![]() |
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915) |
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - ArrianeAvenge - 29-09-2016 Książkę o tym jak gospodarować czasem, tmgc v5, piękny wrzos <3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Dogz - 04-10-2016 Oprócz radiobudzika kupiłam wcześniej: Z Mc Donalds: Scraggy, pluszaki z filmu YooHoo&Friends: ![]() Wszystkie pluszaki z filmu sekretne życie zwierzaków donowych: ![]() Oraz w pepco taki mały mebelek z kartonu na drobiazgi np. Breloki, zawieszki:
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 04-10-2016 Też mam taki mebelek, ale stojący poziomo. ![]() Fartuch na biochemię. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 04-10-2016 Eggnog, Kool-Aid, 2 paczki Doritos, Butterbeer. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Dogz - 04-10-2016 Tak właśnie one są z Maka u mnie gdzie pracuję już nie ma takich dzieciaki małe z rodzicami wykupili. A ten zielony to kameleon. ![]() Ale może na dworcu centralnym w hali głównej na górze będą to właśnie tam kupiłam Piplupa jak wykupili go na CH Targówku gdzie pracuję. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 05-10-2016 Przezroczystego pada do PS4 i wczoraj New 3DS XL ^___^ RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 05-10-2016 Gratki N3DSa carol!! Jaki i za ile?2 talie Magic the Gathering. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 06-10-2016 Oooo, MtG! Jakie te decki masz? ![]() Ja mam 4 decki aktualnie, z czego moim ulubionym jest zielony infect. ![]() Mam jeszcze deck pod gildie Simick (oparta na evolvie), niebieski infect i czerwony burn. ^^ Dzieki! Kolor metallic black uzywka za 550 zl, mega dobra cena imo, bo nowki i po 1000 zl chodza. A stan jak nowy no i w sklepie kupowalam, wiec moglam go najpierw obejrzec ![]() Kupilam dzis jesienno-zimowe buty w Deichmanie, mega sie ciesze, bo dzis zauwazylam, ze mi sie buty rozlatuja od spodu, ech. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 06-10-2016 Takie 2 duel decki z zestawu Speed vs Cunning, nic specjalnego raczej ale tak na początek chyba spoko, bo były obie za 59zł podczas gdy pojedyncze były za taką samą cenę. Chciałem sobie tak na początek zobaczyć bo to akurat w sklepie kupowałem, a jak mi się spodoba to bardziej przyłożę się do sprawdzania jakie decki mi się podobają i może wtedy zamówię jakąś i może jakieś boostery. U mnie w bibliotece ponoć turnieje są. ![]() O, metallic black to fajnie, bo w sumie do wszystkiego pasuje. Ja czekam aż ten galaktyczny w Europie będzie, i czy w ogóle, jak nie to zastanowię się jaki brać... Chipsy jakieś. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 06-10-2016 Ja raz turniej wygralam ^__^ mega sie jaralam, bo zgarnelam super karty w nagrode. ![]() MtG jest super, ale bardziej sie oplaca (ofc nie finansowo) samemu decki skladac kupujac oddzielnie karty, niz kupowac gotowe decki, bo te gotowe czesto slabe sa. W necie mozna znalezc topowe decki i na ich wzor np skladac. ![]() Rzeczy do jedzenia w pracy.
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 06-10-2016 Wieem, w pokach tak samo jest, jakoś to sobie ogarnę i w ogóle muszę zobaczyć po ile boostery w tym moim sklepie z planszówkami są, może powoli zacznę swoją robić. No i w tym sklepie jest mnóstwo takich fajnych sleevów na karty i w ogóle albumy, a że to sklep stacjonarny to wiadomo, bardziej mnie to jara. XDD W ogóle to muszę się gostka zapytać czy by kart pokowych nie spróbował sprowadzić, myślę że przy szale z pokami by się sprzedawały. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Dogz - 10-10-2016 2 baterie LR44 może power palz żabkę sobie włączę. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Frogless - 10-10-2016 Mini lalaloopsy z długimi włosami w pepco
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 11-10-2016 Wlasnie oficlajnie kupilam 4U+ od Macka ^___^ RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ferret - 11-10-2016 zestaw 6 cieńkopisów staedtlera pigment liner |