![]() |
|
All About My Tamagotchis ;3 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: All About My Tamagotchis ;3 (/showthread.php?tid=24) |
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 09-11-2013 Tapetka też jest z pierce'a. Są dwie, zaraz sprawdzę tą drugą, tylko muszę, kurka, zarobić na nią. XDEDIT: Yo. ;] Dwa dni temu zresetował mi się mój Giga Pets, więc postanowiłam spróbować jeszcze raz. Mojego szczeniaczka nazwałam Fafik. ;P Tak wyglądał pierwszego dnia: ![]() A tak wygląda teraz: ![]() Jest to dopiero drugie stadium rozwoju. ![]() Jego statystyki są bardzo dobre, jak na razie. Giga Pets są trudne do hodowania, ale jak się już ogarnie jak działają i co kiedy, ew. o jakiej godzinie się dzieje, to już jest z górki. ![]() Na przykład Giga Pets muszą mieć 3 drzemki w ciągu dnia: ok. 11:00, ok. 14:00 i ok. 18:00. Idą spać ok. 21:00. Statystyki mojego dalmatyńczyka: Głód: 82 Trening: 88 Zdrowie: 99 Szczęście: 87 Ogólny wynik: 89 A tu jak sobie chodzi po ekranie. ![]() ![]() ![]() ![]() I jak sobie śpi. ;3
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 11-11-2013 Fafik ma dziś 4 lata. Jego wygląd w dalszym ciągu się nie zmienił. Mam nadzieję, że jutro już urośnie. ;P Postanowiłam w końcu uruchomić moje P1, bo jestem ciekawa tej wersji. ;P ![]() Nie zdążyłam zrobić więcej fotek, bo telefon mi padł. ;/ W każdym razie to jest Lucivar i aktualnie wygląda jak piłka. xD RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 11-11-2013 Śliczne nasz to P1 I jajko fajnie wygląda w kropki. Dobrze, że mam chociaż P2. RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 (11-11-2013, 17:23)Dogz20 napisał(a): Dobrze, że mam chociaż P2. ???????????????????????????? Dogz, one są prawie takie same. ;/ Przyszedł mój piesek w obudowie Pikachu. ![]() ![]() Pierwsze, co zrobiłam, jak go dostałam, było rozkręcenie go, wyczyszczenie, zmienienie przycisku 'reset' (ten, co był, za bardzo wystawał i łatwo go było niechcący wcisnąć, poza tym był czerwony i się za bardzo w oczy rzucał), zmiana tła i wyjęcie ogonka, bo nie chciałabym go przez przypadek złamać, a poza tym chcę zrobić na niego pokrowiec i ogonek by przeszkadzał. ;P Tak, jak miałam nadzieję, jest piesek typu MGA. Jeśli ktoś jest ciekawy jak działają zwierzątka typu MGA, tu jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=eBw3jPlr0NE Ciekawe jest to, że 1. Jest w języku japońskim. 2. Ikonka statusu się w ogóle nie wyświetla, ale da się ja wybrać. 3. Żeby zacząć przewijać ikonki, najpierw trzeba nacisnąć pierwszy przycisk od lewej, a dopiero potem posługiwać się dwoma środkowymi, może to jakiś rodzaj zabezpieczenia? o.o RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-11-2013 Świetny pamiętnik ja czekam na swojego Pikachu pieska Właśnie takiego pieska miałam kiedyś.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 Ja miałam dokładnie w tej obudowie, ale takiego pingwinka, jaki jest na filmiku. Pamiętam właśnie jak sobie spał w igloo. ![]() I wydaje mi się, że obudowa była większa, ale możliwe też, że po prostu ja miałam mniejsze rączki. ;P RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-11-2013 A kiedy miałam tego psiaka w kształcie Pikachu wyrósł mi dorosły psiak z zakręconym ogonkiem Śmiesznie wyglądał. Będzie Ci piszczał w nocy i robił kupy nawet podczas snu.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 Tu zdjęcie porównawcze: ![]() Dogz, spoko, da się wyłączyć dźwięk.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-11-2013 Wiem jak go będę miała to wyłączę dźwięk. Pamiętam jak się rodził to psiak był w koszyczku Słodki ten psiak. XD. Kiedyś sprzedawali takie Pikachu pieska właśnie tam go kupiłam na Dworcu Wschodnim w Warszawie w przejściach na perony i inne wirtualne zwierzaki jakoś 12 lat temu. Pełno ich było. RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 Jest bardzo, bardzo głośny. Jak z nim gram to wyłączam dźwięk, bo T. by fioła chyba dostał. Jak na razie mi się podoba, jest przesłodki i bardzo się cieszę, że się zdecydowałam go kupić. Tu zdjęcia animacji, jak sobie chodzi po ekranie: ![]() ![]() ![]() ![]() (13-11-2013, 18:15)Dogz20 napisał(a): Pamiętam jak się rodził to psiak był w koszyczku Tak, taka jest animacja początkowa - siedzi sobie w koszyczku, a potem wyskakuje. Generalnie tak samo jak pingwinek z filmiku. RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-11-2013 Pamiętam jak moja siostra cioteczna miała jakoś z 10 lat temu takiego kotka typu MGA Obudowa była w kształcie kaczora Donalda. Również był uroczy.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 Michu, mi się obydwa podobają, ale właśnie chyba piesek bardziej, taki kochaniutki jest. Zobaczymy jak będzie wyglądał jak podrośnie. ![]() Zmieniłam znowu tapetkę, bo tamta mi się jednak nie podobała, denerwowała mnie. Teraz jest czysta, biała. To zwierzątko i tak ma jakieś elementy tła w animacjach, a poza tym sam wyświetlacz jest bardzo ciemny i jakiekolwiek wzorki przeszkadzają. ;/ Wymieniłam też baterie i teraz lepiej go widać. ![]()
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 Już, zrobię fotkę i editnę tego posta. ![]() EDIT: Lol, zapomniałam, że ją wsadziłam odwrotnie przecież do niego, żeby było białe tło. ;P Ale na tym zdjęciu z tej oferty mniej więcej widać: ![]() Jest trawa i pikachu. ;P RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-11-2013 (13-11-2013, 21:51)Carol napisał(a): Michu, mi się obydwa podobają, ale właśnie chyba piesek bardziej, taki kochaniutki jest. No piesek jest bardziej SWEET. Jak mi dojdzie to również wystąpi w moim pamiętniku i mój obecny psiak będzie miał kolegę.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 13-11-2013 Dogz, uważaj na ten przycisk reset, bo go łatwo trącić i sobie zresetować tego zwierzaka. ;/ Ja dlatego zmieniłam na ten żółty, bo jest krótszy. EDIT: Daemon ma dziś rok i troszkę urósł. Zrobiłam wczoraj do niego zawieszkę i pokrowiec. ![]() Jak na razie to zwierzątko mi się bardzo podoba, jest mega słodkie. ;3 ![]() ![]() ![]() A tu linki do zdjęć pokrowca (są duże, więc nie będę ich tu wrzucać). http://24.media.tumblr.com/1cb3b690157beb12e247e2c91e003ac1/tumblr_mw80wiTrL21svv16vo1_1280.jpg http://25.media.tumblr.com/d9cf668b1f05be8d95d70e9b73bf1f8d/tumblr_mw80wiTrL21svv16vo2_1280.jpg Tak jak Dogz powiedziała, on faktycznie robi kupy w trakcie snu. I pozwala to posprzątać i się cieszy. PRZEZ SEN. I to tego głośno piszczy. Zapomniałam wyłączyć dźwięk. xD Zrobiłam gifa z jedną z jego animacji, dokładnie tak się cieszy, ale obok się jeszcze pojawia słoneczko. ![]() ![]() Lucivar w dalszym ciągu jest Kuchitamatchi, ma dziś 4 lata. Mam nadzieję, że ewoluuje jeszcze dziś. ![]() ![]() Opcja karmienia: ![]() ![]() ![]() Opcja dyscypliny jest nieco drastyczna ;[ ![]()
|