![]() |
|
Organizujmy się! // Hatche - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Hatche - wykluwacze (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=48) +---- Wątek: Organizujmy się! // Hatche (/showthread.php?tid=3700) |
RE: Organizujmy się! // Hatche - Abstrakt - 11-02-2019 A to nie lepiej walentynkowy aka około walentynkowy? Przecież stricte w walentynki duża część osób ma inne plany. RE: Organizujmy się! // Hatche - Katechi - 11-02-2019 Walentynki to chyba nie jest jakieś potężne święto, w którym zabraknie czasu na zrobienie zdjęcia tamkowi i wrzucenie na forum ^^" Przynajmniej nie potrafię sobie wyobrazić co można by robić cały dzień, jakikolwiek by on nie był, żeby nie znaleźć na to czasu. RE: Organizujmy się! // Hatche - Lyree - 11-02-2019 Myślę podobnie jak Katechi + zawsze ktoś dołącza drugiego czy trzeciego dnia, więc uważam że najlepiej hatch walentynkowy właśnie w walentynki rozpocząć, bo to nie problem jak ktoś dołączy 15 lutego na przykład. RE: Organizujmy się! // Hatche - Abstrakt - 11-02-2019 No tak, tylko walentynki wypadają w tym roku w czwartek, więc tak, potrafię sobie wyobrazić, że ktoś po pracy/zajęciach spędza wieczór z bliską osobą, zamiast hatchować zabawki. Ale 100% racji, Lajri, dołączyć można zawsze później.
RE: Organizujmy się! // Hatche - Lyree - 14-02-2019 Zakłada ktoś temat hacza? Jak na razie nikt, to później ja mogę to zrobić. c: Chociaż przyznam, że już dzisiaj w sumie nie chce mi się tego robić... XD Nie odpalałam żadnego Tama jeszcze specjalnie na to, liczyłam, że dostanę ten wynik z historii i odpalę Meetsa, ale nadal czekam. >.> A już ciemno na robienie zdjęć jeśli brałabym niekolorową wersję do hacza. XD RE: Organizujmy się! // Hatche - Katechi - 14-02-2019 Będę zakładać dzisiaj ^^ Akurat nowa generacja w EnTama mi się rozpoczęła. RE: Organizujmy się! // Hatche - Ralveyn - 14-02-2019 @Katechi, nie mogę się doczekać!^^ RE: Organizujmy się! // Hatche - Lyree - 29-03-2019 Dołączyłabym z Meetsem. :D RE: Organizujmy się! // Hatche - Katechi - 30-03-2019 O rety, Michu, jak tylko przeczytałam "tama, które jest żartem ", to pomyślałam o Friends XDD Nie wiem czy mi się chce nawet to odpalać, szczególnie, że mój chłopak ostatnio stracił baterie ze swojego a sama nie chcę tej wersji ruszać. No a Meetsa nie mam... ;; Ale mogę jeszcze zasugerować to disnejowe mini z uszami królika, bo jak dla mnie to też trochę żart XDD RE: Organizujmy się! // Hatche - Viktor - 30-03-2019 Też jest pomysł na v4.5/uratama, bo tam są punkty życiowe "humor", można by próbować postać specjalną wyhodować. XD RE: Organizujmy się! // Hatche - Katechi - 31-03-2019 ^O tej wersji też myślałam, bo ona właśnie się tak jakoś też kojarzy z takim żartowaniem czy coś, tylko że no wciąż odpadam, bo nie mam tej wersji przy sobie a w domu będę za 2 tygodnie. RE: Organizujmy się! // Hatche - Lyree - 31-03-2019 W sumie faktycznie Ura bardzo pasuje!! Proszę zróbmy tego hacza, jakby co to ja chętnie zrobię temat i nagłówek (ale mogłabym dopiero ok 18 ;; ), no i Ura to moja ukochana wersja (tzn, jedna z) więc byłoby super. <33 RE: Organizujmy się! // Hatche - Ralveyn - 01-04-2019 Gahh, naprawdę bardzo, baaardzo mocno Was przepraszam, no ale ja niestety nie dam rady wziąć udziału w prima aprillisowym wykluwaniu tamagoczów - mam teraz na głowie trochę.. umn, spraw do ogarnięcia, deadlinów, no i takich tam. Ale!! Bardzo chętnie wziąłbym udział w Wielkanocnym haczu, jeżeli chcielibyśmy taki zorganizować za kilka tygodni, o!!ꈍ .̮ ꈍ RE: Organizujmy się! // Hatche - Lyree - 01-04-2019 To ktoś ma ochotę ostatecznie? Michu, Viktor? Jeżeli ktokolwiek się zgłosi to wyciągam paseczek. Czekam. XD RE: Organizujmy się! // Hatche - Katechi - 01-04-2019 Wielkanoc też by mi bardziej odpowiadała. Doskoczyłabym z P's, od którego teraz będę mieć przerwę, bo mi baterie padły ;-; |