![]() |
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915) |
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 15-09-2017 Kurtkę, buty i szalik. W końcu nie jest mi zimno. ;_; (((tzn na dworze mi ciepło, bo teraz czwarty dzień siedzę w jakichś yyy 12 odczuwalnych stopniach, zwłaszcza fajnie mi się tak spało 3 noce w tym chłodzie bez kołdry i poduszki ♥))) i i to i to i to w venezii, jedyny słuszny sklep, borze nigdzie nie ma ładniejszych butów. i wszystkiego innego w sumie też. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Dogz - 03-10-2017 W Turcji kama kupiła mi spinner z podświetleniem LED. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 18-10-2017 SNESa Mini, to jest ten moment, w którym cieszę się, że w Polsce Nintendo jest raczej takie mehhh i nie muszę w ogóle stać w kolejkach/być 12h przed otwarciem, żeby kupić konsolę. ;w; W ogóle półki cały czas są pełne, a ile już jest po premierze.:o Tak czy siak, mega polecam jak ktoś chce, mała kochana kluska. ;_____; I jeszcze: ;w; RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Frogless - 22-10-2017 Michu co to jest? Wygląda świetnie RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Frogless - 22-10-2017 Musisz mi pokazać, jak dojdą. Podobają mi się
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - SilviosLinda - 24-10-2017 Zakupiłam właśnie komputer xD Od trzech lat żyłam bez żadnego i wszystko próbowałam ogarniać na telefonie, aż tu nagle na uczelni się koleś trafił, który nie przyjmuje prac pisanych odręcznie wiec Worda potrzeba i dropboxa (którego za Chiny używać nie umiem) i generalnie e-learning się w tym roku trafił, więc byłam zmuszona zakupić. Jestem mega zadowolona i pierwszy raz jestem na forum z komputera
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 02-12-2017 Kupiłam kolejny lakier do paznokci od Miss Sporty (¯\_(ツ)_/¯ przestałam z tym walczyć) i cuuuudownie świąteczno-czerwony sweter w Pull & Bear. Jest cuuudowny. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 18-12-2017 Aaaaaaa jakie ekstra kapcie!!!!! Ja noszę tylko puchate, mocno zakrywające kapciuchy, preferowalnie w formie zwierzątek, a moje aktualne się rozwalają i potrzebują godnego zimowego następcy. Czas na wycieczkę do Pepko. >:3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 18-12-2017 Moja przyjaciółka ma takie same. <3 I jest bardzo zadowolona. Ja kupiłam kolejny lakier od Miss Sporty dziś, ale promocja była, to wzięłam ten różowy z nowej serii Crazy Glitter. Ups. :c RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 18-12-2017 Omggg jakie urocze! Ja dzisiaj żarcie w McDonaldzie i poduszkę na prezent dla mamy. XD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 18-12-2017 Mi się zawsze kapcie podobają, ale nie mam po co kupować bo i tak spędzam 99% życia w łóżku, bo mam "biurko" z lapem przy wyrze, bo inaczej miejsca nie ma, a rzadko na dół schodzę. :C Poza tym gorąco u nas w bloku, jakimś cudem mamy 25 stopnie zimą, a nie płacimy za ogrzewanie jakoś dużo. Dzwonek "The Squip Song" na telefon bo i tak miałem resztki na gift cardach i mikser i szczotkę do czyszczenia twarzy w biedronce. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 26-12-2017 Właśnie zamówiłam sobie to holo cudo: ![]() Nie dość, że 15zł w promocji, to jeszcze płatnośc przy odbiorze w ich siedzibie w Pruszczu Gdańskim, także <3. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Katechi - 27-12-2017 ^ Brokatowe lakiery to życie. Właściwie jedyne, jakich używam (o ile już XD). Zamówiłam tacie na urodziny breloczek z logiem Star Treka i otwieracz do piwa z Sokołem. Każde po 1$ z ebay'a, liczę, że dojdzie w ciągu dwóch miesięcy do jego urodzin. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 27-12-2017 Trzy pary halloweenowych stopek w Croppie przecenione na 9,99. Są przesłodkie. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 27-12-2017 ^ Też je kupiłem!! Chociaż nie stopki a chyba zwykłe skarpety. Jeszcze w Croppie kupiłem zestaw pędzli do makijażu w kształcie rogu jednorożca. |