![]() |
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915) |
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 22-02-2017 Różne akcesoria do mojej Vity. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ferret - 27-02-2017 konstytucje
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 15-03-2017 Nowe plecki na telefon - takie grube matowe złote, w identycznym odcieniu jak mój telefon, piekne!!! iiiiii top coat bo mój stary już tak zgęstniał że nwm. XD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Cookie_thumper - 16-03-2017 Rock Band 4 z gitarą <3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 16-03-2017 PS4 kupiłem. Edit: Dzisiaj kupiłem Fallout 4, 3 lalki, takie tam pierdoły ale jeszcze w sklepie stacjonarnym Mr Gugu & Miss Go byłem. Fajne 3 bluzy kupiłem tam i plecki na telefon. Niektóre rzeczy stamtąd są #aesthetic i fajne ale większość to bardziej takie memy i raczej cringe. XD Ale fajne marvelowe rzeczy były. No i było mega super onesie/kombinezor w pokemony!! Ale nie wziąłem. :c Jeżeli komuś z tego sklepu się podobają rzeczy to polecam do stacjonarnego iść, te bluzy co na stronie są za 200zł tam były za 90. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 19-04-2017 Kupiłam sobie dziś spódniczkę. Jasno niebieską, króciutką, plisowaną. I jest super ekstra, jestem mega zadowolona mimo że długo się zastanawiałam. <3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 19-04-2017 Matę do jogi w Lidlu. C: Szkoda tylko, że jeszcze nie miałam czasu jej wypróbować, może w weekend się uda. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 19-04-2017 Psp, Personę 2 na psp, Shin Megami Tensei Lucifer's Call i Digital Devil Saga 2 na PS2, drugie PS2 bo to co mam chyba jednak uszkodzone jest, kabel do PS2, no i commishnąłem kogoś. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 20-04-2017 Za 25zł! Są od wtorku, i ja we wtorek o 11 kupowałam ostatnią w swoim sklepie. :c Ale od dzisiaj są też za 25zł w Netto, to może tamte obczaj? RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 23-04-2017 Paletkę The Blushed Nudes od Maybelline. Ona mnie wolała, musiałam się nią zaopiekować. ;w; RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 24-04-2017 Klawiaturę razer ornata chroma, PS plus membership na 3 miechy, 3 zestawy popin cookin w kuchniach świata i doritos tangy cheese. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - ArrianeAvenge - 24-04-2017 Tamagotchi Entama oczywiście musi jeszcze tu dolecieć ^^
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 24-04-2017 Wydałam mnóstwo kasy (której nie mam, aka muszę wszystko oddać mamie. XDDDD), ale: paletkę Too Faced Chocolate BonBons, zmywacz do paznokciXD, dwa pędzle z Colourpop, trzy matowe szminki z Colourpop, dwie w kredce, jedna płynna, i pomadę do brwi, też z Colourpop. TREAT YO SELF ;_; RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 24-04-2017 Dejmn, zaszalałaś! Ale nawet nie wiedziałam, że mamy w Polsce produkty Too Faced. :o Daj znać, jak ta paletka. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 24-04-2017 Sephora ma! I glowstore.pl 8) Too Faced to moja ulubiona firma zdecydowanie, mam od nich Natural Matte i kocham z całego serca. ;u; Marzy mi się jeszcze Sweet Peach, brałabym, ale akurat nie ma na stanie. ;_; |