![]() |
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915) |
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Dogz - 04-09-2016 ![]() Togepi mi się spodobał ostatnio. ![]() Teraz mam dwa. ![]() EDIT: Dzisiaj w McDonald's kupiłam sobie figurkę Eevee bo Piplupa wszyscy wykupili w kilku McDonald's. Ale i tak z Eevee jestem zadowolona fajnie uszkami macha.
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Dogz - 04-09-2016 Tak fajnie mi się pracuje nikt mnie nie popędza bardzo mili pracownicy i mówią mi, żebym się nie stresowała. Jakbym miała problem to, żeby to zgłosić, ale na razie żadnuch problemów nie mam. A za zadanie mam przecierać stoliki wymieniać kosze na śmieci jak są zapełnione i tacki przecierać oraz z podłogi śmieci pozamiatać jak są jakie frytki, okruchy, papierki. I ja pracuję na pół etatu i jutro idę do pracy na godz: 15:00 a dzisiaj byłam na 11:00. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Frogless - 04-09-2016 Dogz dobrze, że jesteś zadowolona i pracujesz z miłymi ludźmi ![]() Eeee nic nie kupiłam
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 04-09-2016 Yaaaaaay Dogz, ekstra, że Ci się tam podoba, naprawdę!:"D Powodzenia jutro, mam nadzieję, że długo będziesz zadowolona.^^ Sorki, też niczego nie kupiłem. </3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 24-09-2016 Na poprawę humoru, no i przecież halo, rok akademicki się zbliża, to teraz trzeba sobie nakupować książek do czytania!!! #fucklogic
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Frogless - 24-09-2016 Też zrobiłam sobie ranek lenia z kawą i książka :-) (ale już grzecznie biorę się za porządki). Nic sobie nie kupiłam. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 24-09-2016 Trzy sweterki i bluzke w Sinsay. <3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 24-09-2016 Różne smaki ramume w kuchniach świata. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 28-09-2016 ![]() Staedtler triplus fineliner, zestaw sześciu pastelowych kolorów. 25zł, ale słuchajcie... zero przebicia, wspaniałe barwy i idealnie cienka końcówka. Stabilo to śmieć przy tym. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 28-09-2016 25zł, napisałam. ^^ Ale jak patrzyłam ceny na Amazonie itd, to w przeliczeniu na złotówki tyle samo. Dlatego kupiłam. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 28-09-2016 Omgg, gdzie? Śliczne są, w ogóle mam manię na cienkopisy, czy jakieś długopisy żelowe, a pastelowe kolory to już w ogóle kdsbfdksjf. ;___; RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 28-09-2016 W randomowym papierniczym na osiedlu obok. XD Ostatnia paczka, one mnie wołały normalnie. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 28-09-2016 Omg jakie szczęście. ♥ Gratki! RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 28-09-2016 Michu, figurki z Yokai Watch w Toys R Us są. W ogóle to ja mam nieszczęście do empików, co mi ktoś mówi że coś w empiku jest to tego potem nie ma. XD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 29-09-2016 Okej, właśnie zapłaciłam pierwszą ratę biletu Early Bird na Openera 2017.
|