Diamond - 30-12-2017

Pasta do zębów za 1zł? D: Strach pomyśleć jakie to składniki ma. XDDDDD W takich chińskich to serio różne cuda można znaleźć

Kupiłem sobie bluzę.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - DarekStarchi - 04-01-2018

Kupiłem Turkusowo-czarną wersję Nintendo 2DS Xl razem z grą pokemon ultra sun. Duży uśmiech Wreszcie po trzech latach jakąś konsolę od nintendo XD.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Diamond - 22-01-2018

Byłem w Tesco bo szukałem kart Pokemon (zachciało mi się znowu zbierać) bo dawno temu przecież dali Sun & Moon i sprzedawało się super więc pomyślałem że pewnie dodali do stałej oferty, szukam w okolicy zabawek i nigdzie nie było postawili gdzieś koło rzeczy papierniczych trochę się wkurzyłem ale znalazłem!!

[Obrazek: 51o483.jpg]

Kupiłem collector's kit za 14zł a tam plakat jest boosterek i album na karty!! To było tańsze od zwykłego boostera chyba. D:

[Obrazek: 257qh4i.jpg]

No i kupiłem sobie koszulkę i batona btw. XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Katechi - 22-01-2018

Kremik do rączek z Ziai, dwa opakowania tranu w kapsułkach, dwa duże jogurty, kukurydzę w puszce i...

[Obrazek: 15023678683932305.jpg_2.jpg]
KALENDARZ KSIAŻKOWY Z GWIEZDNYCH WOJEN.
Dla chłopaka. Ten, który dostał jest beznadziejny w porównaniu z tym. Jest serio cudowny i estetyczny, polecam wszystkim całym serduszkiem. Sama bym sobie wzięła gdyby nie to, że wolę kalendarze na 18 miesięcy.
Szkoda tylko, że dopiero teraz go znalazłam a nie przed Bożym Narodzeniem XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 22-01-2018

Kalendarz Yuri On Ice i jakiś ramen na Yattcie i Digimon World Next Order.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - SilviosLinda - 23-01-2018

Displex na Allegro, bo sposób z wazeliną kompletnie się u mnie nie sprawdza.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 26-01-2018

Takie ogrodniczki w Pull and Bear za 29 zł!!!!!!!!
https://static.pullandbear.net/2/photos/2017/I/0/1/p/9635/310/400/9635310400_2_6_2.jpg?t=1501599232850
<3

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 09-02-2018

[Obrazek: digital-monster-ver-20th-zubamon-color-d...andai-.jpg]
[Obrazek: digital-monster-ver-20th-zubamon-color-d...andai-.jpg]
Ekhm..... Nie patrzcie na mnie.
Wtedy będę miał wszystkie 3 z drugiej fali! No i będę mógł odblokować sobie 2 jajka specjalne trickiem z resetowaniem! Duży uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 13-02-2018

Nyx Lip Lingerie w kolorze Bedtime Flirt. *^*

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 13-02-2018

^Nie wiedziałem że Nyx taki w miarę tani jest! :o Muszę tam kiedyś zajrzeć.

Jedzenie dla zwierząt.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 13-02-2018

Moim zdaniem Nyx ma bardzo fajny stosunek jakości do ceny. Nie wydam 90zł za pomadkę z Maca na tym etapie swojego życia, ale te ~30 za Nyxa już tak, a jakość w porównaniu do drogeryjnej marki typu Golden Rose... przepaść. Na razie mam od nich Soft Matte Lip Cream w kolorze Cannes i to była miłość od pierwszego wejrzenia, także w końcu kupiłam kolejny produkt od nich. C:

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Abstrakt - 19-02-2018

Komplet wydanych w Polsce komiksów Spawna. <3

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 01-03-2018

[Obrazek: latest?cb=20131001124132]
Duży uśmiech
Mega się cieszę, bo jakoś zawsze chciałem Princess Spacy mimo że mało się różni od zwykłego iD L.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Abstrakt - 01-03-2018

^ Gratulacje, kolejna perła do kolekcji!

Kupiłem książkę "Nigdziebądź" Neila Gaimana. Jak zobaczyłem w księgarni wyeksponowane pozycje od tego autora, to bez większego zastanawiania sięgnąłem po jedną, bo to gość, który pisał świetne scenariusze dla największych wydawnictw komiksowych. No i zawsze warto wyrobić sobie opinię o co ważniejszych pisarzach.