![]() |
|
Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? (/showthread.php?tid=3286) |
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Katechi - 30-07-2017 RETYKONIK Ale włosy superancko ma zrobione ten Link. Czekam na tabletki dla Henryka |: RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Dogz - 16-09-2017 Czekam na pluszaka Flareona.
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 16-09-2017 Ja czekam na 16 paczek z AliExpress (XDDDD) i mój kubek co wygrałam w Starbucksie. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 17-09-2017 ^ 16 paczek??? moja krew!!!♥ ZAKOCHAŁEM SIE
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 01-10-2017 A ja na wielką, piękną lalę ![]() Michu nikt nie umie tak jak Ty wyszukiwać takich pięknych plecków. Pochwal się, jak dojdą. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 01-10-2017 W sumie na dużo czekam: -Ileśtam tomów mangi Black Jack wydania Vertical z Amazona -Książka "It Devours" Welcome to Night Vale -Lalka Taeyang Black Jack -Animal Crossing Gamecube -Kontroller Gamecube -Danganronpa v3 Killing Harmony na PS4 RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 02-10-2017 Na moje washi, przyjaciółki washi i moje skarpetki. Przyszła już cała reszta z Ali, a te rzeczy dla których w ogóle zamawiałam nadal nie. -_- No i ten kubek nadal nie przyszedł, ale pewnie na dniach, bo dzisiaj Starbucks mnie pytał o numer telefonu. Pewnie dla kuriera. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 02-10-2017 Jeszcze zamówiłem konturówkę do ust w kolorze Poe i płynną szminkę w kolorze Vampira z Sephory z kolekcji Kat Von D. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Dogz - 03-10-2017 Na paczkę z allegro Brick Game 9999 in 1 RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 05-10-2017 (02-10-2017, 21:55)Viktor napisał(a): Jeszcze zamówiłem konturówkę do ust w kolorze Poe i płynną szminkę w kolorze Vampira z Sephory z kolekcji Kat Von D. Idk czemu w sumie, ale ♥♥♥♥♥♥ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 05-10-2017 Ej, serio, czy to jest normalne że po raz drugi w tym miesiącu nie dostaję awiza?? Idę na pocztę po inne awizo i jeszcze na mnie drą ryja że nie odebrałam paczki sprzed tygodnia O KTÓREJ ISTNIENIU NIE WIEDZIAŁAM? Nie doszły mi jeszcze te rzeczy z Ali na które najbardziej czekam, i teraz się zastanawiam czy nie powinnam iść na pocztę zapytać czy może coś dla mnie nie leży. No serio? :/ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 05-10-2017 Coraz częściej słyszę o takich jazdach. Mi we wtorek listonosz przyniósł totalnie przemoczony podręcznik dla syna. Szlag mnie trafił i już miałam z gębą lecieć, ale że książka przyszła do rodziców a mój tata prosił żebym była grzeczna, odpuściłam, ale nadal się we mnie gotuje. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 24-11-2017 Czekam na paczki z AliExpress i na mojego grafitowego Kankena!!! *^* RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - ArrianeAvenge - 28-11-2017 Konnichiwa Minnasan ! Frogless, Z tym podrecznikiem masakra, powinnas to zglosic lub w ogle nie przyjac powolujac sie na zniszczenie. :/ Strajk, ztrajkiem ale takich rzeczy nie powinni robic, PP powinna sie na soba zastanowic, zadbac o swoj i pracowników bo traci klientów. Ja czekam na paczuszkę z japan you want w ktorej znajduje sie pingwinek i jinsei game candy 120% od takara tomy, stemple z tamkami (uwielbiam ozdabiac pocztówki lub listy) i naklejki z tamamori. Takie moje zdobycze z czarnego piątku ^^. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 28-11-2017 Wiem, że tak powinnam zrobić, ale dla świętego spokoju machnęłam ręką. Na szczęście książka wyschła i jest ok. Pokaz zdobycze jak dojdą
|