Forum Tama-World
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915)

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 05-06-2016

W TRU widziałem dopiero, niestety kubeczków z losowymi nie było, tylko takie średnie zestawy z jednym nomem i 3 numami i kubeczkiem i łyżką. Nie brać lodów neapolitańskich, serio, strasznie śmierdzą. XDDD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 05-06-2016

+C, P's, sweterek, prezent urodzinowy dla T., sukienkę. ;3

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Frogless - 09-06-2016

Płytę gymbreak - naturalna rzeźba. Uwielbiam tych sadystów Duży uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Katechi - 09-06-2016

Czipsy i wafelki wczoraj. Dzisiaj muszę znowu kupić nowy prowiant, aczkolwiek chęci do nauki słabną ;;;;;;;;;;;

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 09-06-2016

Nie miałem pojęcia, że Num Noms jednak trafiły do Polski! ;u; Ubolewam, że nie ma blind boxów, bo na eBayu fortunę kosztują. D: Mega mega gratki, to jedna z najsłodszych rzeczy ever! ;;; A ile kosztowały?

*Traci kontrolę nad sobą.*
*Wydaje wszystkie oszczędności przeznaczone na wakacje w 15 minut.*

*Jest super.*
[Obrazek: linkmajorasmall.jpg]

[Obrazek: 81bX5RtQwSL._SL1500_.jpg]

[Obrazek: kirby-planet-robobot-amiibo-01.jpg]
[Obrazek: kirby-planet-robobot-amiibo-bonus-01.jpg]
[Obrazek: wiiu_pokemon_tekken_packshot.jpg]

I jeszcze zapłaciłem za naprawę aparatu.:'D
Tak czy siak; pieniądze z wakacjii wydałbym na gry.>:c

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 09-06-2016

Num Noms w tym zestawie kosztowaly chyba 44zł.
Super łupy Maciek. też chcę jakieś gry. :ccc

A jak myślisz Viktor, opłaca się kupić za 44 zł? Z czego one są zrobione w sumie? Boję się, że mi tylko kurz będą zbierać.;;; I dziękuuuuję, jak się kiedyś spotkamy, to przytargam do Ciebie gry na Wii U! 8D
Hahahha Michu, dziękiiii! :'D Mam trochę wyrzuty sumienia, no ale już za późno.XD Te poki to w sumie taka typowa bijatyka, ale chciałem coś takiego bez fabuły właśnie, no i grafika jest cuuudowna.

No wiadomo! Tylko potem w wakacje będzie smutek, że nic w górach sobie nie kupię..XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 09-06-2016

Nomy są z twardego plastiku, tutaj ten akurat to taki chodzący, a Numy są z... nie wiem co to, chyba guma. XD Nawet nie zbierają kurzu tak bardzo, fajnie mięciutkie są i ładnie pomalowane. Myślę że 44zł to ok cena, chyba bardziej się opłaca niż shopkinsy. Ale te zapachy to serio meeh, już się boję 2 serii bo tam to zapachy "słonego" jedzenia są, nawet sushi. :xxx

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 10-06-2016

Omg, dzięęęki za wyjaśnienie! Nie mam pojęcia jak może pachnieć słone jedzenie, ale aż chcę powąchać, okej.XD Mój Toys R Us mega biedny jest, ale poszukam jakiegoś zestawu, a co. c:

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 11-06-2016

Dumle, Magnum biale, chipsy Język

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 11-06-2016

Omgggg, jednak? :'D Yasssssssssssssssssssssss. Idealnie do Ciebie pasuje, teraz będziesz mogła z Mariuszem jeździć!:'D Graaaaatkiiiiii!

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 11-06-2016

Gdzie kupilas? Ostatnio takie modele (ale nie we wzorki) w Biedronce widzialam. Uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 12-06-2016

Ja mam taka cala mietowa, ma juz z 16 lat. ^__^

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 12-06-2016

Omggg, strasznie bym chciała deskorolkę też, ale szkoda mi kasy. :c Ale klasyka, nie żadnego longboarda czy coś, tylko tak o. Zazdroszczę bardzo. ;___; Miłego jeżdżenia, opanuj jakieś super triki. XDDDDDDDDD